Jump to content

Fulgore1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.616
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About Fulgore1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Fulgore1's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

5

Φήμη

  1. Προσωπικά εντός σπιτιού σε σύγκριση με Iphone 13 pro max και S23Ultra, έχω το καλύτερο σήμα από εποχές Huawei. πρώτη φορά βλέπω τόσο δυνατό σήμα σχεδόν full. Με το S23 πχ είμαι συνεχώς 2 ή και 1 στις 4 μπάρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχω επίσης την καλύτερη αυτονομία σε standby. Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να δώ την μπαταρία να πέφτει μόλις 1-2% το βράδυ χωρις να έχω το κινητό σε λειτουργία Aeroplane mode, ακριβώς λόγω του δυνατού σήματος. Κατά την χρήση η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα κλασσικά(δεν έχει ltpo οθόνη, ούτε η ανάλυση είναι χαμηλή), αλλά σε standby/σήμα προσωπικά είμαι εντυπωσιασμένος. Κρίμα που δεν έχουμε την Κινέζικη έκδοση με την 5500mah μπαταρία και κρίμα που η συσκευή έχει out of the box αρκετό bloatware και διαφημίσεις εντός εφαρμογών συστήματος, που πρέπει να κλείσεις/βάλεις dns. Και για την τιμή να πω ότι αξίζει κυρίως σε έκπτωση. Τα 480ευρώ από μεγάλες αλυσίδες/Infoquest είναι πολλά. Το ιδανικό είναι στα 360ευρώ και κάτω(πχ όσοι το πήραν από Κίνα στα 270-310ευρώ είναι πένα).
  2. Δεν αντιλέγω, αλλά το θέμα είναι τι ισχύει με τις εκδόσεις που ερχονται Ευρώπη και ενδιαφέρουν τον κόσμο, γιαυτό ανέφερα πιο πάνω τι ισχύει με τις 8gb εκδόσεις. Λογικά η 8/256 θα έχει UFS 3.1 .
  3. Η 12/256 αν δεν κάνω λάθος, δεν έρχεται όμως Ευρώπη. Μόνο την έκδοση 8/256 βλέπω διαθέσιμη.
  4. Κάτι που δεν έχει αναφερθεί ως τώρα είναι ότι η βασική έκδοση 8/128 χρησιμοποιεί ταχύτητες UFS 2.1. Για UFS 3.1 ταχύτητες,μαλλον μόνο η μεγαλύτερη 8/256 έκδοση υποστηρίζει.
  5. Ισχύει αυτό. Η Touch Armor παρέχει μεγαλύτερη προστασία γενικά ειδικά στις γωνίες, αλλά προσθέτει όγκο και βάρος. Η Nillkin πχ που αναφέρθηκε πιο πίσω παρέχει λιγότερη προστασία(πχ στις γωνίες),αλλά δεν προσθέτει όγκο και βάρος, ενώ προστατεύει τις πίσω κάμερες.
  6. Και εγώ πήρα την Nillkin, μιας και δυστηχώς σε θήκες πορτοφόλι υπάρχει μικρή ποικιλία, υψηλές τιμές και φαίνονται και της πλάκας οι φθηνότερες. Φαίνεται και στιβαρή, μιας και αναφέρθηκαν παλιότερα θέματα με την ποιότητα κατασκευής/πλαστικό. Τιποτα. και οι συσκευές που πουλάνε οι μεγάλες αλυσίδες/Infoquest, Global rom εκδόσεις είναι.
  7. Δεν ταιριάζουν οι θήκες του poco x6 στο pro, λόγω άλλου σχεδιασμού πχ καμερών.
  8. Σε Huawei πχ παλιότερα επί Google που έβαζε θήκη μέσα στο κουτί, μια χαρά βλέπαμε εταιρείες σαν την Spigen να βγάζουν με το καλημέρα πολλές θήκες, μιας και η Huawei υπήρχε και στην Αμερική, και είχε τεράστια ζήτηση. Γιαυτό το φετινό Galaxy A55 που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες, έχει ήδη 15 θήκες πχ της Spigen, ενώ το περσινό Poco X5 pro μόλις 1 και για το Poco F5 δεν υπάρχει καμια skroutz. Προσφορά και ζήτηση με λίγα λόγια, εξού και γιατί οι περισσότερες επώνυμες εταιρείες κοιτάνε κυρίως Samsung και Apple στα αξεσουάρ.
  9. Ανέβηκε και το review από το γνωστό τεχνολογικό site. Καλά λόγια αναφέρουν για τον Exynos, αλλά περιέργως βλέπω και αναφέρεται στα αρνητικά το δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν ξέρω αν κάποιος κάτοχος έχει δει κάτι τέτοιο. https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a55-review-2684.php
  10. Σωστός , το διόρθωσα πιο πάνω.
  11. Προσωπικά είχα τα A52s και Α34. Ξεκάθαρα πιο ομαλό ήταν το A52s, αλλά ακόμα και αυτό είχε κάποια micro stutters. Και οι 2 συσκευές βέβαια ήταν οι εκδόσεις 6/128, και θεωρώ ότι τα 8gb ram είναι ιδανικά για OneUI,και ο Snap778 είναι συνολικά καλύτερος από τον Dimensity του A34. Συσκευή βούτηρο με την κυριολεκτική έννοια σε Samsung μεριά, μόνο στα S23 εχω δει σε βάθος χρόνου, χωρίς το παραμικρό stutter και αν θυμάμαι καλά και στο Samsung S20FE 5G με τον τότε Snap865. Δεν έχω δουλέψει τα A53/A54. Για το A55 που ξεκινά με 8gb ram, έχει UFS 3.1 ταχύτητες και λένε καλά λόγια για τον Exynos, πιστεύω θα είναι πιο ομαλό από το περσινό A54, βέβαια περιμένω να διαβάσω και σχόλια κατόχων πάνω σε αυτό. Σε μπαταρία και ποιότητα κατασκευής, οι ως τώρα κριτικές λένε καλά σχόλια.
  12. Αυτό που αναφέρεις είναι επίπεδο ασφαλείας της συσκευής. Το παραπάνω που έβαλα είναι η τελευταία έκδοση του Google Play Store System. Ειναι δηλαδή 2 διαφορετικά πράγματα.
  13. Στο εξωτερικό βλέπω αναφέρθηκε και Google Play Μαρτιου Settings > About phone > Software information > Google play system update > Check for update.
  14. Fulgore1

    OnePlus 12

    Οντως ισχύει το παραπάνω, δεν είδα το banner του Κώτσου πάνω πάνω. Ειναι στις προσφορές του Κώτσου για 8 30 ώρες ακόμα.
×
×
  • Create New...