Jump to content

Giorgos44

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giorgos44

  • Ημ. Γέννησης 04/11/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Giorgos44's Achievements

  1. Δύο δέματα παρέλαβα χτες "τελωνειακώς ελεύθερα" σε 65 και 41 μέρες από την παραγγελία, με καθυστέρηση 34 και 7 μέρες από τότε που έφτασαν Ελλάδα! Μάλλον ξεμπλόκαρε το τελωνείο....
  2. Την έχω πατήσει 2 φορές τους τελευταίους μήνες! Την πρώτη με 80 και τη δεύτερη με 110 ευρώ λογαριασμό. Οπότε αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω την προσφορά με 5€ για 1500 λεπτά επιπλέον προς όλους
  3. Giorgos44

    ZTE Blade V

    Σε αναζήτηση για οθόνη στο Ebay ταιριάζει η παρακάτω; http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=172004748458&alt=web Έχει αλλάξει κάποιος την οθόνη;
  4. Dealextreme. Πριν μια βδομάδα αγόρασα κανονικά με κάρτα ένα GPS
  5. Καλημέρα. Που θα βρω το patch για να έχω εγκατάσταση των αρχειων των εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη?
  6. Από δω κατέβασα κι εγκατέστησα τα Gapps Lolipop https://basketbuild.com/filedl/gapps?dl=gapps-lp-20150222-signed.zip
  7. Καλημέρα και καλή χρονιά! Εγώ κατεβάζω με TubeMate και MP3 Video Converter
  8. Εγώ έκανα ανανέωση πριν από λίγο και μου έδωσε 300 λεπτά και 1GB δώρο. Άρα η προσφορά συνεχίζεται.
  9. Giorgos44

    ZTE Blade V

    Gkalen ευχαριστούμε για τη νέα έκδοση που μας προσφέρεις. Δοκίμασα την αγγλική version που είχες βάλει σε ξένο forum, αλλά επανέφερα την JellyBlade γιατί συνήθισα το μενού και τις ρυθμίσεις της.
  10. Giorgos44

    ZTE Blade V

    Χρήσιμες οι οδηγίες σου, ελπίζω να μη σε βάζω σε μπελά με τον οδηγό για backup. Αν θέλεις εξήγησέ μας και τις επιλογές που έχει στο advance restore from sd card. Θα περιμένω τη νέα έκδοση Miui V5-4.5.30. Καλό βράδυ, να είσαι καλά
  11. Giorgos44

    ZTE Blade V

    Σήμερα θα δοκιμάσω την Μiui. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πριν την εγκατάσταση νέας rom είναι καλό να γίνεται nandroid backup (μέσω recovery), ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά ή δεν μας αρέσει η νέα rom, να μπορούμε να επαναφέρουμε το κινητό στην προτεραία κατάστασή του. Κάποιες φορές που το επιχείρησα επανήλθε στο ακέραιο, αλλά προχτές δεν γινόταν γιατί έβγαζε πρόβλημα κάποιο αρχείο (mdf5) του backup. Επανέφερα τις εφαρμογές μου από το titanium, χάνοντας κάποια δεδομένα γιατί δεν ήταν πρόσφατο το backup. Τις επανέφερα μαζικά (εφαρμογές + δεδομένα) γιατί είναι γύρω στις 200, χωρίς πρόβλημα. Λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου θα σου πω εντυπώσεις μάλλον αύριο αφού βάλω τη νέα Μiui rom. Καλημέρα σε όλους.
  12. Giorgos44

    ZTE Blade V

    Από όσα γνωρίζω με τα wipes καθαρίζει το κινητό και μετά γίνεται η εγκατάσταση της νέας rom. Μετά για την επαναφορά των εφαρμογών με τα δεδομένα τους, ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι μέσω του titanium ή θα πρότεινες κάποιον άλλο εναλλακτικό τρόπο?
  13. Giorgos44

    ZTE Blade V

    Φίλε gkalen ευχαριστούμε για τις τροποποιημένες Rom και τις αναλυτικές οδηγίες που μας έδωσες για το Blade V μας. Χθες έβαλα την πρώτη και είμαι ευχαριστημένος ως τώρα. Είχα όμως κάποιο πρόβλημα με τα wipe και το nandroid backup, αλλά ευτυχώς με έσωσε το titanium κι επανέφερα τις εφαρμογές μου, χάνοντας κάποια δεδομένα. Γι αυτό θα βοηθούσε και κάποιος οδηγός backup and restore. Και πάλι ευχαριστώ για την δουλειά που μας προσφέρεις.
  14. Τα 120 λεπτά τα παίρνεις έτσι κι αλλιώς λόγω της ανανέωσης μέσω PayPal. Μετά από δύο με τρεις μέρες , πιθανόν και σε σένα, θα έρθει νέο δώρο με 60 λεπτά προς όλους.
  15. Βρίσκονται στο ριζικό κατάλογο στο system/fonts. Αν έχεις κάνει root το τηλέφωνο μπορείς να προσθέσεις ή να αντικαταστήσεις γραμματοσειρές και θα λειτουργήσουν μετά από επανεκκίνηση. Πρώτα απ' όλα όμως κράτησε ένα αντίγραφο του φακέλου μην γίνει καμιά στραβή.
×
×
  • Create New...