Jump to content

rufous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    666
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

rufous's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

13

Φήμη

  1. Σε 7 pro ήρθε αναβάθμιση κανονικά.
  2. Πριν κάνουμε κίνηση αγοράς, κάποια παρατήρηση ή συμβουλή για το συγκεκριμένο μοντέλο θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
  3. https://www.bestprice.gr/item/2158420120/xiaomi-redmi-note-12-pro-5g-6gb-128gb.html?qo=redmi+note+12+pro&from=cat Αυτό είναι το κινητό του τίτλου; Ψάχνω κινητό για την κουμπάρα κι έχω χάσει τη μπάλα. Υποστηρίζουν αυτά του λινκ κανονικά NFC;
  4. Ως συνέχεια του post μου, ενημερώνω ότι όντως μετά από λίγες ώρες προστέθηκαν και τα 10gb του δώρου! Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.
  5. Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς πότε ενεργοποιούνται τα 10gb της προσφοράς diy; ενεργοποιήθηκε το πακέτο με τις επιλογές που κάναμε, αλλά τα 10gb άφαντα. Ευχαριστώ πολύ!
  6. Αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο, το βλέπεις, το δοκιμάζεις, κάνεις τη φάση σου και το δίνεις όσο το πήρες πάνω κάτω. Τόσο απλά. Αν σου αρέσει και το θες κούτα, το παίρνεις. Αν όχι, πας σε μοντέλο άλλης εταιρείας. Volte και vowifi παίζουν εύκολα, χωρίς customιές και root πάντως.
  7. Ουαου Πολύδωρε, it finally makes sense. Η καλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη εξήγηση που διάβασα για το πρόβλημα της υποστήριξης των pixel στη χώρα μας. Ευχαριστούμε! Εύγε!
  8. Δεν έχω πάρει το 7άρι, αλλά είχα όλα τα pixels που κυκλοφόρησαν μέχρι και το 6 pro. Δεν έχω χάσει ΠΟΤΕ κλήση. Ούτε μία φορά. Από ότι κατάλαβα, όσοι χάνουν κλήση είναι αυτοί που κάνουν χρήση esim. Μόνη ή συνδυαστικά και με διάφορους παρόχους. Γνώμη μου είναι ότι αν δε σε πτοούν οι υπόλοιπες γνωστές ελλείψεις των pixels και με την προϋπόθεση ότι θα κάνεις χρήση κλασσικής sim κινητής, να μη φοβηθείς την αγορά του.
  9. Μα δεν είναι να απορείς Δημήτρη μου. Το 4 xl έχει τηλεφακό, ενώ το απλό 6άρι κάνει ψηφιακό ζουμ και μόνο. Λογικό να έχουν διαφορά. Έχω κάνει κι εγώ ολόιδιο τεστ κι η διαφορά υπέρ του 4 xl ήταν ξεκάθαρη.
  10. Πωωωω Δημήτρη, δεν το είχα προσέξει. Πολύ σπάσιμο ήταν αυτό με το εικονίδιο δόνησης. Θενξξξ φίλος που το παρατήρησες και το επισήμανες. Υ.Γ. Ισχύει το ίδιο και για το 4 xl που έχω.
  11. Όσον αφορά στο Pixel 5, συμφωνώ κι επαυξάνω. Απαίσια υλοποίηση αυτή με το ακουστικό. Με αρνητικό αντίκτυπο και στη εμπειρία ως ηχείο. Και χειρότερο αποτέλεσμα από το P30 Pro που ήταν ίδια φάση.
  12. Από που προκύπτει αυτό που λες; Μήπως είναι λίγο ψυχολογικό το όλο θέμα; Στο λέω γιατί έχω κάνει άπειρες συγκρίσεις με πολλές συσκευές. Ποτέ δεν είχα θέμα με την ποιότητα κλήσης. Σε σημείο που έχω πραγματική απορία για το πόσο καλύτερο θα ήταν αν λειτουργούσε το HD... Συμφωνώ. Για αυτό ανέφερα ξεκάθαρα ότι έχω το 4 xl. Πιστεύω όμως ότι θα διορθώσουν με updates το 6άρι και θα διορθώσουν τα προβλήματα αυτά. Δεν υποστηρίζω τυφλά τα pixels. Απλώς θέλω να πω πως καμιά φορά είναι λίγο σχετική η ανωτερότητα της τεχνολογίας μίας άλλης συσκευής, έναντι του συνόλου υλοποίησης. Εξάλλου το Pixel το αγοράζεις ξέροντας από την αρχή ότι ΔΕΝ πρόκειται να σου παίζει όπως παίζει στην Αμερική λόγου χάρη.
  13. Δεν έχω το 6άρι, αλλά το 4 xl. Έχω πάρει σχεδόν ό,τι συσκευή υπάρχει. Η ποιότητα κλήσεων του Pixel δεν έχει σχεδόν τίποτα να ζηλέψει από τα περισσότερα, παρότι δεν υποστηρίζει HD voice. Το πιο πρόσφατο συγκριτικό μου είναι με ένα Realme GT 5G και Cosmote. Ενώ υποστηρίζει HD το Realme, συγκριτικά με το 4 xl, ο ήχος του φάνταζε μεταλλικός, ψηφιακός και λεπτός. Μόλις έβαζες την κάρτα στο 4 xl "έβλεπες το φως το αληθινό". Πλούσιος, μεστός ήχος και πεντακάθαρος. Απλώς την εμπειρία μου παραθέτω.
  14. rufous

    Google Pixel 4 XL

    Στο δικό μου 4 xl όλα λειτουργούν υποδειγματικά! Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις.
  15. rufous

    Realme GT 5G

    Δυστυχώς χρειάζεται. Είναι must σε σημαντικές αναβαθμίσεις όπως η αλλαγή έκδοσης λογισμικού. Κάνε τον (απαραίτητο) κόπο και θα δεις διαφορά.
×
×
  • Create New...