Jump to content

conpore

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by conpore

  1. καλησπέρα και συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου. είμαι σε περίοδο αναζήτησης συσκευής και ενώ είχα καταλήξει στο lumia 950(μην κράξετε για τα windows,τα συμπαθώ αρκετά) βρήκα στο gearbest το nubia z7 στα 200 dollars και σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω λογισμικό και να καταλλήξω στο zte. θέλω κατ'αρχάς την γνώμη σας όσον αφορά τις συσκευές.να προσθέσω ότι οι εφαρμογές των windows με καλύπτουν και δεν είναι αυτό το κριτήριό μου. θέλω επίσης να μου πει κάποιος πόσο αξιόπιστο είναι το gearbest και τι τεχνική υποστήριξη θα έχω. και το τελευταίο είναι ότι δεν βρήκα πουθενά τις τιμές sar για το nubia αυτά και ελπίζω να μην κούρασα
  2. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?έχω ένα arnova 7b g3 το οποίο δεν μου φορτίζει γνωρίζει κανείς που μπορώ να το στείλω για επισκευή?
  3. γιες!!σε πρώτη φάση δουλεύει! θενξ Δον!
  4. καλησπέρα παιδιά όντας λιγάκι άσχετος με τα pc έδωσα τον υπολογιστή μου σε έναν φίλο για να μου κάνει φορμάτ. το φορμάτι έγινε σωστά,άλλωστε μου είχε ξανακάνει και τον εμπιστέυομαι,τα windows αναβαθμίστηκαν από 8 σε 8.1 αλλά από τότε δεν παίζει κανένα βίντεο.όχι από το internet,αλλά μέσα από τον υπολογιστή.το περίεργο είναι ότι έχω δοκιμάσει διαφορετικούς players(bs,power dvd,ακόμα και τον windows) και σε όλους φαίνεται ότι το βίντεο παίζει,έχει μια χαρά ήχο αλλά από εικόνα τίποτα..έχει κανένας καμία ιδέα αλλά να μου το εξηγήσετε απλά ε? ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. καλή τύχη σε όλους! και όποιος τελικά το κερδίσει να ξέρει ότι θα τον ζηλεύω!
  6. κάλη μας τύχη!! (πάντα τέτοια ρε μάγκες και ας μην το κερδίσω ποτέ το δωράκι σας!μου αρκούν αυτές οι εκπλήξεις που μας κάνετε!)
  7. καλησπέρα παιδιά.να κάνω μία ερώτηση που ίσως κάποιος την θεωρήσει αστεία έχετε κάνει εγκατάσταση το zune σε windows8?
  8. καλή επιτυχία!!(περιττό να πω ότι το θέλω ε??)
  9. καλή χρονιά σε όλους,καλή χρονιά και εννοείται καλορίζικο το τηλέφωνο σε όποιον το κατακτήσει!!
×
×
  • Create New...