Jump to content

atux_null

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

atux_null's Achievements

  1. atux_null

    Honor 50 Lite

    έχω το Honor 50 lite και ότι ήχο κλήσης κ να βάλω δεν ακούγεται για τα πρώτα 4-5 χτυπήματα. δεν είναι ότι δεν έρχεται η κλήση, απλά ο ήχος καθυστερεί. ότι ήχο κ να επιλέξω από τους προεπιλεγμένους ή ακόμη κ να προσθεσω κάποιο δικό μου το ίδιο κάνει. ενώ η δόνηση είναι ΟΚ από το πρώτο δευτερόλεπτο. καμιά ιδέα πως το λύνω αυτό?
  2. μόλις χθες απέκτησα το redmi 10 και είμαι σε φάση που περνάω ρυθμίσεις. ψάχνω πως προσθέτω ένα sip account που έχω. ψάχνοντας λίγο στο Internet είδα ότι πρέπει να κάνω: From your dialer, go to settings->calling accounts->advance settings->SIP settings αλλά δεν στο δικό μου (επισυνάπτεται) δεν βρήκα κάπου sip settings. γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να περάσω το λογαριασμό, χωρίς επιπλέον εφαρμογή, απλά στο native dialer.
  3. χαίρεται. χρησιμοποιώ κάρτες από το wifigreece γιατί είχαν τα απεριοριστα GB. τωρα βλέπω είναι out of stock. ξέρουμε άλλα σημεία για κάρτα με πολλά GB, παρακαλώ?
  4. καλημέρα κ καλή εβδομάδα. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω το πακέτο 20GB με 10€?
  5. Έχω Q κ f2g αλλά σήμα μπανάνα στο σπίτι. Επειδή είμαι στο τσακ να τα γυρίσω σε Cosmote, υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιηθεί voice over wifi?
  6. Ευχαριστώ πολύ. δούλεψε για εμένα, αλλά στα υπόλοιπα της οικογένειας που δεν έχουν διαχείριση του cosmote one, δεν μπορούν να το πάρουν. τι κάνω εκεί?
  7. Στο κινητό μου κάνω χρήση ενός sip account (πχ sip.sipgate.de) που έχω, πάνω στο embedded client του dialer. η κλήση έρχεται κανονικά και δεν έχω πρόβλημα, το ίδιο κ όταν κανω εξερχόμενη. Αν δεχθώ ή κάνω μια κλήση από το SIP λογαριασμό γίνεται resolve το domain και εμφανίζει στην οθόνη στην αρχή 210123456789@sip.sipgate.net & μετά από λίγα δευτερόλεπτα 210123456789@31.47.68.79 ή όποια αλλη ΙΡ γίνει resolve. Το πρόβλημα είναι όταν πάω να κάνω redial μια κλήση που έχει έρθει από SIP account, δεν βγαίνει ποτέ. Ενώ αν την πληκτρολογήσω, βγαίνει πάντα. Καμιά ιδέα?
  8. Χαίρεται. Έχω whatsup και είναι στο Cosmote One. Εδώ και 2 εβδομάδες προσπαθώ να ενεργοποιήσω το πακέτο 1GB για μια εβδομάδα, από το Cosmote One, αλλά η επιλογή είναι γκριζαρισμένη. Δεν μου δίνεται η δυνατότητα να το ενεργοποιήσω. Έχω κάνει επανεκκίνηση τη συσκευή, έχω καθαρίσει cache, έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής, αλλά και πάλι τα ίδια. καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το ενεργοποιήσω?
  9. @tamp έκανα απεγκατάσταση κ εκ νέου εγκατάσταση. Εμφανίστηκε σωστά το πακέτο. Ευχαριστώ πολύ
  10. Πως κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων στο whatsup, ώστε να πάρω το 1GB από το Cosmote one?
  11. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να πάρω το cosmote internet on the go για να βάλω σε ένα σημείο. το ερώτημα είναι αν μπορεί να γυρίσει σε public IP μόνιμη (vpn-internet) ή πέφτει στην γενικότερη κατηγορία των καρτών που δεν μπορεί να έχει την λειτουργία αυτή? Γνωρίζει κανείς?
  12. VF & Cosmote δίνουν για το 3ημερο δώρο 3GB. Εδώ δεν έχω δει κάτι ακόμη. Αν ισχύει το αντίθετο, ας μας πει οποίος/α το έχει ενεργοποιήσει, αλλά κ πως ενεργοποιείται
  13. Ψάχνω για πακέτο κινητής χωρίς δεσμεύσεις που να μου δίνει τουλαχιστον 5GB/μήνα. είχα κατα νου το Vodafone Giga WiFi on the spot το οποίο είναι SUPER από τιμή, αλλά δεν έχω σήμα. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Cosmote?
×
×
  • Create New...