Jump to content

wallyballs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

wallyballs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. wallyballs

    iPhone 7

    Ναι :confused: όταν λες πρόβλημα, τι ακριβώς εννοείς;
  2. wallyballs

    iPhone 7

    Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα της sim;
  3. wallyballs

    iPhone 7

    Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει και με τα δύο. :confused:
  4. wallyballs

    iPhone 7

    Καλησπέρα σε όλους, τις τελευταίες ημέρες μου κάνουν παράπονα σε αρκετές κλήσεις μου ότι ακούν έναν περίεργο έντονο θόρυβο όταν τους καλώ ή με καλούνε. Αν το κλείσω και τους ξανακαλέσω πολλές φορές σταματάει αυτός ο θόρυβος και ακούνε κανονικά. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να παίζει;
  5. wallyballs

    iPhone 7

    isystem που πήγα τη συσκευή μου είπαν γνωστό bug της 11.4 και οτι αναμένεται να λυθεί με τη 12. Σε έναν γρήγορο έλεγχο που έκαναν δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα με τη μπαταρία. :confused::confused:
  6. wallyballs

    iPhone 7

    Αυτό εννοώ ναι. Σε οποιοδήποτε ποσοστό της μπαταρίας μου το κάνει αυτό, όχι μόνο στο 100%.
  7. wallyballs

    iPhone 7

    Καλησπέρα σε όλους. Έχω παρατηρήσει πως μετά τη φόρτιση, δεν πέφτει το ποσοστό της μπαταρίας, πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ξεκινήσει να πέφτει το ποσοστό κανονικά. Έκανα restore τη συσκευή αλλά το θέμα παραμένει, λογικά αφού μετά από επανεκκίνηση στρώνει δεν είναι θέμα της μπαταρίας, αλλά του ios. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος φίλος το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα σε όλους, Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος διπλές ειδοποιήσεις στα email? έρχεται το email κανονικά με ήχο και δόνηση και λίγο μετά ξαναδονείται η συσκευή με το ίδιο email. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ :ninja:
  9. Καλησπέρα παιδιά! Έχει έρθει σε όλους το February patch; Γιατί στις 3 κινητά που έχω, κανένα δεν το έχει πάρει ακόμα.
  10. Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάποια σκαλώματα στην ένδειξη με το ποσοστό της μπαταρίας; π.χ για πάρα πολύ ώρα μετά τη φόρτιση δεν πέφτει η μπαταρία και το κανονικό της ποσοστό φαίνεται μετά από restart. Έκανα και μια επαναφορά της συσκευής, αλλά 1 στις 3 φορτίσεις συνεχίζει να το κάνει.
  11. Καλησπέρα, έχει κάποιος φίλος εμπειρία από battery cases για το Mate 8; Έχω βρει να κυκλοφορεί η συγκεκριμένη online https://www.gearbest.com/power-banks/pp_482323.html?wid=21 αλλά θα ήθελα την άποψη σας αν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ
  12. Το έβαλα στην πισίνα για μερικές φωτογραφίες και μετά από κανα λεπτό τέλος. Λογικά καλύπτεται από εγγύηση δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο θέμα περί αυτού. Ούτε χτυπήματα έχει ούτε τίποτα. Με μαγνητικό φορτιστή φόρτιζε άρα το πορτάκι του usb άθικτο. Γνωρίζει όμως κάποιος τη διαδικασία; Γίνεται αντικατάσταση ή επισκευή; Επίσης γνωρίζει κάποιος πόσο χρόνο παίρνει στο περίπου γιατί Παρασκευή πετάω για έξω.. Ευχαριστώ πολύ! Υ.Γ Μου τα χάλασε η αδιαβροχοποίηση, αλλά άπαιχτο το κινητό! :ninja:
×
×
  • Create New...