Jump to content

vairas5770

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    797
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About vairas5770

  • Ημ. Γέννησης 04/06/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

vairas5770's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα. Εχω ενα θεματακι . Λοιπον με την φωτεινοτητα στο 100% οταν ανοιγω το gmail για ελεγχο κτλ πεφτει. Τι μπορει να φταιει ;
  2. Ωραια λοιπον περιμενω τους νεους κατοχους να μας πουνε μετα απο λιγες ημερες χρησης εαν γρατζουνιεται η οχι η οθονη !! ( Χωρις μεμβρανη !) . Περιμενω νεα ! :D
  3. Στην ουσια την βαζεις για να εχεις παντα καινουρια οθονη . Τεσπα το ζητημα ειναι οτι η οθονη του ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΤΑΙ μην ακουτε μερικους που λενε οτι δεν παθαινει τιποτα.
  4. Πολυ καλο ομως βολευει σε ανοιξε-κλεισε το κινητο εως και 20 φορες στο 5 λεπτο ;
  5. H Οθονη Γρατζουνιεται παιδια ειδικα αν το βαζεις-βγαζεις στην τσεπη ( χωρις κλειδια εννοειται) ολη μερα. Δεν θα κανει σημαδι μεγαλο και βαθυ αλλα θα κανει μικρα σημαδακια που θα φαινονται μονο στον ηλιο . Επισης μετα δεν θα μπορεις να το πουλησεις !! Οποτε δεν συνιστω να το εχετε σκετο !
  6. ΠΛΑΙΣΙΟ ε; Δυσκολα φιλε . Ειχα παρει απο εκει Nexus S με καμμενο Pixel και ο χοντρουλης ( Δυτικη θεσσαλονικη) μου ειχε πει... " Κυριε δεν καλυπτη η εγγυηση τετοιο προβλημα). Σε μια ωρα το πουλησα σε αλλο ατομο 100Ε πιο φθηνα,φυσικα του ειχα πει για το προβλημα. Δυσκολα να στο αλλαξουν φιλε ενω ειναι ανοιχτη η οθονη. Αν σβησει και δεν ανοιγει ναι θα στο αλλαξουν.
  7. 7 ωρες ;;; Το δικο μου με την φωτεινοτητα και τα παντα ΟΛΑ ανοιχτα πανω απο 2 μιση ωρες δεν βγαζει ποτε. Αλλο σε wiFi και αλλο σε 3G data open. καμια μα καμια σχεση - το data open ρουφαει τα παντα.
  8. πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι δεν το φορτισες ενδιαμεσα ; Δεν μπορουμε οποτε ;
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ την πατατα την εκανε η Samsung ΔΕΝ γινεται το one X να μην κολλαει πουθενα δηλαδη ελεος.
  10. Ε ναι ρε Μιχαλη λες να καναμε παραπονα για μικροLAG ; Δε νομιζω ολα τα κινητα κολλανε λιγο πολυ. Αλλα αυτο σταματαει εντελως. Δεν το ξανακανω Factory Reset βαρεθηκα. Αν δεν βρω ΝΟΤΕ 2 θα περιμενω την 4.1.2 . και αν δεν στρωσει... φευγει !
  11. Και στον φιλο πιο πανω το κανει -αρα και αυτος εχει προβλημα . Γιαννη αρα και εσυ εχεις προβλημα !! Αν και εγω πιστευω οτι φταει η μνημη του κινητου . Δεν γινεται να κολλανε πολλα και να εχουν ολα κουσουρια.
  12. 2 φορες το εκανα βαριεμαι παλι. Δεν ειναι ακριβως lag. παγωνει η οθονη για 5-8 δευτ.
  13. Οντος ειχα ΑΔΙΚΟ και ζηταω συγνωμη απο τους κατοχους του One X . Ρε συ εχει τρελαθει στα παγωματα τι μπορει να παιζει ; Τετοια κουλα με το 2 δεν ειχα . Ενταξει για την μπαταρια μπορει να κανω και λαθος-το λιωνω στις φωτο πολυ συχνα οποτε...:D
×
×
  • Create New...