Jump to content

GrSakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GrSakis

  1. Καλησπερα καλη χρονια.Θα ηθελα να συμπληρωσω την ερωτηση του φιλου παραπανω:Τελικα ειναι καλητερα με καρτα (βαζοντας μοναδες) η συνδεση περιπου 100euro το χρονο;;
  2. Καλημερα και απο εμενα.Και εγω συμφωνω με τον φιλο.Το τηλ.ειναι παρα πολυ καλο ,εγω το πηρα 280 ευρω.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι παρολο που τους ειχα ζητηση να διαγραψουν οτι Κινεζικο ειχε παλι μου πεταει κατι Κινεζιες αλλα δεν το πειραζω γιατι δεν ειμαι και τοσο χακερ και φοβαμαι να μην το κανω χειροτερο.
  3. Α μαλιστα επρεπε να το φανταστω!!και αυτο γιατι χαρι σε εμενα αλλαξανε στα specs στα megapixels της μπροστινης καμερας.Το ειχανε με 5 αντι 8.Μετα απο ανταλλαγη πεντε emails καταλαβαν το λαθος τους.:angry:
  4. Καλησπερα και απο εμενα.Η αλειθεια ειναι οτι το εχω και εγω το συγκεκριμενω τηλ.απο τις 22/10 στα χερια μου,αλλα δεν εγραψα τιποτα επειδη δεν ειμαι και τοσο χακερ:wacko:.Παντως,προς το παρον,ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δυο πραγματα μονο εχω να λυσω,και πιστευω να τα πετυχω με την βοηθεια σας.Πρωτον δεν βρισκω το fm radio,παρολο που γραφουν οτι εχει,και δευτερων τους εγραψα να απομακρινουν οτι κινεζικο εχει, αλλα παλι μου βγαζει κατι κινεζιες!!Υ.Γ. το πηρα απο το MiniDeal.
  5. Καλη επιτυχια σε ολους,και ευχαριστουμε για τις ευκαιριες που μας δινεται.
  6. GrSakis

    Asus Zenfone 2

    Καλημερα σε ολους.θα ηθελα να το παραγγειλω και εγω απο το minideal,αλλα με τα capital control τι γινεται?γιατι εγω προσπαθησα με την προπληρωμενη αλλα δεν....::mad:εσεις πως τα καταφερατε?
  7. Καλησπερα σε ολους.Αυτο το μοντελο: Elephone Vowney 4G το εχει δει καποιος? Εαν ναι θα με ενδιεφερε η γνωμη του.Ευχαριστω.
  8. GrSakis

    Asus Zenfone 2

    Καλησπερα παιδες,το βρηκα εδω,http://www.aliexpress.com/item/New-Arrivel-Zenfone-2-for-Asus-ZE551ML-4G-LTE-Phone-5-5-inch-1080P-Screen-Intel/32314637947.html .Τι λετε να το χτυπησω?Μερες το ψαχνω κατω απο τα 300e.:O
  9. Το εχω παρει απο το etotalk.com και η απαντηση τους ειναι : Dear Buyer. Sorry, we do no have IMEI record . Hope to receive your kind understanding. Αντε βγαλε ακρη...κριμα.Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα!! Προσοχη παιδια Προσοχη.:mad:
  10. Οχι οχι ξερω που γραφω το Κ910 ειχα(παρακολουθω μηνες το συγκεκριμενο νημα μεχρι να το παρω αποφαση για να το αγορασω.)αυτο που εγραψα ομως και πριν ειναι οτι το κουτι του ηταν απλο δλδ δεν ηταν original.αυτο ειναι το προβλημα;)
  11. Καλησπερα Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα.Σημερα δυστυχως μου κλεψανε το κινητο,και δεν προλαβα να το χαρω.Απο την αστυνομια μου ειπανε πως μπορουν να το αχρηστεψουν αρκη να τους πω τον αριθμο I.M.E.I. Ελα που ομως η συσκευασια απο Κινα ηταν απλη και δεν γραφει πουθενα τιποτα;και στο εγχειριδιο ειναι ολα Κνεζικα.Εχει κατι αριθμους αλλα!!!..Μηπως καποιος ξερει εαν υπαρχει περιπτωση να βρω αυτον τον αριθμο;Ευχαριστω.
  12. Καλησπερα σε ολη την παρεα.Σημερα το παρελαβα και εγω.Πραγματικα φαινεται πολυ καλο.Πρωτη φορτιση να το κανω οπως και τα αλλα;καμια δωδεκα ωρες η οχι;;:O
  13. Σευχαριστω πολυ για τη βοηθεια makap.To παρηγγειλα σημερα και...ο Θεος βοηθος.:bow.
  14. Καλημερα σε ολη την παρεα χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το lenovo k910 απο το etotalk αλλα εχω κανα δυο θεματακια (καθοτι πρωτη φορα θα αγορασω απο κινα) και αν ξερει καποιος να μου πει θα το εκτιμουσα. 1:Αγοραζω μονο με δολαρια? 2:Εφοσον εχω ολοκληρωση την παραγγελεια μου σε ευρω,οταν παω να πληρωσω στο paypal μου το μετατρεπη σε δολαρια και μαλιστα πιο ακριβο.π.χ €249.82 κ $312.27. Ευχαριστω.
  15. Καλημερα DeJaVu.Επειδη παρακολουθω την συζητηση lenovok910 ηξερα οτι θα ημουνα off topic εαν εκανα την ερωτηση μου εκει.Αποτι φανηκε ειμαι και εδω!!.Ρωτωντας πας στην πολη.Παντως σε ευχαριστω που ασχοληθηκες εστω και απο εδω.
  16. Καλησπερα σε ολη την παρεα χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το lenovo k910 απο το etotalk αλλα εχω κανα δυο θεματακια (καθοτι πρωτη φορα θα αγορασω απο κινα) και αν ξερει καποιος να μου πει θα το εκτιμουσα. 1:Αγοραζω μονο με δολαρια? 2:Εφοσον εχω ολοκληρωση την παραγγελεια μου σε ευρω,οταν παω να πληρωσω στο paypal μου το μετατρεπη σε δολαρια και μαλιστα πιο ακριβο.π.χ €249.82 κ $312.27. Ευχαριστω.
  17. Καλησπερα.Γνωριζει κανεις αυτο το site?http://www.2lenovo.com.Γενικοτερα μπορειτε να μου προτεινετε αξιοπιστα sites,(π.χ.απο εκει που το αγορασατε εσεις.).Αυτο για να μην ψαχνω 45 σελιδες.Ευχαριστω.
  18. Καλησπερα.Καταρχας σε ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα εαν θεωρεις οτι υποχρεωσα κανεναν για να μου απαντησει,κανεις λαθος και ζητω συγνωμη,απλα επειδη βλεπω οτι δινονται γρηγορα απαντησεις γιαυτο ξαναποσταρα.Αλλα επιμενω στο θεμα μπαταριας γιατι δεν μπορω να φανταστω για παραδειγμα οτι μετα απο 2? χρονια θα το πεταξω λογω μπαταριας!(ζωντανο παραδειγμα το samsung s2 το εχω δυομισι χρονια και δυστυχως παω για αλλαγη μπαταριας,προς το παρων:shifty:)Ευχαριστω και παλι.
  19. Καλησπερα.Σαν νεος,στο forum,σας εκανα και εγω 2 ερωτησεις στην σελιδα 11 αλλα απαντηση δεν πηρα.Μαλλον με προσπερασατε.Εκτος εαν δεν εκανα εγω καλα.:!:
  20. Καλησπερα και απο εμενα.Παρακολουθω μερες τα διαφορα που γραφονται για το συγκεκριμενο κινητο (κ910) και επειδη με ενδιαφερει πολυ ειπα να ρωτησω κανα δυο πραγματακια. 1>τελικα υποστηριζει τα Ελληνικα στο μενου του? 2>οταν λεμε εχει ενσωματωμενη μπαταρια?τι εννοουμε,ηρθε η ωρα τις μπαταριας στελνουμε και το κινητο?:confused: Παντως μπραβο σε ολους εσας που εχετε απαντησεις και λυσεις για ολα.Πραγματικα,χωρις εσας, σε πολλα πραγματα σηκωνουμε τα χερια μας ψηλα. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...