Jump to content

makap

Members
 • Δημοσιεύσεις

  6.070
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

1 Follower

About makap

 • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 8

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

makap's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

60

Φήμη

 1. Από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ψωνίζεις με κάρτα mastercard ή visa, η μετατροπή συναλλάγματος και οι πιθανές χρεώσεις γίνονται με βάση το τιμολόγιο της κάθε κάρτας. Επομένως, διαβάζεις τους όρους και το τιμολόγιο κάθε κάρτας και αποφασίζεις ποια θα χρησιμοποιήσεις.
 2. Ξαφνικά από σήμερα εξαφανίστηκε η αναζήτηση με πληκτρολόγιο στο Google και εμφανίστηκε η φωνητική που δεν τη θέλω. Έωαξα για τρόπο επιστροφής στο πληκτρολόγιο αλλά δεν πέτυχαν όσοι δοκίμασα. Κάποια βοήθια? Το κινητό είναι Poco M6 Pro αν έχει σχέση (λιγότερο από μήνα και μέχρι χθες λειτουργούσε η πληκτρολόγηση κανονικά)..
 3. Στο προηγούμενο κινητό (Xiaomi RN7) είχα το Blokada και είχα απαλλαγεί από διαφημίσεις. Στη μεταφορά των apps από το παλιό στο νέο (Poco M6 Pro) δεν μεταφέρθηκε το Blokada, προσπάθησα να το κατεβάσω, αλλά τόσο αυτό όσο και το Adguard εμφανίζονται ως επικίνδυνα και τα αποκλείει. Ποιο συστήνετε?
 4. Βλέπω ότι τα τελευταία μηνύματα στο νήμα δεν απαντήθηκαν που σημαίνει ότι δεν είναι ενεργό πλέον, αλλά θα τολμίσω την ερώτηση. Ανιψιός θέλει να αγοράσει εκτυπωτή που να λειτουργεί με συμβατά μελένια. Ξέρω ο δικός μου Canon ΔΕΝ λειτουργεί και αναγκάζομαι να αγοράσω γνήσια. Υπάρχει εμπειρία και γνώση για το θέμα αυτό σήμερα (ρωτάω σε σχέση με την απάντηση του pavlitakis την 1/12/21)?
 5. Σωστή ερώτηση, αλλά δεν ήθελα συνέχιση αυτής της αδιέξοδης για μένα συζήτησης. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι προσφορά με 12€ αντί 13€ για αντικατάσταση των παλιών φοιτητικών.
 6. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιους, αλλά θα το γράψω. Τηλεφώνησε κάποια εκ μέρους της Nova, για προσφορά freetogo σε κάποιο από τα καρτοκινητά που έχω. Τη ρώτησα για ποιον αριθμό με καλεί και είπε ένα που είναι Q. Της είπα ότι 1) τα δύο καρτοκινητά που έχω είναι της Q και συνέχισε το ποίημά της ότι καταργούνται τα "φοιτητικά" και 2) ότι άλλα 2 καρτοκινητά που έχω τα μετέτρεψα σε συμβόλαια πέρυσι τον ΙΑΝ με 13€ το ένα. Συνέχισε λέγοντας ότι η Nova μου προσφέρει (τι καλή που είναι) 2 νέα με 12€ κλπ και αν δεν τα θέλω να βρω άλλον που να δώσει τους νέους αριθμούς!. Το συμπέρασμα είναι ότι κυκλοφορούν και αυτές οι προσφορές (όποιος ενδιαφέρεται έχω το τηλέφωνο και το όνομα της κυρίας).
 7. Και τα 2 δέχονται (και έχουν) από 2 sim. Ερείπια (?????) δυο κινητά που λειτουργούν μια χαρά και το δεύτερο είναι του 2023? Είσαι πολύ άδικος στους χαρακτηρισμούς σου.
 8. Στο site της Nova δεν λειτουργεί σωστά (κατά τη γνώμη μου) στον έλεγχο των κινητών που είναι συμβατά με esim. Καταλαβαίνω ότι το δικό μου (Xiaomi RN 7) ίσως είναι λίγο παλιό και μπορεί να μην δέχεται αλλά της συζύγου (Poco M4) που αγόρασα πριν λίγους μήνες θα έπρεπε να το αναγνωρίζει. Με δεδομένο ότι και τα δύο είναι σε συμβόλαιο, υπάρχει άλλος τρόπος να ελέγξω αν δέχονται esim?
 9. Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι, σε περίπτωση βλάβης του κινητού, είτε είσαι στην Κρήτη είτε στον Έβρο, πρέπει να το στείλεις στο Καρπενήσι ή στη Λάρισα που είναι η έδρα των 2 μαγαζιών με τις φτηνές παραεισαγωγές του BesrPrice, για να αναλάβει ο παγκοσμίως άγνωστος εισαγωγέας την επισκευή του κινητού σου?
 10. Τα 2 μαγαζιά με τις φτηνότερες τιμές αφενός είναι εκτός Αττικής αφετέρου πρόκειται για εισαγωγές (γιαυτό και η πολυήμερη αναμονή παράδοσης) και δίνουν δικές τους εγγυήσεις. Για μένα είναι (μεγάλο) ρίσκο ...
 11. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ο 1ος τόπος προορισμού είναι παραλιακή πόλη της θάλασσας του Μαρμαρά (για τα Θεοφάνεια με το παλιό ημερολόγιο, με τον Πατριάρχη, όπως γίνεται κάθε χρόνο από το 2019) και ο 2ος η Πόλη. Επομένως, δεν πιάνουμε ελληνικό δίκτυο. Θα μιλήσω αύριο με PlanetSim για λεπτομέρειες.
 12. Με αφορμή την πρόταση για καρτοκινητό, θυμήθηκα ότι και στα 2 κινητά έχω 2η sim Q. Υπάρχουν πακέτα data στην Q, αλλά νομίζω ότι δεν λειτουργούν στην Τουρκία ή κάνω λάθος?
 13. Δεν έχω esim. Είναι το Xiaomi RN 7 toy 2019 και της συζύγου το Poco M4 φετεινή αγορά.
 14. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Χρησιμοποιώ το Viber και το Messenger αλλά χρειάζονται data στις ώρες που δεν θα είμαστε στο WiFi του ξενοδοχείου. Σε προηγούμενη επίσκεψή μου στην Τουρκία (με καρτοκινητό τότε) είχα αγοράσει πακέτο data από την Wind και με βόλεψε. Τώρα αλλάξανε όλα.
×
×
 • Create New...