Jump to content

RoadHog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RoadHog

  1. Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι την βοήθειά σας... Προσπάθησα να κάνω root με την μέθοδο CF-AUTO-ROOT και ODIN σε ένα SM-J500F/DS αλλά η διαδικασία απέτυχε (Unsupport dev_type), με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το κινητό να μην μπορεί να μπει στο λειτουργικό. Ο Αριθμός Κατασκευής του κινητού (MMB29M.J500FXXU1BQH1) συμβάδιζε με το Βuild Νr του αρχείου που κατέβασα από το site του chainfire (δεν πείραξα τίποτα από τις επιλογές πριν κατεβάσω το αρχείο). Σαν συσκευή είχα επιλέξει J500F μιας και για J500F/DS δεν έβρισκε κάτι. Είχα ενεργοποιήσει BLUETOOTH HCI SNOOP LOG, OEM UNLOCK, USB DEBUGGING, όπως διέγραψα και το Google Account. Η συσκευή είχε την έκδοση 6.0.1 με security update 1/8/17. Δοκίμασα να επαναφέρω το τηλέφωνο με μια παλιά έκδοση (4.0) του smart switch (όπως αναφέρει και στη συνημμένη εικόνα) μιας και οι καινούριες δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν δεχόταν το S/N. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω μια rom με τα αντίστοιχα στοιχεία αυτής που είχε το κινητό, από sammobile και σκέφτομαι να τη φλασάρω με odin, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα μιας και δεν ξέρω τι πήγε στραβά εξαρχής. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ή να προσέξω κάτι συγκεκριμένο κατά την εγκατάσταση ώστε να επαναφέρω το τηλέφωνο σε λειτουργική κατάσταση; Επίσης, τι μπορεί να έκανα λάθος κατά τη διαδικασία του root; Ευχαριστώ! Link με φωτογραφίες.
  2. Καλημέρα παιδιά! Nimbus δεν κατάφερα να βρω στο νούμερό μου, αλλά δοκίμασα τα Nike Pegasus, Vomero και Adidas Ultraboost. Τελικά κατέληξα στα Kayano, τα οποία βρήκα πιο βολικά στο πάτημα και μετά από μερικές προπονήσεις που έκανα πιστεύω ότι ήταν η σωστή επιλογή. Mizuno (δεν κατάφερα να βρω) και New Balance (δεν είχαν τα 1260 & 1080) θα τα έχω σίγουρα υπ' όψιν μου για την επόμενη αγορά, ωστόσο θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα αντίστοιχο του Pulse100 στην Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν δουλεύουν ακόμα με τον ίδιο τρόπο αλλά μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση το 5ο σχόλιο του συγκεκριμένου thread. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Τα παπούτσια τα θέλω μόνο για το γυμναστήριο (διάδρομο/ποδήλατο και λίγα βάρη). Έτσι όπως το έχω υπολογίσει κάνω γύρω στα 6km περπάτημα κάθε μέρα (είναι πολλά για 'μένα :lol:). Επίσης είμαι υπέρβαρος (δεν ξέρω κατά πόσο αυτό επηρεάζει τη σωστή λειτουργία του απορροφητικού υλικού της κάθε εταιρίας). Κινδυνεύω να πάθω κάποια ζημιά με αυτή τη χρήση; Είναι η πρώτη φορά που κοιτάω κάτι σε asics. Συνήθως παίρνω adidas/nike αλλά τα συγκεκριμένα asics μου έκαναν πάρα πολύ καλή εντύπωση. Δοκίμασα και τα cumulus αλλά μου φάνηκαν σκληρά. Επίσης είδα ότι κανείς σας δεν σχολίασε τα kinsei 6. Δεν αξίζει να κοιτάξω προς αυτή την κατεύθυνση; Θα δοκιμάσω και τα nimbus από εβδομάδα αλλά ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος λόγος να επιλέξω τα 17 αντί των 18; Πελματογράφημα θα κάνω μάλλον στα Intersport μιας και βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.
  4. Σε ευχαριστώ για την απάντηση xapos. Μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το που μπορώ να κάνω τη μέτρηση; Είτε εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα αν θεωρείται διαφήμιση. Διάβασα σε ένα review ότι τα kayano είναι μεν για υπερπρηνισμό αλλά μπορούν να χρησιμοποιήθουν και από άτομα με ουδέτερο πάτημα, ενώ τα nimbus είναι για ουδέτερο αλλά μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και άτομα με υποπρηνισμό. Επίσης στο αμερικάνικο site της asics στο πινακάκι pronation έχει επιλεγμένους 2 τύπους για το κάθε παπούτσι αντί για ένα όπως στο βρετανικό. (π.χ. τα kayano). Υπάρχει περίπτωση να έχουν διαφορετική κατασκευή; Αυτό που με απασχολεί πιο πολύ πάντως είναι στην περίπτωση που δεν με βολέψουν τα nimbus (αν δεν τα θεωρήσω τόσο άνετα κατά τη δοκιμή), πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα να πάθω κάποια ζημιά αν χρησιμοποιήσω τα kayano; (θεωρώντας πάντα ότι έχω ουδέτερο πάτημα και τα θέλω μόνο για περπάτημα και όχι τρέξιμο). Το ρωτάω αυτό γιατί διάβασα σε ένα forum ότι αν χρησιμοποιείς παπούτσια με λάθος πρηνισμό μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα (π.χ. στα γόνατα).
  5. Παιδιά τα kayano 22 είναι μόνο για υπερπρηνισμό; Έκανα το (δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι) και φαίνεται να έχω ουδέτερο πάτημα. Το θέμα είναι ότι τα παπούτσια που τα δοκίμασα λίγο στο κατάστημα, είναι ό,τι πιο άνετο έχω φορέσει ποτέ. Να πάω σε kinsei 6 που υποτίθεται είναι για ουδέτερο πάτημα; (δεν υπήρχαν για δοκιμή, μόνο κατόπιν παραγγελίας) Τα παπούτσια τα θέλω κυρίως για περπάτημα μεγάλων αποστάσεων (όχι τρέξιμο).
  6. Καλησπέρα παιδιά, Είμαι κάτοχος ενός HTC One X και τον Σεπτέμβριο του 2013 το είχα στείλει στην Arvato, για αντικατάσταση οθόνης (κιτρινίλες) και επισκευή του WiFi. Έγινε αντικατάσταση της οθόνης, της μητρικής και της μπαταρίας (χωρίς χρέωση, καθώς ήταν μέσα στην εγγύηση). Το τηλέφωνο από τη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου, το άνοιξα για να ελέγξω την οθόνη και γενικότερα τη συσκευή, αλλά δεν το ξαναχρησιμοποίησα για περίπου 1 χρόνο. Τα Χριστούγεννα του 2014 που άρχισα να χρησιμοποιώ πάλι το τηλέφωνο, παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν κρατούσε όσο παλιότερα και υπέθεσα ότι χάλασε λόγω αχρηστίας. Επειδή μου ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσω τη συσκευή, την άφησα στην άκρη. Πρόσφατα, θέλησα να ασχοληθώ με custom rom και χρησιμοποίησα το HOX σαν πειραματόζωο. Εγκατέστησα την CrDroid με TWRP (New Layout) και Gapps pico, επιτυχώς. Το τηλέφωνο συνέχισε να έχει πρόβλημα με την μπαταρία. Σε airplane mode, με battery saver και χωρίς να χρησιμοποιώ τη συσκευή, η μπαταρία δεν κρατάει oύτε 19 ώρες. Το περίεργο είναι ότι ακόμα και με το τηλέφωνο τελείως απενεργοποιημένο, η μπαταρία αποφορτίζεται ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό (φόρτιση στο 100%, απενεργοποίηση της συσκευής και ενεργοποίηση μετά από 19 ώρες, η μπαταρία είναι στο ~10%). Επίσης, η φόρτιση διαρκεί υπερβολικά (~4-5 ώρες). Εντέλει, αντικατέστησα τη μπαταρία, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε ακριβώς το ίδιο. Ένας φίλος προσφέρθηκε να βάλω την παλιά μου μπαταρία στο κινητό του (HOX) και φαίνεται ότι δουλεύει κανονικά, παρότι η συσκευή του είναι φορτωμένη με apps. Μπορούμε να βρούμε τι φταίει και αποφορτίζει τόσο γρήγορα; Ευχαριστώ! :)
  7. Ωραίος διαγωνισμός παιδιά, μπράβο. Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός! :)
  8. Ακόμη ένας ευχαριστημένος πελάτης της microtech. Μετά από μια περίπου εβδομάδα στο service της εταιρίας, η συσκευή λειτουργεί και πάλι άψογα. Η επισκευή έγινε δωρεάν και αφορούσε το usb module. Περισσότερα για το πρόβλημα που αντιμετώπιζα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Είναι καθησυχαστικό το γεγονός ότι έχετε καλές εμπειρίες με την ελληνική αντιπροσωπία (microtech/smartec). Θα περάσω κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα να αφήσω το τηλέφωνο για έλεγχο.
  10. Μετά από προτροπή του Moderator sakiss, κάνω repost του προβλήματος που αντιμετωπίζω σε αυτό το thread. Το κινητό έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με τον παραπάνω φίλο. Δοκίμασα soft reset, hard reset, update σε 4.0.3, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επίσης, μετά το update σε ICS, κάθε ένα λεπτό εμφανίζεται στην οθόνη το εξής μήνυμα: "Η φόρτιση τέθηκε σε παύση. Η τάση είναι πολύ υψηλή.", με το εικονίδιο της μπαταρίας να αναβοσβήνει. Παρατήρησα ότι το πρόβλημα "εξαφανίζεται" όταν συνδέω το κινητό στο φορτιστή ή τον υπολογιστή και επανέρχεται αφού το αποσυνδέσω. Επιπλέον, μπορώ να ανοίξω το τηλέφωνο χωρίς να μπω στο recovery menu, όταν αυτό είναι συνδεδεμένο σε κάποια πηγή ενέργειας. Το USB storage πότε δουλεύει, πότε όχι. Μετά από λίγο ψάξιμο στο internet, βρήκα ότι το παραπάνω πρόβλημα είναι αρκετά διαδεδομένο ανάμεσα στους χρήστες του Galaxy S2 και πρόκειται για διάβρωση στη θύρα ή/και κύκλωμα micro usb του τηλεφώνου. Παραθέτω δυο link σαν παράδειγμα, αλλά μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερα κάνοντας search με λήμμα "galaxy s2 usb corrosion" ή κάτι παρόμοιο. 1) Spurious Battery Temperature Warning 2) Huge (recall-worthy) problem with the usb port Οι περισσότεροι χρήστες (ανάμεσα τους κι εγώ) αναφέρουν ότι το κινητό τους δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με νερό ή σε ακραίες συνθήκες υγρασίας. Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση της Samsung πάνω στο θέμα, καθώς σε κάποιους χρήστες κάνουν επισκευή ή ακόμη και αντικατάσταση του τηλεφώνου, ενώ σε άλλους ακυρώνουν την εγγύηση και τους καταλογίζουν την αιτία του προβλήματος (κάτι που στ' αλήθεια είναι -πιστεύω- κατασκευαστικό πρόβλημα, λαμβάνοντας υπόψιν την μεγάλη μερίδα χρηστών που το αντιμετωπίζει). Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και ποια ήταν η αντιμετώπιση σας από την ελληνική αντιπροσωπεία (συγκεκριμένα microtech). Ευχαριστώ
  11. Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον epistimonic. Το κινητό δεν έχει custom firmware, αλλά ούτε έχει γίνει root ποτέ. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ
  12. Ποια είναι η άποψή σας για τα toshiba; Κλιματιστικό με τα εξής χαρακτηριστικά υπάρχει; 1) Αθόρυβο (εσωτερική/εξωτερική μονάδα) 2) Ενεργειακή Κλάση Α 3) Ανανέωση αέρα 4) Φίλτρο για καπνό απο τσιγάρα 5) Ιονιστή 6) Φίλτρο μικροοργανισμών Επίσης που μπορούμε να πάρουμε τεκμηριωμένες απαντήσεις για το πόσο καλό είναι και τι κάνει ένα κλιματιστικό; Ευχαριστώ Υ.Σ.: Τι είναι τα κλίματιστικά τύπου split;
  13. RoadHog

    MyCosmos e-mail

    Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να δω με κάποιο τρόπο το header απο ένα email που μου έχουν στείλει.
  14. Παιδια μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τις τιμές SARS για τα εξής κινητά; Nokia 3330 Ericsson GH388 Ericsson GF788e Ericsson T18s Ericsson T28s Ευχαριστώ πολύ! :)
  15. Σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά! :) Θα κατέβω αύριο κάτω να κοιτάξω. Αν βρείτε κάποιον συγκεκριμένο please κάντε κάποιο Post. Thanks Again!!! :) :) :)
  16. Pastelios σε ρώτησα άμα ξέρεις κάποια διεύθυνση στο Μοναστηράκι που μπορώ να βρω συλλέκτες, σε περίπτωση που κατέβω Αθήνα κάποια φορά. Sorry που δεν ήμουν σαφής :p SigmaCom ξέρεις κάποιον συγκεκριμένο ή να ψάξω γενικότερα σε εκείνη την περιοχή; π.χ. να ρωτάω στα καταστήματα που μπορώ να βρω κάποιο συλλέκτη; Thank You :)
  17. Κάτι ακόμη. Αφού τα καθαρίσω χρειάζεται να βάλω κάποιο βερνίκι για να μην ξαναχαλάσουν;
  18. Έχω το Silvo της RecKitt. Είχα καθαρίσει τα ευρώ και ήταν OK. Θα δοκιμάσω αυτό που μου προτείνατε. Τhank You! :) P.S.: Παιδιά κάνα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη για κέρματα; Please!!! P.S.2: Pastelios μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις με pm την διεύθυνση
×
×
  • Create New...