Jump to content

XMorsX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    247
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by XMorsX

  1. Στη θεσσαλονικη το καταστημα plus3 πουλαει το redmi note 4 global version. Αγορασα προσφατα το κινητο απο αυτους και μπορω να το επιβεβαιωσω.
  2. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy S7 Edge Καλύτερο tablet: Apple iPad Pro 9.7 Value for Money device: Xiaomi Mi5 Μεγαλύτερη απογοήτευση 2016: Samsung Galaxy Note 7
  3. Eνας καλος λογος να το προτιμησω εναντι του rn3 pro / rn4 ειναι το gorilla glass που δεν εχουν τα xiaomi και εχει το leeco.
  4. To mate S εχει πολυ μεγαλο color gamut, πλησιαζει το AdobeRGB με αποτελεσμα στην προβολη πρακτικα οποιουδηποτε content να εχει υπερκορεσμενα και ανακριβη χρωματα. Αποτελει γκαφα ολκης και παρολο που δεν εχει σοβαρα μειον για τηλεφωνο της κατηγοριας του δεν μπορω να το προτεινω επισης εφοσον υπαρχουν αλλες καλυτερες επιλογες. Σε αυτο το price range θεωρω το nexus 5x 32gb την καλυτερη λυση, με αριστη οθονη, πολυ καλο hardware και φωτογραφικη και βεβαια την αμεση ενημερωση λογισμικου, αλλα και το flex 2 αποτελει πολυ καλη επιλογη, αν εκτιμας πολυ συγεκριμενα χαρακτηριστικα οπου μπορει να μειονεκτει το nexus όπως η ελλειψη microSD.
  5. Το S7 Edge, αλλιως ως φθηνοτερη εναλλακτικη το Huawei P9.
  6. Δε σε κατηγορω, το γνωριζω οτι αποτελουν κομματι της rom, και σε ξενα φορουμς εχει αναφερθει οτι ειναι υποπτα ή τελος παντων τους κανει εντυπωση. Ελεγα ομως μηπως ξερεις κατι παραπανω ή αν πρεπει οσοι χρησιμοποιουμε την rom να εχουμε κατι υποψιν μας / να κανουμε καποια κινηση.
  7. kandilac αρχικα να σε ευχαριστησω για την δουλεια σου πανω στις rom του A806. Eπεσα ομως πανω στο εξης ζητημα. Σκανναρα το flashaki με τη rom με το bitdefender antivirus και αυτο βρηκε στη rom και διεγραψε τα: Αndroid.Riskware.SmsPay.EA (αυτο το βρηκε στο lenovo theme center) και Android.Trojan.Agent.gXYKP (αυτο στο lenovo safe center) Γνωριζεις για αυτα? Προκειται για false alarm?
  8. Ο Exynos του mx4 pro κανει πολυ καλη διαχειριση ενεργειας παρα την 2Κ οθονη, δειτε το review του meizu στο phonearena.
  9. To νεο Xiaomi Redmi 3 ειναι καλη περιπτωση απο Ελληνικο καταστημα (και το meizu M2 note αν και εχει αρκετα αδυναμη gpu και μικρη σχετικα μπαταρια για την αναλυση και το μεγεθος της οθονης του), ενω τα meizu mx 4 pro και xiaomi Mi4 απο κινεζομαγαζα με ελληνικες αποθηκες.
  10. Ναι. Με αυτή τη χωρητικότητα, η επέκταση μνήμης είναι μονόδρομος. Συμβιβάσου με το γεγονός ότι δε θα έχεις εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.
  11. Ορίστε το zenfone 2 και απο Ελλάδα http://www.bestprice.gr/item/2154588908/asus-zenfone-2-4gb-ram-32gb.html?qid=33yEbNytYNs_8f444&seq=1
  12. Δε βρισκω review, ειναι λιγο ρισκο λοιπον. Η εταιρια αυτη εχει βγαλει καλες αλλα και μετριες συσκευες. Για οικονομικο τηλεφωνο με 2GB ram δες και το hogmi note απο wind, http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/#page=1&manufacturer=Xiaomi
  13. Tο One M8 κοστιζει απο 450 ευρω, σιγουρα ειναι καλυτερο απο τα αλλα, αλλα δεν εχει σχεση οσον αφορα το κοστος. Γιατι το συζηταμε? Υπαρχει καποια προσφορα που δε ξερω? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι ακομη ακριβο. To z1 compact εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και ειναι φθηνοτερο. Αν σε χαλαει το μεγεθος οθονης η τα σχετικα παχια bezels, το LG G2 ειναι ανωτερη συσκευη χωρις να ειναι πολυ ακριβοτερο. Παντως, αν εξαιρεσουμε την τιμη, ειναι οντως πετυχημενη συσκευη και αξιζει να την εχεις στα υποψιν.
  14. Eπισης απο οσο ξερω δεν εχει andorid 5.0. Aν ειναι ετσι, το z1 compact ειναι καλυτερη επιλογη, αλλα ειναι ακριβοτερο και απο μικρο μαγαζακι.
  15. G2 από εμένα, αν και το z1 compact πωλείται σε πιο συμφέρουσα τιμή αυτή τη στιγμή. Δεν έχω δει το moto g2 τι λέει προς το παρόν, έχει έρθει Ελλάδα? Το M4 aqua είναι αξιόλογο επίσης.
  16. Aν οπως λες δεν ειναι power user, δλδ να κανει root, να flashaρει roms κλπ., μαλλον θα εκτιμησει περισσοτερο απο ολα το S6. Ο alextra νομιζω οτι υπερβαλλει οταν λεει ανυπαρκτο multitasking και οι μπαταριες πλεον δεν φθειρονται ευκολα. Και το G4 παραμενει πολυ καλη συσκευη, το γεγονος οτι εχει QHD οθονη ομως ειναι επιβαρυντικο αν συνηθιζει να παιζει τρισδιαστατα παιχνιδια στο τηλεφωνο.
×
×
  • Create New...