Jump to content

epsilon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by epsilon

  1. Εύχομαι σύντομα και στα 100Κ likes :) καλή τύχη σε όλους.
  2. Ευχαριστούμε και πάλι. καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Ευχαριστούμε myphone για τους φοβερούς διαγωνισμούς. καλή τύχη σε όλους!
  4. έτσι λέει στο site αλλά δεν έδωσε. ακόμα δεν βρίσκει το Update το τηλέφωνό μου. και δεν είμαι ο μόνος.
  5. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος δυστυχώς. θα πρέπει να αλλάξεις και SIM.
  6. επίσημα το rollout της έκδοσης με κωδικό "Tango" γίνεται σήμερα 27/6. στο παρακάτω link μπορείς να δεις σε ποια φάση είναι το update επιλέγοντας την Ελλάδα. απ'ότι βλέπω όλες οι χώρες αυτή τη στιγμή είναι σε φάση "Waiting for approval". http://www.nokia.com/global/support/software-update/lumia/europe/availability/?page=2
  7. Ευχαριστούμε που μας κακομαθαίνετε :) Πάντα τέτοια!:thanks:
  8. το BIS δεν ρυθμίζει τα email accounts όπως νομίζει. έχει εναν αλγόριθμο που δοκιμάζει διάφορα common names για email servers (πχ imap.yourisp.gr κτλ). αν απαντήσει επιτυχώς τότε σετάρει εκεί και τέλος. αν θέλεις να βάλεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις τότε βάλε λάθος password στο setup του email για να σου δώσει την επιλογή να βάλεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις. Παρεπιπτόντως πλέον η HOL έχει διακομιστές των Windows Live Mail - msnmsp (hotmail κτλ) και δεν νομίζω ότι έχεις επιλογή για κάτι διαφορετικό από αυτό (imap ή pop για παράδειγμα).
  9. Δεν υπάρχει δυνατότητα. δοκίμασε να κάνεις pair τις συσκευές μέσω bluetooth και ίσως να παίξει έτσι (δεν το έχω δοκιμάσει και φαντάζομαι ότι εξαρτάται και από την απέναντι συσκευή).
  10. τρελό bug μου μυρίζει αφού το 9 δεν στέκει με τίποτα (το εθνικό μας δίκτυο έχει 10 ψηφία πχ 210χχχχχχχ ή 69χχχχχχχχ). προφανώς όταν το βάζεις 9 το απενεργοποιείς εντελώς (δες στα νούμερα που καλείς δεν μπαίνει μπροστά το +30 αυτόματα). έχετε βάλει το τελευταίο sw του OS6; (rel 2534). αφού πάντως παίζει έτσι μην το σκαλίζεις και πολύ αν δεν σου χρησιμέυει (αν δεν κάνω λάθος μόνο όταν είσαι σε περιαγωγή έχει πραγματική χρήση).
  11. πολύ περίεργο... θα σου έλεγα να αλλάξεις την χώρα σε κάποια άλλη καθώς και το length σε 9 για παράδειγμα, να το κάνεις save και μετά να ξαναμπείς να το γυρίσεις Greece και length 10 και να ξαναδοκιμάσεις. αλλιώς πας για wipe γιατί προφανώς κάτι έχει κολλήσει.
  12. +1 είναι οι ΗΠΑ. έχεις ενεργοποιήσει το smart dialing. μπες στις κλήσεις (call log) και πάτα menu-->options. εκεί οι σωστές ρυθμίσεις είναι: country code Greece (+30) Area code: National Number Length: 10 είναι χρήσιμο γιατί αν έχεις περασμένες τις επαφές σου χωρίς το +30 το βάζει αυτόματα. όταν είσαι πχ στο εξωτερικό δεν θα χρειάζεται να κάνεις edit τα τηλέφωνα για να καλέσεις Ελλάδα.
  13. αν θέλεις να κρατήσεις το ίδιο username στο BIS θα πρέπει να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών να σου διαγράψουν τον παλιό λογαριασμό και μετά να φτιάξεις καινούργιο με το ίδιο username -δεν υπάρχει άλλη λύση αν δεν σε πειράζει να αλλάξεις username τότε απλά μπες από την συσκευή στο mail settings και όταν συνδεθείς πάτα το μενού και "create user name" (δεν μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις το παλιό γιατί θα φαίνεται ότι υπάρχει ήδη). Και στις 2 περιπτώσεις θα πρέπει να ξανασετάρεις τα email σου.
  14. το νεο software v6.0.0.2534 διορθώνει το πρόβλημα. μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: https://swdownloads.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=7283518D47A05A09D33779A17ADF1707 είναι διαθέσιμο για όλες τις OS 6 συσκευές και για την 9700. το έχω βάλει και δεν έχει κανένα πρόβλημα. διορθώνει διάφορα bugs από το προηγούμενο και παρατήρησα ότι και η μπαταρία κρατάει + μισή μέρα.
×
×
  • Create New...