Jump to content

OwlOfChaos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by OwlOfChaos

  1. Ναι μωρε οι Κινέζοι φταίνε, είδαμε και τους Ιάπωνες της Sony πόσο ανταγωνιστικές τιμές που έχουν με τα τελευταία Xperia 1 των 1300 και 1400ευρώ. Και σε ποιές κινέζικες εταιρείες πήραν την ανιούσα στις τιμές επειδή τους δώσαμε εμείς αέρα?Αφού στην Δύση(Ευρώπη/Αμερική) κυρίως Samsung/Apple πουλάγαν ανέκαθεν σε ναυαρχίδες....
  2. Δεν γίνεται να κυκλοφορήσει μια ναυαρχίδα που να κοστίζει day one φθηνότερα από όσο έχουν οι τωρινές.
  3. Η αρχική τιμή του Pixel 6 pro 12/256 είναι τα 999ευρώ, άρα φθηνότερο δεν είναι. Προσπερνάτε το ότι η έκδοση του Vivo είναι η 12/256. Εαν πιστεύεις ότι το απλό Pixel 6 προσφέρει ακριβώς τα ίδια με το Vivo του θέματος, κάπου τα έχεις μπερδέψει. Από την στιγμή που δεν εισάγονται τα pixel στην Ελλάδα, δεν έχει νόημα να αναφέρονται. Οσο για το S22 ultra, λογικό να κοστίζει τόσο γιατί έχει πόσους μήνες στην αγορά, το άλλο τώρα κυκλοφόρησε. Οταν όμως πρωτο κυκλοφόρησε, 1400ευρώ ζητούσε/κόστιζε. Εγώ άλλο πράγμα ρώτησα τον συμφορουμίτη πιο πάνω επίτηδες, επειδή είναι με ένα σκουπίδι Xiaomi Mi A3 και θάβει όλες τις ναυαρχίδες γιατί...έτσι.
  4. Συγνώμη αλλά γράφεις χαζομάρες. Μου βρίσκεις σε παρακαλώ άλλη συσκευή με λιγότερα χρήματα να προσφέρει ότι προσφέρει το Vivo? Το realme GT 2 pro, ούτε Ip68 πιστοποίηση έχει, ούτε ασύρματη φόρτιση, και χειρότερη κάμερα όπως και οθόνη. Το Xiaomi 12 pro που δεν είναι αδιάβροχο και εχει 100ευρώ παραπάνω αρχική τιμή,και το Galaxy S22 Ultra 12/256 έχει 400ευρώ παραπανω. Αν έχεις μια συσκευή καλύτερη να προτείνεις με λιγότερα χρήματα που να προσ΄φερει το vivo, να την αναφέρεις. Αλλιώς να ασχολείσαι με το MiA3 σου, από το να θάβεις όλες τις ναυαρχίδες.
  5. Dimensity 700, 1080p 60 lcd οθόνη σε συσκευή που μπορεί να φτάσει και τα 280-300ευρώ. Αλλο ένα χρέπι από την TCL 😂
  6. Το θέμα δεν είναι αν είναι ή όχι διαφήμιση. Το πρόβλημα είναι ότι και στα hands on review, ανάλογο γλύψιμο πέφτει όπως έδω. Και όταν παίζει διαφήμιση χωρίς να ενημερώνεις τον κόσμο, εκεί παίζει σκόπιμη παραπληροφόρηση σε βάρος μάς που δεν είναι ότι το καλύτερο.
  7. στο μόνο πράγμα που παίζουν μπάλα μόνα τους πλέον είναι στην τιμή.
  8. Μισό λεπτό, το περσινό Mi 11 ultra δεν είχε 5000 μπαταρία? Αρα γιατί η μικρότερη μπαταρία που ακούγεται από τις φήμες γράφεται στον τίτλο ότι είναι μεγάλη,από την στιγμή που είναι μικρότερη από πέρυσι ? 🤔
  9. Το δημοφιλές φετινό Redmi Note 11 pro+ ήρθε με Android 11 όμως. Xiaomi δεν μας τα λές καλά τώρα τελευταία..
  10. Η συσκευή όπως έγραψα και δίπλα είναι το λιγότερο απαράδεκτη για τα 500+ευρω που ζητάει με τόσες ελλείψεις που έχει. Και όταν σε ένα τεχνολογικό site για τέτοια σαπάκια, βλέπουμε τέρμα κολακευτικά λόγια, κάνει νιαου νιαου τι παίζει. Το χειρότερο είναι η κοροιδια μέσα στα μούτρα μας,με το να βαφτίζονται πληρωμένες διαφημίσεις σαν hands on review.....
  11. Αυτή είναι η προσιτή ναυαρχίδα των 500ευρώ? -90hz amoled οθόνη -χωρίς OIS -με dimensity 920 που φοράει μέχρι και το redmi note 11 pro+ ! -χωρις microSD -χωρις θύρα ακουστικών -χωρίς στερεο ηχεία! Και το κερασάκι στην τούρτα, έχει τονιστεί ότι είναι εξαιρετικό value for money λέει Ντροπή και αίσχος απλά 👎👎
  12. 350ευρώ για συσκευή με microUSB θύρα,χωρίς θύρα ακουστικών,με Snapdragon 680 και Ips 90hz οθόνη και φυσικά χωρις play store/google? Από που προκύπτει λοιπόν το πολυ εργαλείο??Πιο πολύ για πληρωμένη διαφήμιση φαίνεται 👎
  13. Η Sony έστειλε σε όλους αυτούς διαφημιστικά κομμάτια για να τα παρουσιάσουν, γιαυτό και έπεσαν μαζεμένα ολα αυτά τα reviews στο youtube(το κινητό από τον άλλο μήνα θα είναι διαθέσιμο). Οσο για τα καλά λόγια, και πέρυσι θυμάμαι κόσμο να έλεγε καλά λόγια για τα xperia, ασχέτως που οι πιο πολλοί ούτε που θα ασχοληθούν. Μην ξεχνάς ότι γενικά από τους περισσότερους youtubers σπάνια να ακούσεις πολύ κακά λόγια,γιατί μετά γιοκ τα δωράκια από τις εταιρείες. Για το κινητό που λές,γιατί δεν κοιτάς στο Xperia 5III τώρα που λογικά θα πέσει η τιμή του? Τούμπανο με τα όλα του είναι αν το βρείς και σε καλή τιμή.
  14. Οσο περισσότερες εταιρείες βλέπουμε στην Ελλάδα να έρχονται, τόσο το καλύτερο για μας από επιλογές συσκευών.
  15. ''Με τιμή 579/629 ευρώ, η realme με το GT2 ουσιαστικά καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα για μια ακόμη φορά, στην premium mid-rangers κατηγορία.'' 🤔
  16. OwlOfChaos

    Poco F3

    Σε blind picks μπορεί να βγει η οποιαδήποτε συσκευή καλύτερη. Δεν είναι σοβαρή πηγή για να βγάζουμε το συμπέρασμα ότι οι mid range συσκευές αποδίδουν τα ίδια με τις ναυαρχίδες στις κάμερες. Για αυτό το λόγο έγινε πολύ δημοφιλές και το dxomark. Γιατί σου κάνει δικές του μετρήσεις/benchmarks για να προκύψει στο όποιο συμπέρασμα, ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί ο καθένας, όπως και το Rtings και άλλα παρόμοια. Στα τσιπάκια δεν χρησιμοποιούμε benchmarks σαν το antutu και το geekbench να δούμε ποιο είναι καλύτερο και πόσο καλύτερο? Αν ειναι έτσι να τα καταργήσουμε ολα να βλέπουμε μόνο blind tests και σε αυτά, όπως το ανοιγοκλειμα εφαρμογών για να λέμε ότι τα mid range τσιπάκια είναι πάνω κάτω τα ίδια με τα δυνατότερα. Λογικά θα έχει περάσει η υποστήριξη σε 3μηνη πλέον για τα security patches. Αρα λογικά το επόμενο update θα το δεις προς Μαιο μεριά.
  17. Εαν και με το δικό του καλώδιο/φορτιστή κάνει τόση ώρα να φορτίσει, μίλησε και με το service,γιατί όντως δεν πρέπει να κάνει τόση ώρα.
  18. OwlOfChaos

    Poco F3

    Αυτό το πράγμα έγραψες πιο πίσω. Μίλησες για 5% χειρότερη οθόνη και κάμερες από τις ακριβότερες ναυαρχίδες των 1000+ευρώ, πράγμα που στην πράξη δεν ισχύει,ειδικά στο κομμάτι των καμερών. Χρησιμοποίησε το Huawei 50 pro, σύγκρινε το με το poco ή το realme, και μετά πές μας για 5% διαφορά. Ετσι έλεγα και εγώ παλιότερα,μέχρι που μου δάνεισε για 1 μήνα γνωστός μου το s21ultra. Ε απλά άλλη κατηγορία σε σχέση με το poco f2 που είχα τότε. Δεν δίνω βέβαια και 1300+ευρώ για ναυαρχίδα,αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν άλλο κινητό σε συνολική εμπειρία χρήσης. Και αυτός δεν το αγόρασε στα 1300ευρώ που είχε day one,το πήρε 1χρόνο μετά στα 700. Δεν πέφτουν μόνο στα φθηνότερα κινητά οι τιμές,αλλά και στα ακριβότερα. Και ο αδερφός μου σνόμπαρε τις ακριβότερες τηλεοράσεις μέχρι που πήγε σε ένα φίλο του και παίξανε σε μια oled από αυτές και έφαγε τα λόγια του μετά. Ναι προφανώς και τα κινητά στα 300ευρώ και κάτω(κυρίως περσινά μοντέλα)είναι άψογα σε σχέση με παλιότερα και καλύπτουν και με το παραπάνω τον περισσότερο κόσμο, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά. προφανώς γιατί δεν σου χρεώνουν/πληρώνεις μόνο την οθόνη. Btw για όποιον θέλει εγγύηση Infoquest,το poco 6/128 παίζει στα 320ευρώ στις μεγάλες αλυσίδες.
  19. OwlOfChaos

    Poco F3

    Για την φωτεινότητα, είναι πολύ μεγαλύτερη η διαφορά. 710nits δίνει το gsmarena σε autobrightness,ενώ στο φετινό S22U δίνει παρακαλώ 1260. Ακόμα και το Realme 2pro μέχρι 800nits φτάνει. Βάλε σε αυτό και το crisp 1440p panel όπως και τον ρυθμό ανανέωσης που πέφτει μέχρι το 1hz από 120. Είναι πολύ μεγαλύτερη από 5% συνολικά η διαφορά αφού μιλάμε για άλλο panel. Παρόλα αυτά μια χαρά οθονάρα έχει και το poco,και το realme,και το Samsung A53 απλά όχι επιπέδου ναυαρχίδας. Και για τις κάμερες,άλλο επίπεδο η κάμερα του poco(,και άλλο επίπεδο η κάμερα των ναυαρχίδων των 1000+ευρω, βλέπε S22U ή Huawei 50 pro,mi 11 ultra κλπ. Και όταν μιλάμε για κάμερες, εννοούμε συνολική απόδοση φωτογραφικών(ημέρα,νύχτα,zoom),video,selfie κλπ. Μια χαρά κανεις την δουλειά σου με αυτή του poco(ειδικά αν βάλεις και gcam),αλλά δεν είναι ίδια με αυτή των ναυαρχίδων όπως και να το κάνουμε. Με λίγα λόγια, πολύ καλά έκανες που πήρες το poco αφού έψαχνες ένα φθηνό αλλά δυνατό gaming κινητό.Απλά η σύγκριση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες δεν χρειαζόταν. Και εγώ πριν λίγες ημέρες πήρα το Xiaomi Watch,από το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν θα βγώ να πω ότι είναι τα ίδια με άλλα ακριβότερα ενώ δεν είναι.
  20. OwlOfChaos

    Poco F3

    Τι 5% διαφορά η κάμερα και οθόνη του poco από τις ναυαρχίδες των 1000ευρώ ρε παιδιά,omg και 3 lol που λένε και οι νέοι. Και όχι με 250ευρώ σήμερα δεν παίρνεις επιδόσεις 1000ευρώ κινητών. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις συσκευές του 2022 που κυκλοφορούν στα 250ευρώ(redmi note 11 pro) να δεις τι επιδόσεις παίρνεις, όπως είναι η σωστή σύγκριση. Το ότι έχουν 2 συσκευές κάτω απο 300ευρώ(poco f3,realme Neo 2)ένα snap870, δεν σημαίνει ότι έχεις όντως ναυαρχίδα των 1000+ευρώ. Καλορίζικο το νέο κινητό, και καλη η επιλογή του αφού ήθελες το καλύτερο τσιπάκι σε αυτά τα χρήματα για emulators(προσωπικά στο realme θα πήγαινα λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας),αλλά μην παραπληροφορούμε παιδια,θα μας πάρουν με τις ντομάτες.
  21. Η οθόνη του είναι από τα μεγάλα ατού της συσκευής, γιατί όλο το υπόλοιπο πακέτο(πέραν του gen1 snapdrag)το έχει και το πολύ φθηνότερο GT 2. Και επειδή ακριβώς η οθόνη του δεν είναι φθηνή, μην περιμένετε να πέσει πολύ η τιμή του. Τα είδαμε πέρυσι και με το Xiaomi Mi11 που και αυτό φορούσε ανάλογη οθόνη, πόσο έπεσε μέσα σε ένα χρόνο.
  22. Ισχύει αυτό αλλά δεν νομίζω το τσιπάκι που φοράει να βγάζει μεγάλη εμπιστοσύνη για να βάλεις πάνω 4 μεγάλες εκδόσεις Android...
  23. οντως είναι αρκετά κοντά στο Pro, αλλά δεν είναι περι ορέξεως τα πράγματα. Το S21fe έχει περισσότερα πράγματα που δεν έχει το Gt2, για να θεωρείται κατώτερο, ασχέτως του τι πιστεύει ο καθένας μας ή τι κινητο θα πάρουμε. Για παράδειγμα αν το Gt 2 pro εγώ πω ότι το θεωρώ ανώτερο από το s22 ultra μόνο και μόνο επειδή έχει snapdragon αντί για exynos ή πιο γρήγορη ταχυφόρτιση, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας.
  24. Και πολύ καλά έκανες που το πήρες, αλλά εδώ γράφουμε για το GT2 και έγραψες ότι σε όλα είναι καλύτερο από τον ανταγωνιστή του το s21fe, ενώ όπως βλέπεις στην πράξη είναι συνολικά χειρότερο από αυτό. Το 2 Pro είναι άλλη κατηγορία γιαυτό και βλέπεις γενικά να λένε και πολλοι καλά λόγια για αυτό.
  25. Αν το A52s σε καλύπτει με αυτά που προσφέρει, μπορείς να πάς σε αυτό να γλυτώσεις αρκετά χρήματα. Αν θές το κάτι παραπάνω και δεν σε πειράζει να δώσεις τα επιπλέον χρήματα, πας στο S21FE.
×
×
  • Create New...