Jump to content

sifis2303

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sifis2303

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 24

sifis2303's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. χαιρετε....θα ειναι μονιμα παγωμενες οι θα ξεκινουν?
  2. καλησπερα...ειμαι και εγω κατοχος του s4 mini και ενω πιστευα οτι εχω κανει την καλυτερη αγορα αρχιζω και αλλαζω αποψη...ενω εχουν περασει πολλα ανδροιδ απο τα χερια μου και το τελευταιο το nexus i9250 το καλυτερο απο ολα που ειχα...με το mini συνεχεια κολλαει λογω μνημης ραμ...ειναι συνεχεια απασχολημενο πανω απο ενα γιγα και ενω το κινητο διαθετει 1,5 γιγα μου κολαει συνεχεια και αναγκαζομαι να βγαλω την μπαταρια για να το συνεφερω...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΟΤ...μηπωσ φταινε ολα αυτα τα εργοστασιακα της samsung που τρεχουν και αν ναι υπαρχει καλμια λυση να τα απενεργοποιησω?ευχαριστω για τον χρονο σας...:rolleyes:
  3. επιτελους.....τοσο καιρο χασιμο.επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,,,ευχαριστω παιδια
  4. καλημερα παιδες...τελικα ειδα και αποειδα και θα ανοιξω θεμα.τοσες μερεσ εχω ψαξει στα θεματα και δεν βγαζω ακρη...με βοηθαει και ο καλος φιλος ο demolition22 αλλα τιποτα....εχουμε και λεμε,εχω τo motorola defy θελω να μπω στο μαρκετ αλλα δεν μπορω.. εκανα καινουργιο logariasmo στο gmail. προσπαθω να μπω μεσο του κινητου δινο username και kωδικο αλλα δεν μπαινει..θελει καποια επιπλεον ρυθμιση στο κινητο?ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕδομενων μου βγαζει συνεχως..μπηκα και στη διαχειριση δεδομενων και τσεκαρα ολα τα δεδομνα κινητης και μεσα σε 2 λεπτα μου χρεωσε η cosmote 1ευρο κατα τριτη συνεχομενη μερα.εκανα επισης μεσα απο τις εφαρμογες εκκαθαριση εγκατεστημενων εφαρμογωνκαι διαγραφη δεδομενων απο την εφαρμογη μαρκετ οπως μου ειπε ο demolition22 αλλα τιποτα..μηπως παιζει ρολο οτι το πηρα μεταχειρισμενο και εκανε καποια αλλη ρυθμιση ο προκατοχος του και δεν μπαινει?(αν και μου ειπε οτι και αυτος προσπαθιουσε να μπει αλλα τιποτα...) μηπωσ αν κανο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να γινει κατι? ειμαι ασχετοσ με τα android αλλα το ροοταρισα με οδηγιες περασα κατι ωραια παιχνιδακια και τωρα θελω να μπω στο μαρκετ για να κατεβασω τα προγραμματα για gps kai alles efarmoges..για φρογιο και λοιπα ουτε λογος ακομα δεν μπλεκω μονο αν κανω την αναβαδμιδη απο μοτο.............. βοηθηστε ρε παιδια ειμαι στα ορια μου και θα το σουταρω...............
  5. θελω να μπω στο μαρκετ αλλα δεν μπορω.. εκανα καινουργιο στο gmail. προσπαθω να μπω μεσο του κινητου δινο username και kωδικο αλλα δεν μπαινει..θελει καποια επιπλεον ρυθμιση στο κινητο?ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕδομενων μου βγαζει συνεχως..μπηκα και στη διαχειριση δεδομενων και τσεκαρα ολα τα δεδομνα κινητης και μεσα σε 2 λεπτα μου χρεωσε η cosmote 1ευρο κατα τριτη συνεχομενη μερα.......χαλια παμε απελπιστικα..βοηθηστε παρακαλω.....:worry::worry:
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΟΤΟ DEFY ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ?ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ GPS..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ LG OPTIMUS ONE? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.
×
×
  • Create New...