Jump to content

panos_2007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panos_2007

  1. Καθε μηνα βαζω ηλεκτρονικα 11 ευρω. Με αυτα εχω: 1- 1GB Δωρο λογω ηλεκτρονικης ανανεωσης 2- 500MB Δωρο λογω ανανεωσης ανω των 10 ευρω 3- 2GB (2x5=10 ευρω) αγορασμενα με τα υπολοιπα χρηματα της καρτας =Αρα με τα 11 ευρω το μηνα εχω 3.5GB αργου και εκνευριστικου ιντερνετ. Μακαρι τα οικονομικα μου να ητανε καλυτερα και να μην αναγκαζομουν να υπομενω την αδιαφορια κ την ασυνεπεια της σιχαμερης αυτης εταιριας προς τους πελατες της. Αν αυτα τα 3.5GB με 11 ευρω μου τα εδινε αλλη εταιρια θα εφευγα στο λεπτο. Το να μην εχω σημα και ταχυτητα σε καποιο βουνο η σε κλειστη κοιλαδα η σε νησι το ψιλο-καταλαβαινω. Αλλα αυτα τα χαλια ακριβως στο κεντρο της χωρας σε πεδινη ανεμποδιστη περιοχη ειναι αδιανοητα. Για να μην αναφερω τους δεκαδες γνωστους-φιλους-γειτονες που εχουνε ταλαιπωρηθει στο παρελθον ειτε ταλαιπωρουνται ακομα απο τα προβληματα σε σταθερο ιντερνετ και σταθερη τηλεφωνια της φτου-Wind και μου παρει 10 σελιδες Α4.
  2. Το μαρτυριο μου με την "μπιπ" αυτην εταιρια κραταει 1 χρονο τωρα. Δεν ειναι μονο το σημα της το οποιο σταδιακα μειωνεται αισθητα τα τελευταια χρονια αλλα κυριως το απελπιστικα αργο με εκνευριστικα σκαμπανεβασματα ιντερνετ της. Μεγαλη ειρωνια να βλεπω να διαφημιζουνε το 4G τους οταν παλευω καθημερινα για λιγο μετριο 3G. Η περιοχη ειναι στην Λαρισα. Σε εντελως ανοικτο μερος χωρις εμποδια. Για οποιον εχει απορια γιατι δεν αλλαζω εταιρια θα απαντησω οτι μενω μονο για τα διπλασια mb που δινει με 5 ευρω (1gb +1gb δωρο με ηλεκτρονικη ανανεωση 10+ ευρω καθε μηνα). Ισως για ολο αυτο δεν θα πρεπει να κατηγορω τον εμφανη ενοχο (Wind) αλλα τους ******* που διοικουνε τις αλλες 2 ανταγωνιστριες εταιριες Cosmote+Vodafone που δεν προχωρουνε σε διπλασιασμο των mb σε 1gb απο τα 500mb που δινουνε τωρα για να την εξαφανισουνε απο τον χαρτη των τηλεπικοινωνιων.
  3. panos_2007

    Jiayu G2F

    Το αγορασα για ενα φιλαρακι σε λευκο απο minideal. Θα προσπαθησω να εγκαταστησω μια multilanguage rom απτο need rom. Δεν εχω ξανασχοληθει με ρουταρισμα κ τα λοιπα. Αν τυχον καποιος βρει καποια ρομ με ελληνικα που να αξιζει παρακαλω ας ενημερωσει. Το κινητο λιγο που το κοιταξα ειναι πολυ καλο. λογικες διαστασεις, γρηγορο κ εχει κ ομορφη θηκη. Το ειχαμε παρει με την παλια τιμη 130 usd κ τωρα το εχουνε προσφορα στα 105 usd αλλα σε μαυρο χρωμα. Για την τιμη αυτη ειναι απτα καλυτερα κινητα για καποιον που θεωρει κ τις 4,5" μεγαλη διασταση.
  4. Σακη καλησπερα. Πουλας το a660? Αν ναι τι τιμη?
  5. panos_2007

    Lenovo A660

    Καλημερα σας. Μια συντομη βοηθεια. Θελω αμεσα να παραγγειλω το κινητο για μια γνωστη μου. Το βρηκα πλεον μονο σε 2 καταστηματα (Pandawill και Merimobiles). Οσοι εχετε παρει απο καποιο απο τα 2, ποιο ειναι αυτο με την καλυτερη ρομ με σωστα ελληνικα κ φυσικα ποιο αξιοπιστο καταστημα? Να σημειωσω πως εγω το πηρα απο minideal κ δεν εχω παραπονο απο την ρομ τους. ΥΓ:Εδω στην Ελλαδα το εχουνε 2 καταστηματα στα 189 ευρω. http://http://www.pandawill.com/lenovo-lephone-a660-android-40-mtk6577-dual-core-3g-gps-40-inch-gorilla-glass-screen-ip67-orange-p76679.html http://http://www.merimobiles.com/lenovo-a660-dual-core-4-0-inch-android-4-0-3g-dual-sim-waterproof-gorilla-glass_p/meri5763.htm
  6. panos_2007

    Lenovo A660

    Χθες που το εβαλα στην κανατα με το νερο τσεκαρα μονο το επανω καλυμα της φορτισης κ ηταν οκ. Την προηγουμενη Κυριακη που το εβαλα στην θαλασσα ανοιξα το καπακι το πισω κ ειχε παρει ελαχιστη υγρασια ευτυχως εξω απο το περιμετρικο λαστιχο που προστατευει την μπαταρια. Απλα το συγκεκριμενο επανω καλυμα της φορτισης κ των ακουστικων δεν σου δινει την αισθηση οτι κουμπωνει 100% σωστα κ απο οτι πιστευω μετα απο αρκετα ανοιξε κλεισε θα αποκτησει χαλαροτητα. Γιαυτο του κανω μπανακια τωρα που ειναι αρχη! :D Με την ευκαιρια του ποστ να σημειωσω πως ενω στην αρχη ειχα απογοητευτει με την μπαταρια τωρα πλεον στην 5η φορτιση εχει στρωσει κ κραταει αισθητα περισοτερο.
  7. panos_2007

    Lenovo A660

    Lenovo vs Water [ATTACH]36291[/ATTACH] [ATTACH]36292[/ATTACH]
  8. panos_2007

    Lenovo A660

    Μολις περασα πρωτη εφαρμογη το Auto screen on. Τελειο! Δουλευει αψογα! Δοκιμασε στις ρυθμισεις εκει που λεει: "Choose Sensor" να ειναι επιλεγμενο το: "proximity sensor". Γιατι σαν προεπιλογη ειναι ο "g-sensor".
  9. panos_2007

    Lenovo A660

    Καλησπερα. Παρελαβα χθες το κινητο (παραγγελια 11/9-παραλαβη 26/9). Ητανε να παρω το S750 αλλα ειπα να κανω την αρχη με το Α660. Το αφησα να ξεφορτισει κ τωρα το εχω στην πρωτη φορτιση. Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Γρηγορο, ελαφρυ. Η καμερα δεν με ενθουσιασε (ουτε με HDR on) αλλα τι να λεμε τωρα για τα χρηματα αυτα το κινητο ειναι τρελη ευκαιρια. Κ μονο οτι ηδη 2 γνωστες μου θελουνε να τους το παραγγειλω αμεσα, αυτο εξηγει πως εγινε top seller κ εξαφανιστηκαν τα κομματια με το μαυρο χρωμα κ απεμεινε μονο σε πορτοκαλι. Τα σχιστοματικα χομπιτ απτο minideal μου στειλανε ροζ θηκη σιλικονης κ ετσι θα παραγγειλω μια τετοια: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Flip-Leather-Case-Cover-Skin-For-lenovo-A660-4Colors-ultrathin-leather-case-protective/1108332215.html. Προσεξα επισης οτι πεταει το μυνημα "η εφαρμογη Lenovo Store κατερευσε" κ στο calendar εχει κινεζικα αλλα αυτο γινεται οπως διαβασα. Θα παρακαλουσα αν μπορει καποιος συναδελφος κατοχος του Α660 να μας κανει μια λιστα με εφαρμογες πολυ χρησιμες κ φυσικα συμβατες 100% με το κινητο μας. Πχ να ξεκλειδωνει με το volume up αντι για το power.
  10. panos_2007

    Lenovo s750

    Καλημερα ενα βημα πριν την παραγγελια κ προσεξα οτι η σελιδα to2c το εχει στα 218 δολλαρια με αρκετα δωρα. Τι λετε να προχωρησω η να καταφυγω σε ποιο δοκιμασμενη λυση στο minideal στα 210 δολλαρια σκετο χωρις δωρακια? http://www.to2c.com/lenovo-s750-gorilla-ip67-water-proof-scratch-resistant-3g-dual-sim-android-4-2-quad-core-1-2ghz-4-5-qhd.html
  11. panos_2007

    Lenovo s750

    Σε ευχαριστω πολυ Θανο για την ενημερωση. Οποτε ξεπερασα κ το τελευταιο εμποδιο (tethering) κ θα το παραγγειλω Δευτερα η Τριτη. Ειχα μια σκεψη να περιμενω μηπως τυχον πεσει η τιμη αλλα δε νομιζω. Πρωτον γιατι με τοση ζητηση μαλλον να ανεβει ειναι πιο πιθανο κ δευτερον κ να πεσει θα πεσει 10 δολλαρια οποτε παλι δεν αξιζει κ αλλη αναμονη.
  12. panos_2007

    Lenovo s750

    Ρωτησα στο chat του Minideal την Λιντα (κινεζικο αντιγραφο Αγγλικου ονοματος-Πιθανο original ονομα Sen Qing Ling) τι γινεται σε περιπτωση που παθει κατι εντος εγγυησης κ μου ειπε οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει επισημο service. Καποιος που εχει εμπειρια απο θεμα βλαβης να μας πει τι γινεται σε αυτην την περιπτωση. Επισης μια παρακληση σε οσους το εχουνε ηδη στα χερια τους να τεσταρουνε το tethering αν ειναι σταθερο κ ποσες ωρες κραταει.
  13. panos_2007

    Lenovo s750

    Καλησπερα σας. Πρωτο μου ποστ εδω. Εκανα εγγραφη γιατι ειμαι πολυ κοντα στην αποφαση για αγορα του S750 κ αναζητω πληροφοριες. Κοιταγα και το μικροτερο Α660 αλλα με κουρασανε οι αμετρητες σελιδες στο νημα του, αν κ το ειχα ψιλοαποριψει λογω φλας κυριως. Απο κατω κανω παραθεση το λεπτομερεστατο κ εξαισιο ποστ του Στεργιου κ πιστευω πως πρεπει να το βαλετε γιγαντοαφισα σαν παραδειγμα "διαφωτιστικου κ χρησιμου ποστ"να το βλεπουνε ολοι κ να μην απαντουνε εξυπναδες. Γιατι ενταξει ειναι λιγες οι σελιδες στο νημα του S750 κ παλευονται αλλα δεν ειναι δυνατον να τυφλωθει καποιος για να βρει σωστες πληροφοριες για ενα κινητο που τον ενδιαφερει. Στην τελικη μπορουνε να συγκεντρωθουνε οι γνωμες σε μια "κατα καποιο τροπο" δημοσκοπηση για τα υπερ κ τα κατα του καθε κινητου. Καταληγουμε σε καποιες περιπτωσεις αντι να ξεκαθαριζουμε κ να αποφασιζουμε πιο ευκολα να γινεται το αντιθετο κ να μπερδευομαστε περισοτερο (βλεπε: μπαχαλο για το Α660).
×
×
  • Create New...