Jump to content

rufous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    666
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by rufous

  1. Σε 7 pro ήρθε αναβάθμιση κανονικά.
  2. Πριν κάνουμε κίνηση αγοράς, κάποια παρατήρηση ή συμβουλή για το συγκεκριμένο μοντέλο θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
  3. https://www.bestprice.gr/item/2158420120/xiaomi-redmi-note-12-pro-5g-6gb-128gb.html?qo=redmi+note+12+pro&from=cat Αυτό είναι το κινητό του τίτλου; Ψάχνω κινητό για την κουμπάρα κι έχω χάσει τη μπάλα. Υποστηρίζουν αυτά του λινκ κανονικά NFC;
  4. Ως συνέχεια του post μου, ενημερώνω ότι όντως μετά από λίγες ώρες προστέθηκαν και τα 10gb του δώρου! Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.
  5. Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς πότε ενεργοποιούνται τα 10gb της προσφοράς diy; ενεργοποιήθηκε το πακέτο με τις επιλογές που κάναμε, αλλά τα 10gb άφαντα. Ευχαριστώ πολύ!
  6. Αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο, το βλέπεις, το δοκιμάζεις, κάνεις τη φάση σου και το δίνεις όσο το πήρες πάνω κάτω. Τόσο απλά. Αν σου αρέσει και το θες κούτα, το παίρνεις. Αν όχι, πας σε μοντέλο άλλης εταιρείας. Volte και vowifi παίζουν εύκολα, χωρίς customιές και root πάντως.
  7. Ουαου Πολύδωρε, it finally makes sense. Η καλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη εξήγηση που διάβασα για το πρόβλημα της υποστήριξης των pixel στη χώρα μας. Ευχαριστούμε! Εύγε!
  8. Δεν έχω πάρει το 7άρι, αλλά είχα όλα τα pixels που κυκλοφόρησαν μέχρι και το 6 pro. Δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ κλήση. Ούτε μία φορά. Από ότι κατάλαβα, όσοι χάνουν κλήση είναι αυτοί που κάνουν χρήση esim. Μόνη ή συνδυαστικά και με διάφορους παρόχους. Γνώμη μου είναι ότι αν δε σε πτοούν οι υπόλοιπες γνωστές ελλείψεις των pixels και με την προϋπόθεση ότι θα κάνεις χρήση κλασσικής sim κινητής, να μη φοβηθείς την αγορά του.
  9. Μα δεν είναι να απορείς Δημήτρη μου. Το 4 xl έχει τηλεφακό, ενώ το απλό 6άρι κάνει ψηφιακό ζουμ και μόνο. Λογικό να έχουν διαφορά. Έχω κάνει κι εγώ ολόιδιο τεστ κι η διαφορά υπέρ του 4 xl ήταν ξεκάθαρη.
  10. Πωωωω Δημήτρη, δεν το είχα προσέξει. Πολύ σπάσιμο ήταν αυτό με το εικονίδιο δόνησης. Θενξξξ φίλος που το παρατήρησες και το επισήμανες. Υ.Γ. Ισχύει το ίδιο και για το 4 xl που έχω.
  11. Όσον αφορά στο Pixel 5, συμφωνώ κι επαυξάνω. Απαίσια υλοποίηση αυτή με το ακουστικό. Με αρνητικό αντίκτυπο και στη εμπειρία ως ηχείο. Και χειρότερο αποτέλεσμα από το P30 Pro που ήταν ίδια φάση.
  12. Από που προκύπτει αυτό που λες; Μήπως είναι λίγο ψυχολογικό το όλο θέμα; Στο λέω γιατί έχω κάνει άπειρες συγκρίσεις με πολλές συσκευές. Ποτέ δεν είχα θέμα με την ποιότητα κλήσης. Σε σημείο που έχω πραγματική απορία για το πόσο καλύτερο θα ήταν αν λειτουργούσε το HD... Συμφωνώ. Για αυτό ανέφερα ξεκάθαρα ότι έχω το 4 xl. Πιστεύω όμως ότι θα διορθώσουν με updates το 6άρι και θα διορθώσουν τα προβλήματα αυτά. Δεν υποστηρίζω τυφλά τα pixels. Απλώς θέλω να πω πως καμιά φορά είναι λίγο σχετική η ανωτερότητα της τεχνολογίας μίας άλλης συσκευής, έναντι του συνόλου υλοποίησης. Εξάλλου το Pixel το αγοράζεις ξέροντας από την αρχή ότι ΔΕΝ πρόκειται να σου παίζει όπως παίζει στην Αμερική λόγου χάρη.
  13. Δεν έχω το 6άρι, αλλά το 4 xl. Έχω πάρει σχεδόν ό,τι συσκευή υπάρχει. Η ποιότητα κλήσεων του Pixel δεν έχει σχεδόν τίποτα να ζηλέψει από τα περισσότερα, παρότι δεν υποστηρίζει HD voice. Το πιο πρόσφατο συγκριτικό μου είναι με ένα Realme GT 5G και Cosmote. Ενώ υποστηρίζει HD το Realme, συγκριτικά με το 4 xl, ο ήχος του φάνταζε μεταλλικός, ψηφιακός και λεπτός. Μόλις έβαζες την κάρτα στο 4 xl "έβλεπες το φως το αληθινό". Πλούσιος, μεστός ήχος και πεντακάθαρος. Απλώς την εμπειρία μου παραθέτω.
  14. rufous

    Google Pixel 4 XL

    Στο δικό μου 4 xl όλα λειτουργούν υποδειγματικά! Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις.
  15. rufous

    Realme GT 5G

    Δυστυχώς χρειάζεται. Είναι must σε σημαντικές αναβαθμίσεις όπως η αλλαγή έκδοσης λογισμικού. Κάνε τον (απαραίτητο) κόπο και θα δεις διαφορά.
  16. rufous

    Realme GT 5G

    Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση;
  17. rufous

    Realme GT 5G

    Εικάζω ότι κάνει κάποιου είδους calibration στην μπαταρία μέσα στο χρονικό διάστημα που ζητά να το αφήσεις στο φορτιστή.
  18. Το Play Store αναβαθμίζει, όχι το λογισμικό του κινητού. Μπορείς να το κάνεις.
  19. Μερικοί χρήστες του νήματος ως προς τα pixel, μου θυμίζουν τη φάση με τον άλλο που χωρίζει με τη γκόμενα, το παίζει ότι την ξεπέρασε και γύρισε σελίδα, αλλά παρόλα αυτά κάθε μέρα της στέλνει μηνύματα για το πόσο άθλια είναι και πόσο αυτός είναι καλά πλέον που χώρισαν. Την ξεπέρασε όντως τελικά και πήγε παρακάτω ή κατά βάθος τη θέλει σαν τρελός, σαν κολασμένος και δεν μπορεί να το ξεπεράσει; 😉 Φιλικά, αστειευόμενος και προς σκέψη.
  20. Δηλαδή πληρώνεις €32,00 για να είσαι free, μέχρι να "κάτσει" άλλη προσφορά; Θα σε συμφέρει αυτό αν διαρκέσει πολύ;
  21. Καλημέρα. Έχω 10 χρόνια συνδρομητής στη Voda (από HOL εννοείται ακόμη) και είχα για 2 έτη προσφορά double play 24άρα, με απεριόριστα σταθερά και 360 λεπτά προς κινητά στα €15,80 με e-bill. Τον άλλο μήνα λήγει η 2ετία και μου πρότειναν ανανέωση στα €18,30 με ίδιους όρους, ενώ δεν παίζει vdsl στην περιοχή μου. Είναι καλή η τιμή; πως σας φαίνεται; Κοιτάζω για άλλους παρόχους και 50άρα γραμμή. Ποια η γνώμη σας;
  22. Άλλαξαν πάλι οι τιμές. Είχαν όντως προσφορά το 4a 5g στα 315 ευρώ, αλλά με παραλαβή από τις εγκαταστάσεις τους.
  23. https://www.lifo.gr/now/tech-science/5g-allazei-idi-ti-symperifora-hriston-smartphone?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3fUMm58bqHUYV8X_F4dOKbNQqrvhQrtn9gx3fMtULNYz1hdCq2yTjtzlM#Echobox=1621358605 :D
  24. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
  25. Καλημέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο κωδικός του γνήσιου μαμά φορτιστή του Mi 10t Pro ώστε να παραγγείλω έναν ίδιο; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...