Jump to content

kronos86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kronos86

  1. Κάποιος πιο αυτόματος τρόπος δεν υπάρχει; Λόγω δουλείας έχω 500+ τοποθεσίες και είναι πολύ χρονοβόρο να τις περάσω μια μια. Βρήκα μια λύση εδώ http://sforsuresh.in/exporting-favourite-places-map-importing-google-map/ αλλά δε δουλεύει.
  2. ρε παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερω τις αποθηκευμενες τοποθεσιες απο here drive στους google map?
  3. καλησπερα υπαρχει στα 8.1 καποιος Browser που να υποστηριζει flash?
  4. Δεν νομίζω οτι χρειάζεται κάτι τέτοιο στα windows phone. Όταν σβήνεις μια εφαρμογή δεν μένουν "σκουπιδάκια" όπως στα pc.
  5. Προσωπικά όταν έφυγα απο τα android ήξερα τι θα έβλεπα και με τη χρήση που κάνω στο κινητό μου δε με χάλασε. Τα windows phone είναι πλέον τα πιο ασφαλή απο ιούς και spyware διαχειρίζονται καλύτερα τη μνήμη του κινητού, δηλαδή κολλάνε πολύ λιγότερο απο τα android και για αρκετό καιρό είχαν το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης. Οκ μειονεκτούνε στο θέμα των εφαρμογών αλλα πλέον με εφαρμογές όπως η Windows Bridge for iOS ίσως γεμίσουμε κάποια κενά. Αν είχαμε και εφαρμογές για Τράπεζα Πειραιώς, Facebook, Viber και ένα σωστό browser θα ήμουν ικανοποιημένος. :)
  6. Ναι αυτή λέω, την εχω στα 8.1 καιρό τώρα. Τα αθλητικά site που έχει είναι: contra.gr, gazzetta, onsports, sportdog, sportfm, sport24 και κάτι άλλα καμμένα :p
  7. καλα η παιχνιδακι τα σπαει. 2 μπαταριες εκαψα απο το πρωι :p 5 αστερακια και λιγα ειναι
  8. η εφαρμογη startnow εχει αθλητικα. και ειναι ισως η πιο βολικη για την καποια ενημερωση..
  9. Δουλεύει μια χαρά! Πήρες 5 αστεράκια και απο μένα
  10. παιδια επειδη με μπερδέψατε, στα 10ρια πέρα απο τους χάρτες τις Microsoft υπάρχουν και οι χάρτες τις Here ή θα πρέπει να τους κατεβάσουμε?(δωρεαν ή επι πληρωμη?) Επίσης υπάρχει και η Here Transit? Αυτή είναι που με ενδιαφέρει πιο πολύ μιας και στα 8αρια τη χρησιμοποιώ καθημερινά
  11. παιδια εχω παρατηρήσει οτι οταν παιζει το ραδιοφωνο(το κανονικο με handsfree) απο το μεγάφωνο τοτε οταν με παιρνουν τηλ. σταματαει το ραδιο αλλα δε χτυπαει καθολου απο το μεγάφωνο παρα μονο στα handsfree και αυτο στη πιο χαμηλη κλιμακα, ενω κανονικα το εχω στη μεση. ξερετε αν και τι ρυθμίσεις πρεπει να κανω? επισης τελευταια η εφαρμογη της StartNow με πεταει συνεχεια. Συμβαινει και σε σας? lumia 630 dual sim windows 8.1 update
  12. Σημερα μου εβγαλε update και στο here transit 20ΜΒ καιρος ηταν τελευταια μου εβγαζε λιγα δρομολογια.. :)
  13. Παιδια στα 8.1 θα συνεχισουμε να περνουμε αναβαθμισεις στις εφαρμογες της HERE? Δεν ειναι μονο το Map και το Drive ειναι και το Here Transit που το χρησιμοποιω παρα πολυ. Για μενα ισως ειναι και λογος να μη περασω στα 10ρια σε περιπτωση που δεν τα εχουν free :worry:
  14. Ευχάριστα νέα απο το Subway Surfers που σήμερα έγινε το νέο update GREECE!!! Και όχι μόνο είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα αλλά έχει και νέο χαρακτήρα Nikos με outfit που απλά τα σπάει! :D
  15. Το backup των ρυθμίσεων δε νομίζω να μπορείς να το δεις, απλά βλέπεις τα "χειρωπιαστά" όπως φώτο/βίντεο και τέτοια. Εμένα συχνά-πυκνά μου μαυρίζει το media locker pro. Δε πιστεύω οτι κάνει update εκείνη τι στιγμή κάτι άλλο παίζει:frog: Άσχετο αλλά καμιά κάλη εφαρμογή για μουσική σε στυλ winamp που να φτιάχνεις δικές σου λίστες υπάρχει?
  16. Έχω την εντύπωση οτι όταν ανοίγεις τη συσκευή πρώτη φορά σου ζητάει να κάνεις backup μετά απο κάποιες ρυθμίσεις που κάνει με τα updates. Στο onedrive βλέπεις τα φωτογραφίες/βίντεο/μουσική και τις σημειώσεις. Τα υπόλοιπα δε νομίζω οτι μπορείς να τα δεις Εγώ την τελευταία φορά που έκανα backup απεγκατέστησα πολλά βαριά παιχνίδια που είχα (asphalt και τέτοια) επανεκκίνησα και έβγαλα για λίγο τη μπαταρία του
  17. Κι εγώ ενεργά τα έχω αλλά ποτέ δε μου έκανε αυτόματα backup και ειδικά αυτή τη φορά μου έβγαλε το λάδι. Επίσης συχνά-πυκνά μου έβγαινε και ανακοίνωση οτι έχει περάσει καιρός απο τη τελευταία φορά και οτι πρέπει να κάνω. :worry:
  18. Εμένα πάλι όταν τα μεταφέρω στο ringtonemaker τις μισές φορές μου βγάζει αλλοιωμένα ringtone σαν να σκίζονται γάτες..! :kill::kitty:
  19. Σήμερα έγινε κανονικά το backup κι εμένα ύστερα απο 2 μήνες. :yahoo::yahoo::yahoo: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το αντίγραφο ασφαλείας μιλάμε. Μόνο για sms και φωτογραφίες μπορώ να το κάνω να γίνεται αυτόματα.. για εφαρμογές-ρυθμίσεις όμως δεν βλέπω επιλογή για αυτόματο backup.
  20. Ξέχασα να αναφέρω οτι και επανεκινήσεις έχω κάνει και τη μπαταρία έβγαλα και ξαναέβαλα ομώς ακόμα τίποτα κολλημά στο 32% και κάποια στιγμή θα μου βγάλει "πρόβλημα προσπαθήστε ξανά αργότερα". Περίεργο πάντως που κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα, μήπως τελικά υπάρχει πρόβλημα με το server του Onedrive?
  21. Στο onedrive μπαίνω κανονικά απο κινητό και απο pc δε μου βγάζει κάποιο πρόβλημα. Έσβησα και το backup που είχα, ξαναπροσπάθησα και πάλι τα ίδια. Καμιά άλλη ιδέα? :worry:
  22. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Πρώτο μου post εδώ μέσα..! :rolleyes: Λοιπόν έχω ένα θεματάκι με τα αντίγραφα ασφαλείας που το lumia αρνείται να κάνει εδώ και 2+ μήνες. Έχω προσπαθήσει επανειλημμένα όμως κολλάει για ώρες στο 32% και ύστερα μου λέει "προέκυψε πρόβλημα στο cloud ξαναπροσπαθήστε αργότερα". Τι να το κάνω συνδεδεμένο σε wify, τι χωρίς wify, τι με φουλ μπαταρία σε φόρτιση τι χωρίς φόρτιση... απλά αδυνατεί να περάσει αντίγραφο ασφαλείας :( Όποτε μπαίνω στο OneDrive δε βλέπω κάποιο πρόβλημα και απο χωρητικότητα έχω πάρα πολύ ακόμα. Και το θέμα είναι οτι πλέον θέλω να περάσω τα 10ρια αλλά χωρίς πρόσφατο backup φοβάμαι μη γίνει καμιά στραβή:confused: Μπορείτε να βοηθήσετε? :) lumia 630 dual sim windows 8.1 update
×
×
  • Create New...