Jump to content

Shadowsora13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Shadowsora13

  • Ημ. Γέννησης 24/09/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Shadowsora13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παρέλαβα και εγώ, πολύ θετική εντύπωση. Γρήγορο, καλή οθόνη, καλά ηχεία. Θέλω και εγώ να δω τι ακριβώς παίζει με το root διότι θέλω magisk η και xposed. Επίσης αναρωτιέμαι αν θα πάρουμε nougat η τουλάχιστον τα sources για καμμία unofficial ROM.
  2. Δεν νομίζω να ξέρουν και οι ίδιοι σίγουρα αν θα είναι κλειδωμένος ο bootloader(μιλάω για τους resellers). Τώρα για το stock, στο geekbuying επιμένουν ότι θα το έχουν τέλη φεβρουαρίου στο support που μίλησα, μου φαίνεται πόλυ μακρία :( Ελπίζω να μην ισχύει η να έχουν βερδέψει τους μήνες, διαφορετικά θα τα έχουμε στα χέρια μας τέλη μάρτη αρχές απρίλη.
  3. Πραγματικά, πιό VFM, δεν πάει. Ο SD650 είναι πιο γρήγορος από τον SD808, sub 200$ κινήτο και είναι καλύτερο απο το 90% των 2015 flagships σε ότι αφόρα τα specs. Αντε να φέρουν στοκ..
  4. Καλησπέρα, νέος user εδώ μετά από αρκετό ψάξιμο για το redmi 1s είδα το coolpad(βασικά το ήξερα απλά δεν είχα ακούσει το brandname, μετά έμαθα ότι δεν είναι "πουθενάδες"), λοιπόν έχω κάποιες ερωτήσεις. Υπάρχει διαφορά ποιότητας κατασκευής με το redmi 1s(έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για το redmi 1s όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής); Από απόδοση και battery life πώς τα πάει; Ρωτάω λόγω 8-core mediatek. Και μία τελευταία ερώτηση επειδή δεν έχω χρεωστική και δεν μπορώ να βγάλω αυτήν την στιγμή(20 είμαι δεν έχει σχέση με την ηλικία), να εμπιστευτώ πληρωμή με western union το minideal.net? Η αν ξέρετε αν υπάρχει κάποιος να πουλάει στην Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ'των προτέρων και συγνώμη για το question spam.
×
×
  • Create New...