Jump to content

petecj101

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petecj101

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

petecj101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παραλειψη μου και δεν ειχα ενημερωσει καιρο: Μπορεις να κανεις unroot. Απο τα settings.
  2. Ποιο βιντεο ακολουθησες? Εχει αρκετα με διαφορετικους τροπους. Στο supersu σου δινει επιλογη unroot χωρις pc? Στο kingroot δεν δινει.
  3. Το ρουταρα κι εγω επιτυχως. Κατεβασα το kingroot, το εκανα εγκαταταση κι εγινε.
  4. petecj101

    Honor 4C

    Εμενα νε ελαχιστη χρηση, οπως λες τα βασικα τηλεφωνα της ημερας, παντα ανοιχτο wifi και χωρις παιχνιδια με βγαζει 2 μερες τουλαχιστον. Τωρα κατεβασα 2 παιχνιδια και με παει μια μερα, οταν παιζω αρκετα. Πηρε ota το update σε lollipop 5.1.1. Δεν ξερω τι πρεπει να κανεις για να δεις αλλαγη στην μπαταρια. Αν θες κανε ενα reset του κινητου και ισως γινει κατι. Εγω αν ημουν στην θεση σου θα επαιρνα ενα τηλ απο Δευτερα στο σερβις και θα τους ελεγα το προβλημα, οπως επισης τι γινεται με το θεμα εγγυησης αν κατι σταβωσει κατα το χειροκινητο ΕΠΙΣΗΜΟ update. Edit: Απο το πρωι με κανενα 30 λεπτο παιχνιδιου, viber, wifi, 2-3 κλησεις, φωτογραφιες και λιγη επεξεργασια απο τον ανηψιο μου εχει φαει 20%.
  5. petecj101

    Huawei Y625

    Συμφωνω με rostopol. Απλα θεμα packaging.
  6. petecj101

    Huawei Y625

    Εγω προσωπικα πηρα 3 huawei honor 4c. Στην αρχη πηρα ενα λευκο κι ενα μαυρο, και την επομενη μερα επεστρεψα το λευκο για να παρω μαυρο. Και τα τρια ηταν χωρις αυτοκολλητο στην οθονη. Σε περιπτωση που επιστραφει, οπως αλλαζουν το κουτι ή βαζουν αλλη ταινια ασφαλειας, μπορουν να βαλουν κι ενα αυτοκολλητακι στην οθονη.
  7. Μηπως την βλεπει (ή ειναι) σαν ρουταρισμενη?
  8. Οταν πηρα τηλεφωνο να ενεργοποιηω το 4G, στο moto e 2nd gen, μου ειπαν πως επρεπε να ειχα και "αντιστοιχο πακετο δεδομενων" για να το ξεκλειδωνει. Τα 500mb/μηνα (ή διαφορετικα 5€/μηνα) στην κοσμοκαρτα το ξεκλειδωναν. Αντιστοιχα υπαρχει και μινιμουμ πακετο δεδομενων που πρεπει να εχεις στα συμβολαια. Μηπως εχεις μικρο πακεο δεδομενων?
  9. petecj101

    Honor 4C

    Εχω, και μαλιστα ειναι αρκετα, οπως φαινεται αλλωστε, που δεν μπορουν να μεταφερθουν στην εξωτερικη μνημη. Εντιτ--> Πιστευω τα 2,1 ειναι διαθεσιμα εκεινη την στιγμη για χρηση. Μετα την εγκατασταση το τηλεφωνο πρεπει να εχει διαθεσιμη ελευθερη μνημη 3,65 gb.
  10. petecj101

    Honor 4C

    Εμενα υστερα απο το update σε 5.1.1. μου δινει διαθεσιμα αυτα: http://s11.postimg.org/v0u649xjn/Screenshot_2015_12_28_16_27_52.png photo sharing sites
  11. Αν μπορεις και θες να κανεις μια υποχωρηση σε καμερα και επεξεργαστη δες και το lenovo vibe p1m. Ιδια τιμη-κατηγορια.
  12. Ειμαι θαυμαστης της apple. Τα προϊοντα της μου αρεσουν παρα πολυ. Ειxα iphone 4s. Προπερσι το καλοκαιρι μου επεσε κι εσπασε κι ειπα να παρω android. Πηρα ενα samsung galaxy core απο το πλαισιο. Το χαρισα σε 2 μηνες καιμιυ εδωσε ενας φιλος ενα 4s για να βολευτω. Καπου τον Ιουλιο πηρα το moto e 4g. Με ενθουσιασε, εκτοε της καμερας, σε σχεση με το iphone. Το εσπασα ομως κι αυτο πριν 1 μηνα. Ειπα να παρω κινεζικο μιας κι αρκετοι μου το ελεγαν, αλλα ημουν διστακτικος. Βρηκα το honor 4c στα 149€ κι αν εξαιρεσεις την εσωτερικη μνημη, το 4g και το γυαλι στην οθονη ειναι ανωτερο απο τα υπολοιπα. Και στο hardware αλλα και στην ληψη σηματος, gps και wifi! Πολυ πολυ καλυτερο απο τα μεγαλα και ισχυρα brands που φοβομουν να αποχωριστω.
  13. petecj101

    Honor 4C

    Ακριβως οπως λεει ο Zerga08. Αν χρειαζεσαι περεταιρω διευκρινησεις θα τθς βρεις στους οδηγους εγκαταστασης, οι οποιοι ειναι μαζι μετα αρχεια που κατεβασες.
  14. petecj101

    Honor 4C

    Απο εδω: http://hihonor.in/support/downloads κατεβαζεις το αρχειο. Κανεις unzip και θα βρεις σε εναν φακελο ενα pdf αρχειο με ολα τα βηματα.
  15. petecj101

    Honor 4C

    Παρατηρησες την γλωσσα εκκινησης του λευκου?
×
×
  • Create New...