Jump to content

nikos4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos4

  1. ναι ρε παιδια πειτε καποιος καναν οδηγο!!! Με ενδιαφερει κι εμενα.:)
  2. με το που διαβασα το αρθρο μπηκα στον πειρασμο να ψαξω να το βρω γιατι καπου το ειχα καταχονιασμενο! Αφου το ξετρυπωσα απο το παταρι προσεξα οτι στο πισω μερο εχει φουσκωσει.Ανοιξα το καπακι και ηταν η μπαταρια! Για να ξαναδουλεψει τωρα θελει μπαταρια και φορτιστη! Αντε βρες τα τωρα...:wacko:
  3. Παιδια θελω να κανω την εξης ερωτηση.επειδη θελει να τοπαρει μια φιλη θελει να ξερει αν υπαρχει προβλημα που ειναι φτιαγμενο απο ανακυκλωσιμα υλικα(cd,πλαστικα μπουκαλια κ.α)δηλαδη αν ειναι βλαβερο αυτο.ευχαριστω.
  4. Ενας φιλος μου τεχνικος που ασχολειτε με κινητα και αλλα μου ειπε οτι στα καινουρια κινητα λογο κατασκευης της μπαταριας δεν χρειαζονται στρωσιμο και αυτα που λενε για στρωσιμο καποιες μερες στην αρχη ειναι μπουρδες!Αυτο γινοτανε ειπε στα παλια κινητα,απλα οπως το παιρνεις το ανοιγεις κανονικα,το χρησιμοποιεις μεχρι να ξεφορτωσει εντελως και στην πρωτη φορτιση το κανεις με κλειστο το κινητο και εισαι ετοιμος!
  5. Ο θειος μου παντως που εχει ταβερνα εχει ενθουσιαστει με αυτο το κινητο! Τα γκαρσονια θα πετανε στις παραγγελειες..να παρουμε δυο τρια..:lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...