Jump to content

George6633

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.282
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by George6633

  1. Εγώ έχω αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/51537206/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Plastiko-Mayro-Poco-X6-Pro-57983120424.html#reviews

    Την αγόρασα όταν είχε ανεβάσει το λινκ ο s_nova και γενικα από τότε που ανακάλυψα τις θήκες με το πορτάκι για τις κάμερες νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια.Θα μου πεις όταν θες να βγάλεις μια φωτογραφία άμεσα πρέπει να έχεις και αυτό στο μυαλό αλλά οκ το εδώ συνηθίσει και ακόμα και αν το ξεχάσεις ανοίγεις κάμερα και δεν δείχνει τίποτα.Οσον αφορά τη θήκη είναι εξαιρετική,κουμπώνει τέλεια είναι σκληρό πλαστικό από ότι μπορώ να καταλάβω και με την μεμβράνη που έχει πάνω το τηλέφωνο δεν υπάρχει καθόλου κενό.το μόνο που έχει είναι δύο εγκοπές στις γωνίες δεξιά και αριστερά κάτω αλλά δεν ξέρω τον λόγο.Επισης βγαίνει πολύ δύσκολα η θήκη.Αυτα αν κάποιος ενδιαφέρεται. 

    • Like 2
    • Thanks 1
  2. 1 hour ago, zerokill said:

    Δεν γνωρίζω αν το επίδομα προκαταβάλλεται η οχι.Δηλαδή αν μπαίνει για τον προηγούμενο στις αρχές του επόμενου.Αν είναι έτσι τότε λογικά θα τα δεις τον Μάιο μιας και η αύξηση ισχύει από 1/4/2024 .

    Αν όμως πληρώνεσαι αρχές του μήνα πχ αρχές Απρίλη για τον Απρίλιο τότε θα έπρεπε να πάρεις αυξημένο το ποσό.

    Ένα τηλέφωνο στο 1555 που είναι εντελώς δωρεάν απο σταθερά & κινητά  (διαθέσιμο 24/7) νομίζω θα σου λύσει την απορία.

    Ειδα μια αύξηση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα αλλά δεν ήταν αυτό που γράφουν.Ευχαριστω για το 4ψηφιο,θα πάρω να ρωτήσω. 

  3. Καλημέρα.Είχα διαβάσει δεξιά και αριστερά οτι το ταμείο με την αύξηση του κατώτατου μισθού πάει στα 509€.Πήρε κανείς αυτό το ποσό;Εμένα μπήκαν 491€,προφανως το τι διαβάζουμε στις σελίδες με την πραγματικότητα ίσως να διαφέρει απλά το έγραφαν παντού και επειδή τα μαθηματικά μου δεν είναι τα καλύτερα δεν ασχολήθηκα παραπάνω πως βγαίνει κλπ. 

  4. 1 hour ago, mixtri said:

    Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα χρησιμοποιείται τόσο πολύ το Viber. Κακογραμμένη εφαρμογή με τραγική ποιότητα.

    Εγώ προσωπικά το viber δεν θέλω ούτε να το βλέπω (δεν μου αρέσει σαν εφαρμογή) αλλά όπως είπε ο φίλος από πάνω αν πρέπει να κάνεις κάποιες σημαντικές βιντεοκλησεις πχ και ο άνθρωπος που μιλάς χρησιμοποιεί μόνο αυτό δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 

    • Like 2
  5. 1 hour ago, diamantis_ said:

    Ακριβώς σε αυτή τη φάση είμαι... το Σαββατοκύριακο θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών και στήσιμο από την αρχή και αν έχω τα ίδια τότε μάλλον θα το δώσω...

    Εύχομαι να στρώσει γιατί το κινητό είναι κάτι παραπάνω από άριστο αλλά εννοείται είναι μεγάλη υπόθεση να μην έρχονται ειδοποιήσεις είτε σημαντικές είτε όχι οπότε δίκιο έχεις ότι και να κάνεις. 

    • Like 2
  6. 1 hour ago, diamantis_ said:

    Ο αρχικός ενθουσιασμός μετατρέπεται σε απογοήτευση,,, Είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια να μην έχουν διορθώσει τα προβλήματα με τις ειδοποιήσεις;;; Την τελευταία φορά που είχα miui ήταν την εποχή redmi note 4x και είχα ακριβώς τα ίδια θέματα... σήμερα όλη μέρα ανταλλάσσω μηνύματα στο skype και λίγα στο viber... έλαβα κάποιες (λίγες) ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη, έλαβα ΜΗΔΕΝ ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, εννοείται ότι έχω αφαιρέσει περιορισμούς σε ειδοποιήσεις, σε μπαταρία, στα πάντα, έχω δώσει ό,τι άδεια υπάρχει και δεν υπάρχει... το μόνο που δεν είχα κάνει είναι να ρίξω ένα ψάξιμο στο google, το έκανα και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα αυτό δεν λύθηκε ποτέ... Θυμάμαι στο redmi πότε λυνόταν το πρόβλημα με κάποια ενημέρωση, πότε ξαναεμφανιζόταν με άλλη ενημέρωση, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μπορούσες να εμπιστευτείς τις ειδοποιήσεις για το αν έχεις κάποιο νέο μήνυμα. Στα μόνα που λειτουργούν σωστά οι ειδοποιήσεις από όσα δοκίμασα είναι στις κλήσεις και τα sms... ήμαρτον!

    Κανένα πρόβλημα και γω έρχονται ακαριαία όλα viber,gmail κλπ και ήταν ο μόνος λόγος που θα το έδινα γιατί στο Redmi Note 9T που είχα μέχρι πέρυσι δεν ερχόταν καμία ειδοποίηση ότι και να έκανα και ήταν ότι χειρότερο και ήμουν με αυτό το φόβο πριν το χρησιμοποιήσω.

    • Like 2
  7. 37 minutes ago, Sotos86 said:

    Και ο proximity στεναχωριέται εύκολα. Άμα σε καλέσουν απαντήσεις μιλήσεις και το σηκώσεις από το αυτι και το ξαναβάλεις δεν κλείνει η οθόνη την 2η φορά.. 

    Δεν έχω τέτοιο θέμα κλείνει κάθε φορά που πλησιάζω το αυτί το δοκίμασα ξανά πριν λίγο.το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι πχ αν βλέπεις κάτι στο tik tok και σε πάρει κάποιος τηλέφωνο κάνει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει το τικ τοκ και ακούγεται ένας αχταρμάς και αυτός που σε κάλεσε και το βίντεο ή το live κλπ..

  8. Μετά το redmi note 9T που είχα για σχεδόν 3 χρόνια μέχρι πέρυσι με έτρωγε το χέρι μου και πέρασα κάμποσα τηλέφωνα.Δεν περίμενα ότι θα ενθουσιαστω ξανά με συσκευή και ο λόγος είναι προφανώς το τι έδωσα και το τι πήρα στα χέρια μου.Μπραβο στην Poco-xiaomi  κλπ,ελπίζω να αντέξει να μην το ματιάσω όπως παλαιότερα poco έβγαλαν διάφορα θέματα.

    @s_novaαυτο με το ραδιόφωνο από ότι παρατήρησα είναι σαν το Vradio απλά εδώ δεν έχει ανά πόλη,χώρα κλπ και τα έχει όλα μαζί σωστά;Εχει κάτι διαφορετικό (πχ να παίζει χωρίς ίντερνετ)? 

    • Like 1
  9. Μου πετάει μια στο τόσο μόλις κλείνω το Wifi ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο δίκτυο δεν είναι σωστό όνομα του dns ή κάτι τέτοιο..και μόλις ανοίξω το κινητό και μπω στο google γράφει εκτός δικτύου αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα συνδέεται ξανά.Εδω δεν μπαίνει αυτό για τις διαφημίσεις;Έκανα κάτι λάθος;

    Screenshot_2024-04-07-21-16-23-856_com.android.settings-edit.jpg

  10. 1 hour ago, Christos_Tz said:

    εγω ακομα δεν εχω κανει μια φορτιση απο αδειο σχετικα σε γεμισμα...οταν φτανει 40κατι % το βαζω μπριζα και φουλαρει σε χρονο ντετε,,δεν ξερω αν κανω καλα...θελω να το αφησω μια να φτασει ενα 10% και μετα να το αφησω να φουλαρει..παντωs ειμαι οκ..το ξεζουμιζω στο γενικα μιαs και ειναι το καινουργιο μου παιχνιδακι και το ψαχνω με σκαλισματα και εφαρμογεs....παραπονο να δω οτι αδειαζει σφαιρα δεν εχω..νορμαλ δειχνει να καταπινει μπαταρια...ειμαι Official αγορα με δικαιωμα δυο χρονια infoquest δωρεαν αλλαγη μπαταριαs αν δω κατι περιεργο οποτε ειμαι οκ σε αυτο..(εχω το κεφαλι μου υσηχο αν δω κατι περιεργο..)...παντωs ενω δεν το αφηνω γενικα σε ηρεμια απο την μερα που το πηρα το σκαλιζω ολη μερα..η μπαταρια δειχνει οτι οκ..κατεβαινει νορμαλ..χωριs περιεργα σκαμπανεβασματα....απο 100% στο 50%..40%....μου βγαζει ανετα μιση μερα και απο πρωι μεχρι απογευμα(πολυ wifi...tube...social κτλ..)...το μελλον θα δειξει..παντωs δειχνει νορμαλ στο κατεβασμα ενεργειαs...ειδωμεν με την παροδο του χρονου..

    Το έχεις 120hz;Αν ναι κάτι έκανα εγώ λάθος στο προηγούμενο ή ήταν θέμα συσκευής,δεν μου έβγαζε μέρα και μιλάω χωρίς παιχνίδια καν..Εδω το αφήνω στα 60hz γιατί είμαι κομπλέ και επιβεβαιώνω ότι έχει τίμια μπαταρία.

  11. Αυτή τη φορά παρατηρώ ακόμα και με την πρώτη φόρτιση πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας σε σχέση με το προηγούμενο που είχα πάρει.Φταίει ότι τώρα το έχω στα 60hz και όχι 120?Φταιει ότι μπορεί να έκλεισα κάτι παραπάνω τώρα που να μου είχε διαφύγει στο προηγούμενο σεταρισμα;φταίει το ίδιο το τηλέφωνο;Δεν ξέρω αλλά είναι πολύ νορμάλ για τα δικά μου δεδομένα και ακόμα δεν έχω κάνει τις 5-6 φορτίζεις που χρειάζεται. 

  12. 1 minute ago, Sotos86 said:

    Weawow για καιρό. Εξαιρετικό! 

    Εγώ το μόνο που έβλεπα να πέφτει μέσα σχεδόν πάντα είναι αυτο που χρησιμοποιεί η Samsung.Μετα τα Iphone αλλά το accuweather που έχει η xiaomi έπεσε αρκετές φορές έξω όταν έμπαινα στο site..Αυτο το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα 

    • Like 2
  13. Ήρθε σήμερα το τηλέφωνο το σεταρα ξανά (αυτή τη φορά κάτι έκανα λάθος και έπρεπε να περνάω κάθε κωδικό που είχα αποθηκευμένο σε σελίδες) όλα καλά,είναι διαμάντι το κινητό και ευτυχώς ήρθε ξανά στα χέρια μου.Ευχαριστουμε όλα τα παιδιά που βοηθάνε,μπήκα και εκανα τις ρυθμίσεις,έβαλα και adguard για τις διαφημίσεις αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ενεργοποιηθηκε σωστά ή έπρεπε να κάνω μια επανεκκίνηση ίσως γιατί μετά στην εκκαθάριση που πάτησα μου έβγαλε κάτι για συναίνεση κλπ όπως βγάζει στις σελίδες που μπαίνεις πχ στο google.Θα το τσεκάρω αν το κάνει ξανα..καλό Σαββατόβραδο σε όλους. 

    • Like 1
  14. 39 minutes ago, s_nova said:

    Τα εξης απλα βηματα :

    θα πας ρυθμισεις/εφαρμογες  θα διαγραψεις το MicroG και το προβληματικο πλεον  youtube χωρις.  .  .

    Θα κατεβασεις το παρακατω συμπιεσμενο αρχειο ,θα κανεις αποσυμπιεση , θα εγκαταστησεις με τη σειρα πρωτα  το καινουργιο GmsCore και στη συνεχεια το καινουργιο youtube χωρις . Μετα θα μπεις μεσα στην εφαρμογη youtube θα βαλεις το gmail σου και ολα καλως .

    Download :

    https://mega.nz/file/6IwDCCxb#r3Mh-_42Uwg--DtYFnS6SO0ZJkrFRcHZgqPRU_2xnpQ

    Ευχαριστούμε πολύ για όλη την βοήθεια!!!Το Vanced Manager το διαγράφουμε από το προηγούμενο ή χρειάζεται;

  15. 18 minutes ago, s_nova said:

    Ειδα και την αλλη Γιωργο με το πορτακι και το δαχτυλιδι για στηριγμα  πολυ τουμπανο και αυτη ε κλασικα θα παρω απ ολα δηλαδη 5-6 διαφορετικα σχεδια ναχω να αλλαζω και γω :classic_tongue:

    Βαρβατη και αυτη:classic_tongue:   https://www.skroutz.gr/s/50998748/Tech-Protect-Camshield-Pro-Back-Cover-Mayro-Poco-X6-Pro.html

    Χαχα χρειάζεται..Αυτή είδα και εγώ αλλά πήρα την πρώτη και βλέπουμε.Αν πάρεις αυτή στο λινκ θα ήθελα μια ενημέρωση αν είναι οκ το δαχτυλίδι πίσω ή πέφτει με το παραμικρό το κινητό. 

    • Like 2
  16. 9 ώρες πριν, s_nova said:

    Αρχιζουν βγαινουν πολλες θηκες για X6 Pro . ---->>>>    https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/1783180/Poco-X6-Pro.html

    Εβγαλε και η Nillkin την κλασικη-τουμπανο που προστατευει και καμερες με το γνωστο πορτακι....https://www.skroutz.gr/s/51537206/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Plastiko-Mayro-Poco-X6-Pro-57983120424.html?product_id=194831767&sponsored=listing

    Μόλις έφυγε παραγγελία για τη Nillkin.. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.ειδα και τις άλλες ίσως θα μου άρεσε και κάποια από αυτές που μπορείς να τις στηρίζεις πίσω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέχει και δεν θα πέφτει με το παραμικρό,παρολαυτα αυτή για τις κάμερες μου αρκεί και θα αφήσω και την μεμβράνη μπροστά,μου φτάνει και ελπίζω να μην γίνει καμία στραβή. 

    • Like 2
  17. 18 minutes ago, Arinos said:

    Καλησπέρα παιδιά, η θήκη που έχει μέσα είναι αξιοπρεπής ή να δω να αγοράσω κάποια άλλη; Έχετε να προτείνετε κάτι;

    Για μια πρώτη προστασία είναι πολύ κομπλέ εκτός από δύσκολες περιπτώσεις φυσικά (χώρος εργασίας ή οτιδήποτε άλλο που θα σε κάνει να ψάξεις κάτι καλύτερο σε θήκη). 

    • Thanks 1
  18. Το κινητό είναι εργαλείο,προφανώς έκανα λάθος που το έδωσα και σπάνια μετανιώνω κάτι που δίνω και πόσο μάλλον ποτέ δεν έκανα δεύτερη αγορά του ίδιου κινητού αλλά το συγκεκριμένο με κέρδισε και το παρήγγειλα ξανά (βέβαια αυτή τη φορά από εξωτερικό για να μην πληρώσω τα ίδια χρήματα με εδώ) και το περιμένω γύρω στις 10 Απριλίου.Όποιος το σκέφτεται για αγορά,άφοβα παιδιά είναι TOP. 

    • Like 2
  19. 11 minutes ago, Fulgore1 said:

    Σε προσφορά από τον Κώτσο το 12ρι, μόνο η πιο μεγάλη έκδοση

    image.thumb.png.8ed1f3c7e388a31f30b3e6b46c829c5d.png

    Ωραίος,αυτό ήθελα να γράψω στα παιδιά με πρόλαβες!Μόνο να πω ότι σύμφωνα με το site μάλλον είναι για 10 ώρες ακόμα η προσφορά γιατί μετράει αντίστροφα.

    • Like 1
  20. 9 ώρες πριν, jimmis11 said:

    Πιστεύτε πως αξίζει η μετάβαση από S21 FE, πέρα από το γεγονός ότι είναι πιο καινούργιο;
    Από άποψη προδιαγραφών και αυτονομίας ρωτάω...

    Σκέφτομαι να το πάρω για την γυναίκα μου μιας που είναι στα 400€ αυτή τη στιγμή στον Γερμανό...

    Δυστυχώς έληξε η προσφορά ήταν για λίγες μέρες.

  21. Όσο δύσκολο ίσως είναι κάποιες φορές στον χειρισμό αν θες να το βάλεις γρήγορα σε τσεπες κλπ,άλλο τόση και περισσότερη είναι η απόλαυση όταν έχεις ελεύθερο χρόνο και βάλεις να δεις ένα βίντεο στο youtube ή ακόμα και μια ταινία και το βάλεις σε full screen..Αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει!!!Τρομερή οθόνη!

    • Like 4
  22. 5 minutes ago, themis3696 said:

    Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια πολλά!! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το τζαμακι panzerglass για το s24 ultra. Υπάρχουν το panzerglass safe και το panzerglass σκέτο από ότι έχω δει. Ποια η διαφορά τους; 

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Εγω έχω panzerglass αλλά να σου πω την αλήθεια οι δύο επιλογές που μου δώσανε είναι ή το κανονικό ή το privacy.εσύ λογικά θα λες αυτό εδώ που η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω αν είναι κάτι διαφορετικό.

     https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/prostasia-kiniton/tempered-glass/safe-by-panzerglass-full-face-tempered-glass-gia-samsung-galaxy-s24-ultra-mstg00332-p

    • Thanks 1
  23. Κατά τα άλλα φταίω εγώ που φωνάζω και προκαλώ οπαδισμο όταν άτομα που δεν έχουν καν την συσκευή το παίζουν γνώστες και έχουν και άποψη... Ρε τι τραβάμε εδώ μέσα.Χρόνια πολλά Ελλάδα,μεγάλη μέρα σήμερα!!

    • Like 5
    • Thanks 2
    • Not helpful/Misleading 1
×
×
  • Create New...