Jump to content

meropi

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by meropi

  1. Μόλις έχω την επίσημη απάντηση από την εταιρία θα το δημοσιοποιήσω πλήρως και το μέρος και το τι μου απάντησαν. Υπομονή.
  2. Τελικά ας το κλείσουν το μαγαζί και ας το πουλήσουν στην wind γιατί τα ίδια χάλια έχουν πλέον. Ο χάρτης κάλυψης παρόδια δεν διαχωρίζει εσκεμμένα το που έχει 2g, 3g, 4g για να μην είναι άμεσα συγκρίσιμη με τα άλλα δίκτυα και ιδιαίτερα με την cosmote. Τηλεφωνώ στην υποστήριξη και ρωτάω μπορείτε να μου πείτε αν σε συγκεκριμένη περιοχή έκτος Αθηνών στην αττική που θα παρευρεθώ τις προσεχείς ήμερες έχει κάλυψη ; Ναι μου λένε εσωτερική και εξωτερική. Πήγα και είχε ένδειξη 3g άκουσον άκουσον εκεί που οι άλλοι είχαν 4g και το χειρότερο είναι ότι είναι ping 200+ και max upload + download γύρω 1mbps και το skype όλο έπεφτε. Και ήταν στο σύνολο της περιοχής. Έκανα παράπονο στην εταιρία και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Να ήξεραν τι τους γίνεται κάλα θα ήταν. Ευτυχώς που είχα σε άλλο κινητό φίλου και έκανα tethering το λάπτοπ και έκανα την δουλειά μου (skyping).
  3. meropi

    4G LTE

    Καταρχήν στάματα να λες ανακρίβειες που δεν υφίστανται τόσο για τα δίκτυα όσο και για το πρόσωπο μου η οποίον αντιστέκεται στις μπαρούφες που γράφεις μέσα στο forum. Τελικά πας να μας βγάλεις τρελούς κύριε μου. Αυτά που κάνεις φανατικά εσύ πας να τα φορτώσεις σε μένα. Πια vodafone και wind; Έχεις ένα εικονικό πόλεμο μέσα στο μυαλό σου σε αρρωστημένο επίπεδο. Τα υπόλοιπα είναι αποκύημα της φαντασίας σου. Ξέρεις πόσα pm έχουν έρθει και μου λένε τι ασχολείσαι με το συγκεκριμένο άτομο κορίτσι μου ; Είμαι σχετικά φρέσκια στο forum δεν το ήξερα άπλα έπεσα πάνω στα post σου οπού “εξυβρίζεις” συνήθως με υπονοούμενα την wind και την cosmote (όταν κάποιος πει ότι έχει καλύτερη κάλυψη και ταχύτητα από την vodafone σου). H wind την χρησιμοποίησε πρώτη (την 800) γιατί καιγόταν λόγο του αραιού δικτύου να στήσει - επεκτείνει το 4g της και οι άλλες πλέον κάνουν ακριβώς το ίδιο. Είμαι Νetwork Quality Αnalyser σε μια εταιρία και περνάνε πολλά στοιχειά και ξέρω πολύ κάλα ποια είναι η ποιότητα των δικτύων και οι ταχύτητες τους. Καμιά δεν είναι τέλεια και έχω γράψει αρκετές φορές τι παίζει με τις τρύπες των δικτύων. Το μόνο που λέω είναι ότι η 800 στην BAND 20 ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΤΟΥ 4G και ανεξαιρέτως την εταιρία αυτήν βάζουν όλες πλέον αντικαθιστώντας την 1800.
  4. meropi

    4G LTE

    Τελικά είσαι αγιάτρευτος. Ποια wind ρε φίλε (πάλι φαντάσματα βλέπεις) το 800 και 2600 το εγκαθιστούν όλες οι εταιρίες της Ευρώπης το 1800 παρατάνε όπως είπε ο haki το είχανε το 1800 για το 3g και όσες χώρες έχουν μεταβεί στην ψηφιακή τηλεόραση και απελευθερώνεται το φάσμα των 800 και 2600 και το 1800 το πετάνε. Σε λίγο πάντως θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι βγάζεις μεροκάματο να βρίζεις την wind :D . Παράτα τα δεν έχει νόημα. H wind έχει δουλειά ακόμα να αποκτήσει σοβαρή κάλυψη στην επαρχία και γνωρίζουμε πολύ κάλα ποσά απιδιά πιάνει ο κάδος. Όπως έχουμε και voda και cosmote άλλα δεν μπαίνουμε στα forum της και αρχίζουμε και κράζουμε για τα πάντα όπως κάνεις εσύ το οποίο πλέον είναι πολύ κουραστικό. Και η αγαπημένη σου voda το 1800 το βάζει στον κάλαθο των άχρηστων. Πέτα την συσκευή σου και πάρε μια με 800 και 2600 να τελειώνουμε να μην λες ανακρίβειες και πράγματα που καλπάζουν στην φαντασία σου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μονό που πειράζει είναι ότι ο "takeover" γράφει ανακρίβειες απο το μυαλό του και παραπληροφορεί τον κόσμο. Είναι φανατικός σε 3 πράγματα. Στο 1800, στην voda και θανάσιμος εχθρός της wind (και μερικές φορές και της cosmote). Και πάντα ως διά μαγείας "ρόιδο" τις συζητήσεις του forum.
  5. meropi

    4G LTE

    Η λίστα σου είναι μπούρδα κυριολεκτικά. Στελνεις λίγο και την λίστα από ποιο επίσημο site είναι ; Τα 1800άρια κατεβαίνουν από παντού. Σε λίγους μήνες θα έχουν μείνει ελάχιστα στην Ευρώπη. Ειπαμε η vodafone είναι η καλύτερη και η wind η χειρότερη (για να είσαι κάλα και να μην γράφεις συνεχώς ασυναρτησίες). Οσο και να παραπληροφορείς τον κόσμο το 800 και το 2600 είναι το μέλλον. Σε 1800 ότι βάλανε, βάλανε και πολλά τα ξηλώνουν και βάζουν 800 σε ολόκληρη την Ευρώπη.
  6. meropi

    4G LTE

    Να με συγχωρείς αλλά αρχίζω να ανησυχώ για σένα. Διαβάζω καιρό τα post σου αλλά έχεις ξεφύγει τελείως και γράφεις πράγματα που δεν υφίστανται. Μεγαλύτερη μπούρδα από αυτό που έγραψες δεν υπάρχει. Η 20 και η 7 είναι οι βασικές μπάντες των εταιριών ολόκληρης της Ευρώπης. Ιδιαίτερα η 20 που πλέον είναι η βασική για τις περισσότερες εταιρίες. για Ελλάδα το ίδιο. Μην κάνεις σενάρια από το μυαλό σου. Όλες αλλάζουν τους 1800δες με 800ριδες σιγά σιγά για να βελτιώσουν τα πράγματα. Κοντινός μου δουλεύει στην cosmote στο τεχνικό τμήμα. Η 1800 ήταν η λύση στην αρχή γιατί δεν είχε απελευθερωθεί η 800 από την τηλεόραση και η 2600. Γράψε μας τώρα ότι και η vodafone είναι καλύτερη η cosmote όπως το συνηθίζεις να κλίσεις ωραία το θέμα. :lol:
  7. Οι μόνοι που ξέρουν τι γίνεται είναι η τεχνική υπηρεσία που ασχολείται με τα πακέτα δεδομένων. Οι άλλοι όλοι στον κόσμο τους (το ίδιο ισχύει για όλες τις εταιρίες). Οι απλοί εκπρόσωποι δεν βλέπουνε την όλη εικόνα.
  8. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Λόγο δουλειάς και με τις 3 εταιρίες στην τσέπη μου (για ποιοτικό έλεγχο δικτύου) έχουν θέματα σε πολλές πόλεις σε θέματα κάλυψης παρότι οι χάρτες δείχνουν φουλ κάλυψη και ισχύει για όλες τις εταιρίες. Υπάρχουν σημεία που υπερτερεί ακόμα και η wind , σε άλλα η voda και σε άλλα η cote. Πτολεμαΐδα έχει θέματα με την ταχύτητα αφού η wind εκπέμπει με το παλαιό δίκτυο. Στις περιοχές εκεί έχω αρκετές καταγραφές με όλα τα δίκτυα σε θέματα ταχύτητας αλλά με την wind παράγινε. Αν θέλεις κάνε ένα πείραμα. Κλείδωσε μόνο σε 3g και βγες έκτος κτιρίου να κάνεις ένα speedtest.net σε διαφόρους σερβερ. Μέτρα πρωί μεσημέρι και βράδυ όσο ποιο αργά μπορείς. Εάν πιάσει το θεωρητικό 3.5mbps (και δεν έχει θέμα η συσκευή σου) σε ώρες μη αιχμής σημαίνει ότι το μη αναβαθμισμένο δίκτυο είναι πίτα από συνδρομητές για αυτό σέρνεται αφού δεν φτάνει η χωρητικότητα του. Μέχρι 3,5 mbps μέτρησα πέρσι περνώντας από την πόλη σου αλλά ήταν σε ώρες μη αιχμής αργά το βράδυ. Εύχομαι να σας αναβαθμίσουν σύντομα. http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/
  9. Οι τρεις χάρτες που έχω στο αρχείο μου (και δεν υπάρχουν πλέον online) για την κάλυψη 3g της wind. Πρώτος είναι σίγουρα παμπάλαιος και δεν θυμάμαι του πότε είναι μπορεί του 2013 η και παλιότερος. Οι άλλοι έχουν ημερομηνία. Πάντως έχουν πολύ δουλειά ακόμα. Το τραγικό είναι ότι δεν έχουν κάλυψη πχ στην Θάσο, στην καβαλα εχουν το αρχαιο και στην Σάμο , στην Φολέγανδρο το οποιο είναι ένα τόσο δα νησάκι και πολλές άλλες περιοχές που είναι απαράδεκτο ακόμα να μην έχουν κάλυψη. Τουλάχιστον οπού βάζουν 4g βάζουν το 800άρι που θα κλείσει πολλές τρύπες του 3g. http://i62.tinypic.com/2d0capc.jpg
  10. meropi

    Nova 4G

    Β Ελλάδα που είμαι για διακοπές ώρες αιχμής η cosmote ούτε 4,5 δεν πιάνει... (από Αλεξανδρούπολη έως Ηγουμενίτσα)
  11. meropi

    Asus Zenfone 2

    Αυτό για την wind γιατί το λες ; Και οι άλλοι πλέον επίσημα όπου στήνουν βάζουν στην μπάντα 20 στα 800mhz !
×
×
  • Create New...