Jump to content

makap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6.265
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by makap

  1. Σε σχέση με το πράσινο που είσαι, έπρεπε να είχες φύγει από καιρό.
  2. Πρόσφατα πήγα σε κατάστημα, αφού προηγουμένως είχα μιλήσει με τη Voda και προσφορές με φορητότητα σταθερού και κινητών. Στο κατάστημα, βρήκα κατανόηση από το νεαρό υπάλληλο, με τον οποίο βρήκαμε κοινά ενδιαφέροντα σε χόμπυ, πήγε στον προιστάμενο και μου έδωσε καλλίτερη προσφορά για φορητότητα 2 κινητών, ανεξάρτητα από το σταθερό. Πήρα το RED3 με 13,39€ το καθένα με 6gb λόγω 2 κινητών.
  3. Όχι, αλλά θα παρακολουθείς τα προσωοικά μηνύματα στην εφαρμογή.
  4. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό ίσχυσε. Από τον ΙΟΥΛ 24, που δεν ανανέωσα, ήρθε η προσφορά 600 + 600 τον ΟΚΤ 24, και συνεχίστηκε μέχρι και 1/2/25 έχοντας ανανεώσει μια φορά με 8€ και αγοράσει προσφορά άλλη μια με το υπόλοιπο από την ανανέωση.
  5. Όχι, θεωρητικά λειτουργεί για 12 μήνες, χωρίς να βάζεις πακέτο, αλλά σε κάθε περίπτωση βάζεις όποτε έχεις ανάγκη.
  6. Τα περισσότερα Υπάρχουν λόγες περιπτώσεις με 30 μέρες.
  7. Τελικά, βρήκα το σημείο που έχει η Alpha το "Προσθέστε". Είναι στο τέλος της Επισκόπησης, ανοίγει παράθυρο που επιλέγεις Λογαριασμό, κλπ και στη συνέχεια βάζεις τον ΙΒΑΝ που έχεις.
  8. Πολύ καλή προσφορά.για όσους χρειάζονται τα data.
  9. Αυτό το διάβασα στις οδηγίες αλλά δεν βρήκα την "προσθήκη" και οι οδηγίες δεν λένε που βρίσκεται.
  10. Έχω ανοίξει κοινό λογαριασμό στην Alpha την ΤΕ 5/2 και μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανισθεί στο Web. Γνωρίζει κανείς το λόγο ή πως μπορώ να τον εμφανίσω? Δεν βρίσκω κανένα τρόπο.
  11. Γενικά, τα συνδυαστικά δεν συμφέρουν. Πρέπει να αποφασίσεις πρώτα αν θέλεις μπλε ή κίτρινο και μετά θα δεις αν συμφέρει στον ίδιο πάροχο και αέριο ή όχι.
  12. Με πήραν σήμερα για ανανέωση του συμβολαίου στο σταθερό (50 vdsl) με 23,29€ που λήγει 15/4 με τα ίδια χρήματα και της είπα ότι 1) είμαι απογοητευμένος με τη Nova μετά από τόσα χρόνια που όλο αυξάνει αντί να μειώνει και 2) θα μεταφέρω σε άλλο πάροχο και τις υπόλοιπες συνδέσεις που έχω και έμεινε κάγκελο. Τη ΔΕ 3/2 πραγματοποιήθηκε η φορητότητα στη 2 κινητών που είχα με το συμβόλαιο των 2 GB (13€) από τον ΙΑΝ 23 (μετά την εξαγορά της wind από τη NOvA) και μου ζητούσαν 14€ για τα επόμενα 2 χρόνια! Τα πήγα στη Voda (συμβόλαιο με 6 GB + 6000 sms) με 13,39€ και μάλλον θα μεταφέρω στην ίδια και το σταθερό. Σημειωτέον ότι, ΠΑ 31/1 το μεσημέρι υπέγραψα τη φορητότητα σε κατάστημα της Voda και παρέλαβα τις sim, την ΚΥ 2/2 έληγε το συμβόλαιο της Nova, τη ΔΕ 3/2 το απόγευμα ενεργοποιήθηκαν οι sim και μέχρι σήμερα δεν επικοινώνησε η Nova ούτε για να ρωτήσει γιατί έφυγα!!!
  13. 'Αλλο ένα αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα Δεν διαβάζεις ή δεν θέλεις να διαβάσεις τα posts μου. Έγραψα ότι σύγκρινα τις εκπτωτικές προσφορές των 3 εταιρειών και αυτές της Cosmote ήταν πανάκριβες, για τις δικές μου ανάγκες. Πιο απλά δεν γίνεται να το γράψω. Εν πάση περιπτώσει, η συζήτηση αυτή δεν ωφελεί κανένα μέλος που παρακολουθεί το νήμα και αν συνεχίσεις δεν θα ακολουθήσω.
  14. Θεωρώ ότι γνωρίζεις ότι όλες οι εταιρείες τηλεφωνίας κάνουν εκπτώσεις στα αρχικά τιμολόγια που ανακοινώνουν. Δεν σύγκρινα σε κανένα post μου τις τιμές της Voda με έκπτωση τις αρχικές τιμές της Nova και της Cosmote, όπως ισχυρίζεσαι. Αντίθετα, τις συνέκρινα με τις εκπτώσεις που δίνουν και οι τελικές (εκπτωτικές) τιμές της voda ήταν οι φτηνότερες για μένα με περισσότερες υπηρεσίες και εκείνες της Cosmote οι ακριβότερες με το "παραμύθι" της καλλίτερης εταιρείας στην αγορά (!). Τόσο απλά.
  15. Δεν χρειάζεται να σου πω νούμερα, γιατί όταν λέω ότι με κάλυπτε το πακέτο των 2GB της Nova, είναι αυτονόητο ότι θα με καλύπτει και με το παραπάνω το πακέτο με τα 6GB.της Voda.
  16. Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου post και χαρακτηρισμό, ξέχασες να διαβάσεις και να καταλάβεις όλη τη φράση που έγραψα, δηλαδή "πανάκριβη για τις δικές μου ανάγκες". Είναι λάθος να απομονώνεις ένα τμήμα γιατί χάνεται το συνολικό νόημα...😏
  17. Ναι, τόχω περάσει και αυτό στο στάδιο στα 2 χρόνια του πακέτου. Τον ΙΑΝ 23 μου φάνηκε καλή προσφορά, μετά την εξαγορά της Wind από τη Nova, και έχοντας κουραστεί να κηνυγάω το Countdown της Q, μπήκα σ' αυτό το συμβόλαιο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα μου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στα επόμενα 2 χρόνια.
  18. Στη δική μου περίπτωση (RED 3 GB) που με τα 2 κινητά έγιναν 6GB στο καθένα, η τιμή καταλόγου που γράφει το συμβόλαιο είναι 27,01€ και με τις εκπτώσεις (προνομιακή -54%, αντί επιδότησης συσκευής -4,5€ και οικογ. πακέτου -1,61€) έπεσε στα 13,39€. Για μένα είναι εξαιρετική προσφορά αν σκεφτούμε ότι από σήμερα θα πλήρωνα 14€ στη Nova για τα 2GB με κόφτη !
  19. Δεν το βλέπω γιατί είναι πανάκριβη για τις ανάγκες μου
  20. Ε, προφανώς, αφού παραπέμπω στο post της ΠΑ 31/1 και τα γράφω στο νήμα των συμβολαίων ...
  21. Έλαβα σήμερα κλήση από το άγνωστο σ' εμένα 6932361417, απάντησα στη γραμμή και άρχισε αμέσως ένα μάλλον ηχογραφημένο μήνυμα στην αγγλική, που έλεγε στις πρώτες φράσεις ότι έγινε συναλλαγή στο Paypal αξίας 600 κάτι ευρώ και αν δεν την αναγνωρίζω να πατήσω 1 ... Αμέσως έκλεισα τη γραμμή, μπήκα στο paypal και ησύχασα αφού δεν υπήρχε καμία συναλλαγή. Έλεγξα και τις τράπεζες και δεν υπήρχε συναλλαγή, πολύ περισσότερο αφού δεν ήρθε κανένα σχετικό μήνυμα, Νέος τρόπος phishing.
  22. Όπως έγραψα την ΠΑ 31/1 (προηγούμενη σελίδα) έκανα φορητότητα 2 αριθμών στη Voda, μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν πήρα μήνυμα ενεργοποίησης, κάλεσα το 13840, ο TOBI με έστειλε στο chat και μου είπε ότι ενεργοποιήθηκαν προ ολίγου! Μετά από πολλά χρόνια σε καρτοκινητή Q, Forthnet, Wind, Nova και από τον ΙΑΝ 23 σε συμβόλαιο, θα γνωρίσω και τη Voda.
  23. makap

    POCO M6 Pro

    Ευχαριστώ! Το αυγό του Κολομβου ...
  24. makap

    POCO M6 Pro

    ;Έχω στο κινητό 2 sim, μια της Nova (συμβόλαιο) και άλλη της Q (καρτοκινητό). Προσπαθώ να ενεργοποιήσω τα data της 2ης (Q) και δεν έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο. Άλλαξα θέσεις στις sim και πάλι το ίδιο. Δεν ξέρω αν φταίει το κινητό ή το λειτουργικό (HyperOS) ή κάτι άλλο. Κάποια ιδέα?
  25. Επειδή με ενδιέφερε να μην χρεωθώ από τη Nova με αυξημένο πάγιο κατά 3€, όπως μου έγραψε, πίεσα να γίνει άμεσα η φορητότητα και ο υπάλληλος είπε ότι, αν όχι σήμερα, το αργότερο τη ΔΕ 3/2 θα ενεργοποιούν οι sim. Αν εξελιχθεί έτσι η διαδικασία, δεν πιστεύω ότι θα πάρει είδηση η Nova. Άλλωστε, έχω απογοητευθεί από τη στάση τους και θα μεταφέρω και τις υπόλοιπες συνδέσεις που έχω.
×
×
  • Create New...