Jump to content

georgb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.018
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgb

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

georgb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. το περίεργο είναι ότι η αναζήτηση δουλεύει καλά στο 535 και αν γράψω πχ "Σολωνος Αθηνα" ή "Solonos Athina" βγάζει κανονικά το σημείο στο χάρτη. Οπότε τρέχα γύρευε τι πατάτα έκαναν στις καινούργιες συσκευες. Εκτός αν παίζει ρόλο ότι έχω την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά.
  2. Στο 535 ναι, ηρθε καινουργια ενημερωση του email και calendar. Δεν είναι απαραίτητο όμως ότι θα παει σε συσκευές που τρέχουν και την καινουργια εκδοση του λειτουργικου γιατί μπορούν να σπρώξουν update μονο για τις παλιές (έχουν αυτην την δυνατότητα). Τσέκαρα και το θέμα με τους χάρτες που λέτε στο άλλο τοπικ, και το περίεργο είναι ότι η αναζήτηση δουλεύει καλά στο 535 και αν γράψω πχ "Σολωνος Αθηνα" ή "Solonos Athina" βγάζει κανονικά το σημείο στο χάρτη. Οπότε τρέχα γύρευε τι πατάτα έκαναν στις καινούργιες συσκευες. Εκτός αν παίζει ρόλο ότι έχω την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά.
  3. Είχε προβλημα η προηγουμενη εκδοση, δεν ανοιγε σε παλαιοτερες συσκευές. Παραδόξως μετα το κράξιμο ανεβασαν καινούργια ενημερωση σαββατιατικα και διορθωθηκε τωρα. Περιμενα ενημερωση σε καμια βδομαδα :lol:.
  4. georgb

    Huawei Mate 20 Pro

    Γιατί δεν παίρνετε πίσω τα λεφτά σας και αν λυθεί το πρόβλημα αγοράζετε πάλι το κινητό σε 3 μήνες?
  5. Δεν ισχύει αυτό που τους λένε. Καλύτερα να το φορτίζεις ακομα και απο 30%. Η φθορά ειναι θεμα χρήσης. Καποιος που το χρησιμοποιει λιγο και το φορτιζει καθε 3 μερες θα δειχνει υγεια η μπαταρία 100% μετα απο ενα χρονο, καποιος που το χρησιμοποιει περισσότερο και το φορτιζει μια φορά ή δυο φορές την ημέρα θα εχει κάνει πολλους κύκλους φορτισης και θα χρειαστεί να αλλάξει μπαταρία.
  6. Οταν πας στις ρυθμισεις του wifi με παρατεταμένο πάτημα στο εικονιδιο του wifi, μολις γυρισεις το διακοπτακι στο off βγαζει επιλογες 'turn wifi back on manually' .
  7. Δεν πρεπει ναχει σχεση ποιους λογαριασμους εχεις. Καποιο bug στο συγχρονισμο ειναι. Το εκανε και σε ενα συγγενικό μου πρόσωπο σε ενα 930 μετά απο update και του ξαναπέρασα τον hotmail λογαριασμο. Εβγαλε μνμ οτι ο λογαριασμός αυτος υπαρχει ήδη αλλα συγχρονισε κανονικά και του εμφανίστηκαν πάλι οι επαφες.
  8. Στο κινητό συμπληρώνω το username και στο αποκατω πεδίο βάζει μόνο του τον συγχρονισμένο κωδικό.
  9. https://mspoweruser.com/windows-10-users-report-missing-contacts-people-hub-solution/ Τσεκαρε το λινκ για οδηγιες. Συνηθως λύνετε με συγχρονισμο στην εφαρμογη people
  10. Θέματα υπαρχουν με κάποιους μη υποστηριζομενους drivers συνηθως. Με τοσους διαφορετικους συνδιασμους hardware στατιστικα σε καποιους θα κατσει στραβη. Σε εμενα που εχω 3 διαφορετικα συστηματα ουτε καν με απασχολησαν ποτε τα update παρολο που στα δυο απο αυτα δεν μπηκα στον κοπο να κανω καθαρη εγκατασταση. Η μεγαλη πλειοψηφια των αλλων περιπτωσεων ειναι συστηματα που τους εχουν πεταξει τα ματια βαζοντας πανω οτι ταρζανια κυκλοφορει για να κοψουν πχ την "κατασκοπια" ή κρακς κτλ.
  11. Πιθανόν επειδή δεν έχουν κάνει τσιγγουνιές αν και είναι θεωρητικά το "φθηνό" τους μοντέλο. Προσωπικά είδα πολύ καλύτερο το τηλέφωνο σε σχέση με αυτά που ανέμενα.
  12. Μια που λεγεται Thomas and friends minis με κατι τρενακια και την magicplan.
  13. Χθες το βράδυ έβαλα την έκδοση 11. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Και το AR kit από το λίγο που δοκίμασα συνεργάζεται πολύ καλά με τους αισθητήρες της συσκευής.
  14. Εχω σε ενα 535 το runtastic pro και το running+ pro και ανοιγουν κανονικα. Εριξα ομως μια ματια στις κριτικες στο store και καποιος εγραφε οτι ειχε προβλημα στο runtastic pro που του διορθωθηκε στο τελευταιο windows update. Οποτε ριξε μια ματια αν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση στο λειτουργικο.
  15. Προσωπικά οσες φορες χρειαζομαι να μιλησω με εξωτερικο χρησιμοποιω το skype. Και οχι μονο εγω, ολο το fortune 500 skype χρησιμοποιει σε εταιρικο περιβαλλον επι πληρωμη :lol:. Επειδη ομως υπαρχουν πολλες τζαμπε εφαρμογες αναγκαστικα αναγκαζεσαι να εχεις και κανα βαιμπερ κτλ στην συσκευη για να μπορει να σου τηλεφωναει ο ξαδερφος. Αν και πλεον ειναι τοσα πολλα τα δωρεαν λεπτα σε καρτοκινητη κτλ που η μονη χρησιμοτητα που βλεπω ειναι να σου στελνουν μια στο τοσο καμια φωτο.
×
×
  • Create New...