Jump to content

leonachil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leonachil

  • Ημ. Γέννησης 14/04/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

leonachil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικώς κατέληξα στο Htc M9!!!
  2. Καλημέρα τελικώς κατέληξα στο M9 από το S6 είναι φοβερό κινητό!!!
  3. Καλησπέρα παιδιά. Απ΄ότι κατάλαβα από το forum αξίζει να το αγοράσει κανείς ακόμη και τώρα και να έχει για τα επόμενα 2 χρόνια αξιόπιστο κινητό; Eίμαι ανάμεσα σε αυτό και το S6.
  4. Επειδή το g4 έχει θέματα τι λέτε για το HTC One M9;
  5. Kαλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!!! Ενδιαφέρομαι και έγώ να αγοράσω το κινητό και θέλω να πάρω αυτή την έκδοση: http://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-lg-g4-32gb-leather-black-%281%29 Πιστεύετε ότι θα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με bootloop; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα & Χριστός Ανέστη!!! Ειμαι σε αναζητηση καινουριας συσκευης Όπως γράφω και στον τιτλο του θέματος είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά. Δεκτές και άλλες προτάσεις. Με ενδιαφέρουν τα εξής: Μεγάλη οθόνη άνω των 5'' Μεγάλη μνήμη για να αποφύγουμε τυχόν lagαρίσματα... Η κάμερα του να βγάζει καθαρές φωτογραφίες. Το Gps να κλειδώνει σφαίρα. Ο ήχος του να είναι καθαρός σε music player και Youtube. Να έχει καλό wifi και να σηκώνει τα βαριά παιχνίδια.
  7. Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!!! θέλω και έγω να αγοράσω το S6 (είμαι μεταξύ του S6 και του HTC One E9+) αξίζει η αγορά του; Eυχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. +1 Είμαι Wind εδώ και 2 χρόνια περίπου λόγω των τιμών τους ύστερα από 12 χρόνια Vodafone αλλά από σήμα & Internet χάλια...
  9. Καλησπέρα. Έχω ένα xbox 360 elite και ενδιαφέρομαι να το τσιπάρω ποσο θα μου κοστίσει;
×
×
  • Create New...