Jump to content

a806

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About a806

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

a806's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. a806

    Google Pixel 4a

    Και εγώ με google translate αλλιώς δεν έβγαζα άκρη με τα Γαλλικά. Από fnacpro μόνο το ΑΦΜ ζητάει στην ουσία για το τιμολόγιο. Είχα παραγγείλει 14/10 έγινε η αποστολή 29/10 και παρέλαβα σήμερα. Όταν μπαίνει Ελλάδα αλλάζει tracking number, μπορείτε να πάρετε ένα τηλ στην dpd.gr για να σας πουν το καινούργιο και από εκεί και πέρα κάνετε tracking το κντ με το καινούργιο αριθμό στην ACS.
  2. a806

    Google Pixel 4a

    από μερικά πόστ στην συζήτηση για το κντ στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/24273291/Google-Pixel-4a-128GB-Just-Black/discussion
  3. a806

    Google Pixel 4a

    Δεν θα το φέρει το amazon.de αν αυτό περιμένεις,μόνο μέσω resellers από όσα διάβασα στο ίντερνετ. Το ίδιο περίμενα και εγώ και τελικά έβαλα παραγγελεία στο fnac γαλλίας με τιμολόγιο,θέλει λογαριασμό στο fnacpro για τιμολόγιο και αφάιρεση ΦΠΑ.
  4. Για δοκίμασε να το κάνεις με την έκδοση MiFlash που έχεις στο λινκ.. http://en.miui.com/thread-272376-1-1.html
  5. Καλησπέρα έχω το κινητό λιγότερο από χρόνο.Χθες το βράδυ έπαιζα με το κινητό γλίστρησε από τα χέρια μου και έπεσε στο πάτωμα.Από εκείνη την στιγμή έσβησε το κινητό και δεν ανοίγει.Αν και το συνδέω στον υπολογιστή και το βλέπει για λίγο σαν άγνωστη συσκευή και αμέσως μετά φαίνεται να αποσυνδέεται.Αυτό γίνεται κατά διαστήματα.Για μια στιγμή πήγε να ανοίξει,εμφανίστηκε το λογότυπο της λενόβο και αμέσως έσβησε.Λογικά καλύπτεται από εγγύηση αλλά αν το στείλω στην κίνα βλέπω να χάνω πάνω από δύο μήνες.Αν το δώσω σε κάποιον τεχνικό θα πληρώσω τα μαλλιοκέφαλα μου...Υπάρχει περίπτωση να το ανοίξω και να του κάνω κάτι εγώ με την βοήθεια κάποιου παιδιού από εδώ μέσα. Δεν φαίνεται σαν να έχει χαλάσει κάτι,είναι σαν να μην κάνει κάποια καλή επαφή το κινητό με αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω...
  6. Με άλλη SIM και όχι αυτή που έχω στο lenovo το mobile network type είναι σταθερό σε UMTS και δεν αλλάζει σε unknown οπότε το πρόβλημα θέλω να πιστεύω είναι της SIM. Θα πάω να την ελέγξουν και θα ενημερώσω.
×
×
  • Create New...