Jump to content

markosch

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.076
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by markosch

  1. markosch

    Moto G32

    καλησπέρα! ξέρετε αν θα πάρει αναβάθμιση σε android 13 και πότε; επίσης έχει λειτουργία για διπλές εφαρμογές τράπεζας;
  2. Πουλάω το κιν 150 ευρώ με 3 γυαλιά και 2θηκες όποιος ενδιαφέρεται pm
  3. Δηλαδή από την στιγμή που πληρώνω ΦΠΑ και το δέμα έρχεται από Κίνα δεν χρεώνεται ο εκτελωνισμός;
  4. Καλημέρα τι τρόπο αποστολής να επιλέξω από banggood? Banggood express δωρεάν μεταφορικά ή γραμμή προτεραιότητας ΕE 6ευρω έξοδα αποστολής .έρχεται από Κίνα
  5. Να ρωτήσω από την στιγμή που στο AliExpress με χρεώνει ΦΠΑ. τα δέματα θα περνάνε τελωνείο;
  6. Οκ ευχαριστώ. υπάρχει κάποια ρομ για να περάσω; ή να μείνω στην τελευταία αναβάθμιση; κολλάει λίγο το κιν με την τελευταία αναβάθμιση.
  7. Και πως θα αναζητήσω την οθόνη; ποιο μοντέλο να επιλέξω xiaomi redmi note 4 ή 4x
  8. Χρειάζομαι οθόνη κάποιος που να έχει αγοράσει και να είναι για το συγκεκριμένο κιν. Επίσης τι διαφορά έχει with frame και no frame?
  9. Εγώ παρέλαβα από Τσεχία banggood ένα power bank στα 11 ευρώ.στο status tracking number έγραφε comet hellas και μετά πήγα και το πήρα από speedex δεν πλήρωσα επιπλέον ΦΠΑ. Υπομονή μέχρι να μάθουμε περισσότερα. Edit : Πήγα να κάνω μια αγορά ένα προϊόν και λέει περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
  10. Όπως το πες μπερδεύτηκα επειδή διάβασα ταχυδρομείο.θα παραγγείλω με την φθηνότερη τιμή.
  11. Αν δεις με την φθηνότερη αποστολή λέει μέσω ταχυδρομείου.δεν υπάρχει πιθανότητα στα ελτα να περάσει από τελωνείο ; Και να πληρώσω extra λεφτά για εκτελωνισμό; Ή επειδή είναι Ευρώπη δεν περνάει τελωνείο; Μόνο τον φπα θα χρεωθώ; Όταν κάνω την Αγορά στο καλάθι δεν χρεώνει το ΦΠΑ στο banggood.
  12. Καλημέρα θέλω να αγοράσω απο banggood αποθήκη Τσεχίας. Και μου έχει δύο επιλογές για αποστολή.ποια από τις 2 να επιλέξω και γιατί? 35ευρο αξία παραγγελίας Ευχαριστώ!!!
  13. Εγώ παρέλαβα από Κίνα μία θήκη που είχα παραγγείλει πριν απο 25 μέρες περίπου απο ebay .σήμερα μου την έφερε ο ταχυδρόμος .δεν πέρασε ούτε από τελωνείο. ούτε με χρέωσαν με φπα. Αξία θήκης 10ευρο μαζί με μεταφορικά. Επίσης έχω παραγγείλει απο banggood αποθήκη Τσεχίας ένα powerbank. με courier θα μου έρθει ή με ΕΛΤΑ;
  14. Πέρασα την ευρωπαϊκή ρομ με android 11.δεν είχα ούτε ένα lag προς το παρόν. δεν είδα καμία διαφορά στο ui. Θα δω και κατανάλωση μπαταρίας. To screenshot δεν λειτουργεί αν βρω άλλο bug θα επανέλθω. Edit: μετά από restart έφτιαξε το screenshot
  15. Σε ευχαριστώ πολύ την κατεβάζω!!!
  16. Καλησπέρα Έχει προβλήματα η συγκεκριμένη αναβάθμιση;
  17. Αν είναι θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση.
  18. Καλημέρα μου ήρθε αναβάθμιση.την έχει εγκαταστήσει κανείς; είναι η ευρωπαϊκή ρομ.
  19. Έκανα την αναβάθμιση σε android 10.Μία αναβάθμιση μου ήρθε.
  20. Καλησπέρα αγόρασα από banggood το 8pro 128gb διάβασα ότι υπάρχει θέμα με τις αναβαθμίσεις.στην δικιά μου rom ξέρετε αν υπάρχει κάποιο θέμα; Ευχαριστώ.
  21. και με static ip αποσυνδέεται τι να κάνω?στο modem τι πρέπει να ρυθμίσω
  22. καλησπέρα έχω θέμα με το wifi.μου κανει αποσυνδεσεις λόγω mac adress.μολις αλλάζω mac αμέσως ξανασυνδέεται ξέρετε γιατί γίνεται αυτό?σε ένα άλλο ρουτερ που δοκιμάσα δεν είχα θέμα.
  23. ξέρετε για ποιον λόγο μου κανει αποσυνδεσεις στο wifi?πρεπει να το ξεσυνδεω για να συνδέεται.επίσης ενα link την Miui 9 αποθηκευει σε sd?
  24. οκ σε ευχαριστω θα περιμενω θέλω να το αγοράσω απο skroutz δεν θέλω να μπλεκω με τελωνεία
  25. θα αγοράσω το 2 λόγο μπαταρίας καλές φωτό λίγο θολές το θέλω για fb browsing θα το σκεφτώ θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα το 3?και λογικά η τιμή του θα είναι πιο υψιλή.
×
×
  • Create New...