Jump to content

aroutis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7.718
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aroutis

  1. Απότι εχω δει σε Reviews, όχι.
  2. Αν και δε πρόκειται να το πάρω (δεν αλλάζω το S22 Ultra αν δε πάρει και το τελευταίο major update πρώτα και είμαι κατευχαριστημένος), το S24 Ultra το βρίσκω σαν συσκευή φανερά καλύτερη και ως βήμα μεγαλύτερο απ΄οτι ήταν το 23άρι σε σχέση με το 22άρι τόσο σε hardware αλλά ειδικά με τη προσθήκη του AI στο software. Αυτό που προσπαθεί να ξεκινήσει η samsung απλά θα είναι κάτι που σε καμια 10ριά το πολύ (το πολύ ξαναλέω) χρόνια θα το θυμόμαστε όπως θυμόμαστε το τι λέγανε κάποιοι όταν έβγαζε το Note και το Mega περί παντοφλών και μιλαγαν για το πως θέλαν ο αντίχειρας να πηγαίνει από τη μια γωνιά του κινητού στην άλλη (αχεμ...) χωρις να καταλαβαίνουν τα βασικά περί content consumption και ότι το device είναι κάτι εντελως άσχετο με το τηλέφωνο αν εξαιρέσουμε την πραγματοποίηση κλήσεων. Σε 2 το πολύ χρόνια που θα αλλάξω συσκευή, το ΑΙ που κάνει introduce στο 24άρι θα έχει ωριμάαει / εμπλουτιστεί σε βαθμό που θα είναι φοβερό. Καλή διασκέδαση σε όποιους ήδη το αγοράσαν!
  3. Να καταλάβεις, έχει τόσες οκαδες προβλήματα που έχω κάνει μήνυση στη SAMSUNG. (Eννοείται ότι κανω πλάκα, το κινητό ειναι κορυφαίο και απο τις καλύτερες αγορές που μπορεί να κάνει κανένας).
  4. Δεν έχω αγοράσει τριποδάκι αλλά έχω αγοράσει gimbal.. 🙂 Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δουλέψει πολύ ελλείψει χρόνου αλλά πλάκα έχει. Αν δεχτούμε ότι δεν είναι DSLR το κινητό, είναι μια χαρα. Θα ανεβάσω αντίστοιχη από olympus E-30 με τηλεφακό 1200 ευρώ για να καταλάβουμε τι εννοώ.
  5. Εγώ πάλι τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα (τα gestures) και γελάω με κάποιους που νομίζουν ότι δεν ειναι καλα. Σεβαστή η άποψη σου πάντως (και φυσικά η προσπάθεια να κάνεις hijack για νιοστή φορά με ένα ακόμα κινέζικο).
  6. Αυτό δεν το έχω δεί ουτε μία φορά... .
  7. Το raw δεν είναι για να το ανεβάζεις. Ειναι να το περνάς από προγράμματα επεξεργασίας, από εκεί να κάνεις export σε πχ PNG ή κάτι αλλο και από κει να ανεβάζεις.
  8. Σιγά. Αν και το S22 Ultra μου δεν έχει τιποτα από αυτά, προσωπικά μεγαλύτερη σημασία δινω στο battery life και φυσικά στη κάμερα.
  9. Σορρυ αλλά δεν έχω κάπου lags..
  10. Αυτη τη στιγμή η Samsung έχει επεκτείνει την υποστήριξη των συσκευών της στα 4 χρόνια πετώντας το γάντι πρώτα απ΄όλα στην google και μετα στις υπόλοιπες να κάνουν κάτι. Μη μιλήσω για τη ταχύτητα των αναβαθμίσεων που κάποτε όντως είχε πρόβλημα, πλέον απλά είναι πάρα πολύ γρήγορη. Το Note 10+ το κράτησα 3 χρόνια, το S22 Ultra δε βλέπω γιατί να μη το κρατήσω 4. Case in point, ειναι στο χέρι των Android OEM το τι θα κάνουν από θέμα υποστήριξης και να δώσουν value στα χρήματα που ζητάνε.
  11. Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αν ρωτάς εμένα, φυσικά να το πάρεις.
  12. Εγώ παρέλαβα ακριβώς τη μέρα που κυκλοφορήσαν επίσημα. Ομως σε σχέση με το θέμα του δώρου, μην ανησυχεις. Ο αδερφός μου που είχε παραγγείλει το νέο tablet και ο Κοτσώβολος τον καθυστέρησε, όταν παρέλαβε τελικά, έχοντσς χάσει την ημ/νία παραλαβής σε σχέση με τη προπαραγγελία , ενημερώνοντας τη Samsung, φυσικά τον βολέψαν κανονικά με το δώρο που δικαιούταν. Δεν έχει σχέση η εφαρμογή. Εμένα το alpha web banking δουλεύει κανονικότατα, με fingerprint και εννοείται με notifications.
  13. Απολύτως κανένα πρόβλημα. Να επισημάνω ότι τη συσκευή τη πήρα την ημέρα της κυκλοφορίαq (είχε γίνει προπαραγγελία τη μέρα της παρουσίασης) και έλαβε το πρώτο μεγάλο update με το στήσιμο της. Αν εξαιρέσει κανένας τα πρώτα κλασσικά προβληματάκια με τα google services των 2 ημερών μέχρι να στρώσει, από τότε απολύτως κανένα πρόβλημα.
  14. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Φαντάσου ότι το setup έγινε μέσω smartswitch ,δεν έχει γίνει καν Clean install και αυτό έγινε carry over από το Note 10+ που και εκεί έγινε με smart switch από το S9+. Θεωρώ ότι έχει πιθανότητα η συσκευή σου για κάποιο λόγο απλά να έχει defect.
  15. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχα και εγώ. Με αναβάθμιση από Note 10+ και στην αρχή με το γνωστό drain από τα google services, το οποίο απλά σταμάτησε όμως στις 2 ημέρες. Από τη στιγμή εκείνη το κινητό είναι υποδειγματικό, κανένα πρόβλημα , κόλλημα, το GPS δουλεύει άψογα (έχει χρησιμοποιηθεί σε ταξίδι σε νέο προορισμό με δυο διαφορετικά προγράμματα) , δεν έχω κανένα παράπονο με την αυτονομία γενικά. Εννοείται ότι εύχομαι στα παιδιά που έχουν θέματα , σύντομα να τους λυθούνε. Δεν θα έπρεπε να έχουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι έχουν και ούτε ότι (όπως διάβασα από κάποιους) ότι η συσκευή είναι -ουσιαστικά- για τα μπάζα. Η συσκευή ειναι πάρα πολύ καλή.
  16. Το πήρα από Public στην μέρα επίσημης κυκλοφορίας (256/12, Burgundy). Προβλήματα που είχα ήταν μόνο με τη SIM από το παλιό (Note 10+) που δεν είχε κάτσει καλά και μου έβγαζε κάπου κάπου Emergency calls only, τελικά με υπομονή το έλεισα , και η κλασσική κατανάλωση των android services αλλά και αυτή πλέον είναι κάτω από 1%. Εντυπώσεις : 1. H οθόνη ειναι από άλλο πλανήτη. 2. H μπαταρία του βγάζει άνετα τη μέρα, αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι ότι δείχνει μετά τόσες μέρες οτι ακόμα (έστω και λίγο) να βελτιώνεται η απόδοση 3. Σε ότι αφορά τον exynos, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κανένα lag , nada. Αντίστοιχα 4. Τίποτα από αυτά που μιλησαν (και σε ξένα fora) για lags, stutters , black screens etc. Ομως όταν έστησα τη συσκευή ήρθε και το update. Σε ότι αφορά κάμερα, πρώτα δείγματα καλά αλλά θέλω Σ/Κ να βγω και να παίξω σοβαρά μαζί του.
  17. 6 ώρες πριν, EvO_Boss said: Με τα νεα redmi notes σε κανα μηνα το πολυ δευτερη θα'ναι για πλακα και παλι. Οχι οτι εγινε και κατι, δεν ειμαστε μετοχοι για να μας νοιαζουν οι θεσεις, απλα κουβεντα να γινεται. "Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Redmi Note 11 είναι η χρήση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με δύο έξτρα "φακούς" να υπάρχουν για λόγους αισθητικής. Η απόφαση να προστεθούν δύο διακοσμητικοί φακοί μπορεί να μπερδέψει τον μέσο καταναλωτή." Αυτά τα νέα από το νέο note 11 🤣🤣 Εντάξει, μπορεί να είναι value for money τα note για τα λεφτά τους αλλά το να βάλεις ψεύτικες κάμερες στην πλάτη μου θυμίζει κάτι μαϊμού τηλέφωνα που σου πουλάνε στο δρόμο σαν αληθινά κλεμμένα και από μέσα είναι άδεια και έχουν πέτρες 😂 Αν αυτό είναι αλήθεια πραγματικά ντροπή.
  18. Καλό θα ήταν να ενημερωθείς, πως ακριβώς εφαρμόζονται τα μέτρα και στη Κίνα αλλά και στη Κορέα (τη Νότια, οχι τη Βόρεια). Οταν λέμε εκεί μέτρα, δε τίθεται θέμα αντίρρησης. Οταν λέμε μασκούλα, κάνε αν θες ότι έχεις αντίρρηση να δεις πλάκα. Οταν λέμε app στο κινητό, δεν εννοούμε κάνε install, απλά μπαίνει. Ολα αυτά μετά τη τελευταία επιδημία MERS που είχαν.
  19. Δεν νομίζω ότι όλες οι ναυαρχίδες είναι ακριβώς το ίδιο. Ολο και κάπου διαφοροποιούνται. Εκτός απο το ios/android για παράδειγμα, ειναι το θέμα των megapixels ή sensor size, είναι το θέμα της μνήμης (internal και μη) είναι το build quality, ακόμα και το χρώμα για κάποιους. Case in point, there is a flavour for each and all. Τέλος πάντων, ο καθενας έχει τη γνώμη του. 🙂
  20. Το τι σε βολεύει σε μια συσκευή, εχει μα κάνει με το τι ανάγκες έχεις. Αυτό δεν εχει να κάνει με συγκρίσεις μεταξύ συσκευών αλλά review των συσκευών. Αν εγώ θέλω ένα device με μια μέρα αυτονομία δεν με ενδιαφέρει το να κάθομαι να βαυκαλιζομαι να βλέπω 20 reviews με 100 συσκευές, αλλά να βρω φξ συσκευή που έχει αυτά που θέλω από εμφάνιση, ποιότητα, οθόνη κλπ κλπ και αυτονομία. Αυτό για ότι ψάχνω.
  21. Κάπου έχει χαθεί η μπάλα γενικότερα. Μετά από αρκετά χρόνια χρήσης smartphone (πλέον) νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει τι κάνει το iphone (ή το SAMSUNG, ή το One Plus κλπ) απέναντι το ένα στο άλλο, αλλά τελικά αν εμας, μας καλύπτει. Τόσο στη χρήση της μπαταρίας όσο και σε οτι άλλο. Η χρήση μιας συσκευής ειναι προσωπική. Τα χρήματα, που δίνει κάποιος για μία συσκευή, επίσης, προσωπική επιλογή. Απλά κάπου έχουμε πέσει στο τριπάκι των reviewers.
  22. Και Αυγούστου και Σεπτέμβρη.
×
×
  • Create New...