Jump to content

evamin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evamin

  1. Ας πρωτοτυπησω και γω! καλη μας επιτυχια!! φαινεται αψογο κινητο!!
  2. evamin

    Alcatel OT-995

    Γειά σας παιδιά. Έχω αυτό το κινητό και θέλω να του βάλω ics χωρίς ρουτ. Έχω διαβάσει ότι έχει βγει αναβάθμιση αλλά θα μετατραπεί σε αγγλικό μενού. Υπάρχει κάποια αναβάθμιση που να το αφήνει στα ελληνικά, κάποια επίσημη της ελληνικής Alcatel?
  3. Τα wp 7,5 που κυκλοφορουν τωρα θα αναβαθμιστουν σε 8 το φθινοπωρο? Και τα θεματα που εχουν με bluetooth, αποθηκευση αρχειων κλπ θα βελτιωθουν? Γνωρίζει κανεις? Γιατί κριμα να δωσεις τοσα λεφτα και να πρεπει να παρεις αλλο wp για να εχεις τις βελτιωσεις.
  4. στο gsmarena δεν αναφερει κατι τετοιο. Επισης σε φυλλαδιο κινητης τηλεφωνιας στα χαρακτηριστικα εχω δει οτι δεν εχει hotspot. Το εχεις το συγκεκριμενο κινητο και το εχεις δοκιμασει? Γιατι τυπογραφικα λαθη γινονται.
  5. evamin

    ZTE Tania

    στο gsmarena λεει οτι δεν υποστηριζει καρτα μνημης. οπως και αλλα windows phone. τι ισχυει τελικα?
  6. evamin

    Alcatel OT-995

    εδω και λιγες μερες το εχει βγαλει η wind με 209 ευρω. την χαμηλοτερη της αγορας. αλλα μονο σε μαυρο.
  7. evamin

    Alcatel OT-995

    το εβγαλε η wind με 209 ευρω στο μαυρο χρωμα! επισης κανει 12 ατοκες δοσεις με πιστωτικη καρτα.
  8. evamin

    Alcatel OT-995

    αν συγκρίνουμε αυτο το κινητο με το sony ericsson experia neo v ποιο ειναι καλυτερο? από όλες τις απόψεις.
  9. evamin

    Alcatel OT-995

    από ποιο site μπορω να αγορασω το Huawei Ascend G300? και καλυπτει η εγγυηση και εδω?
  10. γεια σας παιδιά. Πηγα να κατεβασω μια εφαρμογη που λεγεται Go launcher ex, και στους ορους αποδοχης εχει εναν που λεει ότι θα καλει αριθμους χωρις την παρεμβαση μου και οτι ενδεχεται να εχω χρεωσεις. τελικα ποιους ορους πρεπει να προσεχουμε οταν κατεβαζουμε μια εφαρμογη?
  11. Γεια σας παιδια! Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση μιας συνεντευξης που θα ειναι τουλαχιστον 1,5 ωρα. Εχω κατεβασει ηδη το voice recorder. Γνωριζει κανεις καμια αλλη καλη εφαρμογη για πολυωρη ηχογραφηση?
  12. γεια σας παιδια!! πρεπει να κανω μια συνεντευξη και εχω κατεβασει απο το google play καποιες εφαρμογες για ηχογραφηση. Μια απο αυτες ηταν το voice recorder. Εχει δοκιμασει κανεις καμια τετοια εφαρμογη? Η συνεντευξη θα κρατησει για 1,5 ωρα περιπου οποτε θελω μια εφαρμογη που να αποθηκευει μεγαλα αρχεια. Αν ξερει κανεις ας μου πει.
  13. εγώ πήρα απ'το ebay παμφθηνη θήκη και ζελατίνες.κατά τη γνώμη μου προστατεύεται καλύτερα ειδικά αν το βάζεις σε τσάντα.
  14. δηλαδη να διαγραψω ολα τα διαθεσιμα δικτυα που εχουν αποθηκευτει? αλλα γενικα μου το κανει και με διαφορα ελευθερα hotspot. παλι μου το κανει :cry: δεν συνδεεται καθολου!!:( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  15. ρωτα καλυτερα τη sony να σου πει με σιγουρια τι γινεται. αφου εχει εγγυηση το κινητο μπορεις να το πας σε ενα εξουσιοδοτημενο σερβις και να σου κανουν δωρεαν μια αναβαθμιση.
  16. παιδια θελω επειγοντως μια βοηθεια. αυτες τις μερες το κινητο οταν παω να το συνδεσω με wifi μου γραφει σαρωση και αποσυνδεθηκε. αυτο γινεται ενω υπαρχουν διαθεσιμα δικτυα τα οποια λειτουργουν κανονικα γιατι εχω συνδεδεμενο και λαπτοπ. σημερα δεν μπορει να συνδεθει καθολου. του εχω κανει επανεκκινηση και στο μοντεμ το ιδιο και παλι... :( τι μπορω να κανω? οχι δεν θα εχεις φασαριες. απο ο,τι θυμαμαι η sony ericsson εχει περιθωριο 14 ημερολογιακες μερες για αντικατασταση. ρωτα και στα κεντρικα τους. εχουν επιστολες ολα τα καταστηματα που πουλανε τα κινητα της. ειναι υποχρεωμενοι να στο κανουν. εκτος κι αν δεν εχουν το ιδιο μοντελο οποτε μπορει να στο παιξουν κινεζοι. να επιμεινεις!!
  17. αμαν πια με αυτο το τριξιμο. σε μενα δεν τριζει τιποτα. πρεπει να το πιεσω πολυ για να ακουστει κατι. τι να πω? τοσοι πολλοι ατυχοι?
  18. Στην εφαρμογή McAfee μου ζητάει το κινητό μου. Να το γράψω; Μήπως με χρεώσειμετά με καμιά συνδρομή? Αξίζει γενικά σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάποιο καλύτερο αντιβιοτικό?
  19. τα sony ericsson κινητα που κυκλοφορουν μεχρι τωρα θα μπορουν να αναβαθμιστουν στις νεες εφαρμογες που θα βγαλει η sony?
  20. αυτο βεβαια σημαινει οτι πρεπει και ο αλλος που καλεις να εχει android ή μπορεί να έχει άλλο λογισμικό και να έχει skype και να μιλαμε με βιντεοκληση?
  21. υπαρχει κανενα κινητο με android που να κανει απλες βιντεοκλησεις?
  22. παιδια μια απορια! κανει βιντεοκλησεις μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας? ή αναγκαστικά μέσω skype ή καποιου άλλου προγράμματος?
  23. Η συνεχεια ειναι το εξωδικο!!! εχω δει εξωδικα και για 150 ευρω.
  24. απλα παιρνει το cs και κλεινει το ιντερνετ απο το δικτυο. εγω αυτο εχω κανει για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. σε καθε αγορα smartphone πρεπει να υπαρχει συνοδευτικη επιστολη για τις χρεωσεις.αν δεν σας τις δινουν να τις ζητατε.
  25. Στη wind το εχουν 139ευρω.Παρολο που ο καταλογος δεκεμβριου γραφει 189. καλο για βιντεοκλησεις ειναι και το alcatel ot990 στα 139 ευρω το εχουν media markt, κοτσοβωλος. εχει ιδια χαρακτηριστικα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
×
×
  • Create New...