Jump to content

constantin_red

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About constantin_red

  • Ημ. Γέννησης 26/07/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

constantin_red's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455531&page=10 Δειτε το ποστ μου (polfrank). Ισως ενδιαφερει καποιον που θελει να ερθει πιο κοντα στα looks του kitkat. Προσοχη! Χρησιμοποιηστε το με δικη σας ευθυνη! Σε μενα δουλεψε παντως ^^
  2. Λοιπόν, 1. centris, μπες εδω και αν χρειαζεται φτιαξε λογαριασμο για να την κατεβασεις. μετα ακολουθησε τις οδηγιες που εχει στο description. http://www.needrom.com/mobile/cubot-gt99-2/ 2. orestis94, δεν ξερω τι μπορεί να φταίει.. Όπως το καταλαβαίνω μάλλον είναι θέμα του hardware, αφού χειροτερεύει κι όλας. Ισως χρειαστει κι εσυ να το στειλεις Κινα για επισκευη. Στη θέση σου πριν το στειλω θα δοκιμαζα και καποια αλλη rom πρωτα για καλο και για κακο (μηπως και ειναι θεμα software). edit: djmacvay98, δεν ξερω τι παιζει με τα παρασιτα γιατι δε μου εχει συμβει..
  3. Thanks, καλή φάση. Είναι ωραίο αυτό που έχει φτιάξει, που στην ουσία κλείνοντας το καπάκι πίσω συνδέεις την κεραία δημιουργώντας επαφή.
  4. Ευχαριστω για την απαντηση! Αποφασισα να αφιερωσω λιγο χρονο δοκιμαζοντας πραγματα και τελικα καταφερα να το κανω να δουλεψει με ενα κομματι απογυμνωμενο καλωδιο! μαλλον, με το αλουμινοχαρτο δεν ειχα φτιαξει καλα την επαφη, ποιος ξερει... -Οπως και να εχει, προτιμησα η "κεραία" να βγαινει από το backcase για να ειναι "πιο εξω", και την έχω μέσα στο silicone case. -Eπίσης παρατηρω λεπτομερειες οπως οταν γυρναω το κιντο με την "πλατη " να βλεπει τον ουρανο αυξανεται το σημα του gps. -Επίσης, όταν βγάζω την "κεραία" από το silicone case και την αφήνω ελεύθερη πιάνει πολύ καλύτερα και κλειδώνει και μεσα στο σπίτι με 4 δορυφόρους και χαμηλο σήμα, αλλά είναι κάτι κι αυτό. -Τελικά, όπως το έχω τώρα, δεν πιάνει μέσα στο σπίτι, αλλα με το που βγω έξω, βρίσκει 6-7 δορυφόρους και κλειδώνει εντός λεπτού. (Έγραψα τόσες λεπτομέρειες για να βοηθηθούν όσοι θα το ψάξουν μελλοντικά.) Στα 2 πρώτα screenshot φαίνεται η διαφορά, όταν έχω την κεραία ελεύθερη (καλύτερο σήμα) και όταν την έχω κλείσει στο silicone case. Στα 2 τελευταια το τελικο αποτελεσμα.
  5. Σχετικα με το gps, εχω δοκιμασει τα εξής. 1) EPO download με το mobileuncle 2) hot+full+agps restart με το mobileuncle 3) διορθωση του ntp server με το faster GPS 4) προσθηκη "κεραίας" απο αλουμινόχαρτο ............. και τιποτα! το GPS μου σε αυτό το κινητο δεν έχει καταφέρει να κλειδώσει ποτέ! ούτε για λίγο, ούτε στατικά, ούτε στον καταγάλανο ουρανό, πουθενά! Η μόνη αξιόλογη προσπάθεια που έκανε ήταν χτες το βράδυ -->μέσα από το σπίτι<-- να καταφέρει να συνδεθεί σε δυο από τους δορυφόρους στο GPS Test (δεν κρατησα screenshot, απλά αντί για 00 πάνω από δυο από τα νούμερα είχαν υψωθεί οι μπάρες, γύρω στο 40) Κάνω κάτι λάθος; Any help? :/
  6. παιδια, τα forum της cubot ειναι κατεστραμένα από bot posts, κανω λαθος??
  7. Ισχύει, για την καμερα κ μενα μου λεει το πολυ 6ΜΡ. Ωστοσο, απο το wifi ειμαι ικανοποιημενος.
  8. Ok. Υπαρχει κάποιο site που μπορούμε να βρούμε τα τελευταία updates και να τα κατεβάσουμε, ή μόνο απο leaks, άμα τα ποσταρει κάποιος σε forum, πχ εδω.
  9. Καλησπερα! Για τα καινούρια update μας ειδοποιεί αυτόματα το τηλέφωνο ή πρέπει να τα ψάξουμε και να τα εγκαταστήσουμε manually?
  10. Απ' οτι καταλαβαινω το Myphone edition ειναι βασισμενο στην εκδοση 0802 (που σημαινει 2 Αυγουστου; )... Στη σελίδα που μιλά γενικά για το cubot gt99 γραφει: και μαλλον δινει την εκδοση στην οποια ειναι βασισμενο και το myphone edition (0802), right?
  11. χμμμ, καλως. Μπορεις να μου πεις, σε περιπτωση που θελω να επιστρεψω σε stock latest version που/πως τη βρισκω για να την κατεβασω?
  12. Παιδιά, το myphone edition ειναι βασισμένο στο πιο προσφατο official software update?
  13. hmm, λετε ρε παιδια? παντως, σιγουρα δεν ειναι θεμα μνημης στην περιπτωση μου... Απλα πχ δεν πατιέται ξαφνικα το κουμπί "home" κάτω αριστερά, και για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να ακουμπήσεις κάποιο άλλο σημείο της οθόνης, ή να πατήσεις το "πίσω" που ξερω γω λειτουργει, και μετα να δουλεψει το "home". ενα τυχαιο παραδειγμα ηταν αυτο...
  14. γεια σου φιλε saveski, αντιμετωπιζω κι εγω προβληματα με την οθονη του HTC Wildfire S (πχ αυτο που εν τερματιζει με τιποτα η κληση) αλλα απο οτι εχω καταλάβει, γενικα στα smartphone για να ανταποκρινονται πληρως στο touch πρεπει η οθονη να ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ... αυτο κανω οταν δεν ανταποκρινεται, το καθαριζω με ενα πανακι, η αν ειμαι εξω στη ζακετα μου. :)
×
×
  • Create New...