Jump to content

CPR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    766
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

CPR's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

1

Φήμη

  1. CPR

    iOS 17

    Ποσό περισσότερο χρόνο; 5 λεπτά άφησα το iPad Pro και δεν συνδέθηκε.
  2. CPR

    iOS 17

    Έχετε παρατηρήσει ότι εάν κλείσετε και άνοιξετε την συσκευή δεν συνδέεται αυτόματα στο WiFi; Λογικά είναι bug του iOS 17. Το περίεργο είναι ότι παρόλο που βγάλαν update 17.0.1 δεν διορθώθηκε αυτό.
  3. Στην Ελλάδα ακόμα τίποτα. Λογικά δεν θα αργήσει να έρθει και εδώ. Σε γενικές γραμμές είναι ένα τίμιο tablet που έχει το πλεονέκτημα ότι ταυτόχρονα είναι και κινητό τηλέφωνο δηλαδή δέχεται κλήσεις αν έχεις μέσα SIM.
  4. CPR

    Nokia XR20 5G

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Γερμανός φέρνει μόνο τις πολύ φτηνές Nokia συσκευές. Όντως είναι πολύ κρίμα γιατί η συγκεκριμένη είναι πάρα πολύ καλή.
  5. CPR

    Nokia XR20 5G

    Μακάρι να το φέρει ο Γερμανός τότε γιατί μόνο έτσι θα έχει αυτές τις λειτουργίες ενεργοποιημένες. Οπότε δεν είχες ούτε 5G.
  6. CPR

    Nokia XR20 5G

    Έχεις 5G και VOLTE με το XR20 με Cosmote; Ρωτάω γιατί δεν υπάρχει στην λίστα της Cosmote. Αν υποστηρίζει 5G και VOLTE λέω να το πάρω. Χωρίς VOLTE δεν μπορώ χωρίς 5G δεν θα είχα θέμα.
  7. Το θέμα που ενεργοποιείται το iPhone μόνο του με το νέο iOS 15.1 είναι γεγονός και στο εξωτερικό. Ίσως να σχετίζεται με την νέα δυνατότητα της ευρέσεις του κινητού ακόμα και όταν είναι «κλειστό». Δείτε εδώ: https://discussions.apple.com/thread/253402990
  8. Συμβαίνει το εξής περίεργο με το IOS 15.1 (σε iPhone 13 pro max και σε 12 pro), οι συσκευές ενεργοποιούνται μόνες τους. Εδώ και χρόνια συνδέω το iPhone στο ρεύμα το βράδυ, μετά το κλείνω και φορτίζει κλειστό. Επίσης χρησιμοποιώ διακόπτες στις πρίζες που κόβουν το ρεύμα μετά από δυο ώρες. Ενώ τόσα χρόνια το πρωί το iPhone ήταν όπως το άφησα (κλειστό) από το iOS 15.1 και μετά το βρίσκω ανοικτό. (Όχι πάντα όμως). Χθες βράδυ έκανα ένα τεστ. Το έβαλα να φορτίσει χωρίς διακόπτη και μετά από δυο περίπου ώρες το έβγαλα από την πρίζα. Κοίταξα για μερικά δευτερόλεπτα μήπως ανοίξει αλλά τίποτα. Κοιμήθηκα και το πρωί το βρήκα ανοικτό! Αρχίζω να πιστεύω ότι έχει βάλει την δυνατότητα-λειτουργία όπως όταν το συνδέεις κλειστό στο ρεύμα που ανοίγει έτσι και όταν αποσυνδεθεί και πάλι να ανοίγει μόνο του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό έγινε και με το iPhone 12 Pro που έχω μήνες και πριν το iOS 15.1 δεν το είχε κάνει ούτε μια φορά. Περίεργο;
  9. Με το νέο iOS συμβαίνει το εξής περίεργο (σε iPhone 12 Pro και σε iPhone 13 pro max). Όταν φορτίζω το κινητό το βράδυ το συνδέω στον φορτιστή και μετά το κλείνω για να φορτίσει κλειστό. Επίσης έχω βάλει χρονοδιακόπτη στη πρίζα που κλείνει το ρεύμα στις 3 ώρες. Πριν το iOS 15.1 όταν τελείωνε την φόρτιση το κινητό παρέμενε κλειστό όμως τώρα με το που τελειώνει η φόρτιση, ή σταματάει ο χρονοδιακόπτης την παροχή ρεύματος, (δεν ξέρω ακόμα ποιο από τα δυο ισχύει) το iPhone ενεργοποιείται μόνο του! Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Επίσης την βελτιστοποιημένη φόρτιση την χρησιμοποιείται η την έχετε απενεργοποιήσει; Στο iPhone 12 Pro την είχα απενεργοποιήσει αλλά σκέφτομαι στο iPhone 13 pro max να την αφήσω ενεργοποιημένη. Την είχα κλειστή γιατί φοβόμουν μην δεν προλάβει να ολοκληρώσει την φόρτιση επειδή είχα τον χρονοδιακόπτη στις 3 ώρες.
  10. Δεν θα το έλεγα. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν σε ακούν καλά.
  11. Ισχύει ότι θα έχει καθυστέρηση στην παράδοση μόνο το MAX;
  12. CPR

    Nokia 6300 4G

    Πρόσφατα πήρε μία αναβάθμιση αλλά πάνω στο 2,5. Ας ελπίσουμε να πάρει και το 3.
  13. Θα το ευχαριστηθείς! Εγώ πήγα σε iPhone 12 Pro και νιώθω ότι λειτουργούν όλα άψογα όπως πρέπει! Σήμα παντού, ποιότητα κλήσεων, 5G ζεις στην εποχή. Βέβαια αρκετά πιο ακριβό αλλά τουλάχιστον χαίρεσαι όλα τα χρήματα που έδωσες γιατί σου δίνει πίσω οτι υπόσχεται χωρίς περιορισμούς.
  14. Ναι, αφού όμως έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία.
  15. Μακάρι να ισχύει. Δοκίμασες να το χρησιμοποιήσεις;
×
×
  • Create New...