Jump to content

geozigo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geozigo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

geozigo's Achievements

  1. Παιδιά δεν ξέρω αν το έχουν γράψει άλλοι αλλά το 9s και υποθέτω και το pro γράφουν με MotionCam, cinema dng raw video. Τεράστια αρχεία αλλά αν γνωρίζεις resolve μπορείς να βγάλεις footage πολύ υψηλού επιπέδου.
  2. Ναι ειναι EU 11.0.4 σωστος. Μαλλον θα περιμενω update. Μολις αγορασα ακομα ενα note 9s 4/64 για τον πατερα μου. Για να δουμε αυτο τι συμπεριφορα θα εχει.
  3. Ανοιχτή κανονικά. Έχει ένδειξη 4g μια γραμμή, αλλά ο browser κολλημένος. Δεν κάνει βήμα. Και δεν μπορεί να τραβήξει και κανένα άλλο app. Το έχει κανει 2-3 φορές αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα τι προκαλεί το bug.
  4. Μετά από αρκετό καιριο χρήσης του note 9s με 11.0.4 global το κινητό είναι ικανοποιητικό σε όλους τους τομείς. Του έχω βάλει και μια 256gb sd card canvas select και έχω λύσει και το πρόβλημα χώρου. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι κάνα 2-3 φορές έχει κολλήσει το 4g modem και δεν φέρνει δεδομένα. Μετά από reboot στρώνει. Είναι γνωστό θέμα;
  5. Ρούτερ στον τέταρτο όροφο, είμαι κάτω στο δρόμο χωρίς οπτική επαφή (πίσω από γωνία άλλης πολυκατοικίας)με το διαμέρισμα σε απόσταση 50-70 μέτρα σε ευθεία και έχει ακόμα σήμα(ρούτερ της wind ΖΤΕ)
  6. Μέσα στο σπίτι στο ίδιο δωμάτιο με το ρούτερ λινκ στα 144mbit , ρούτερ κλειδωμένο στα 55/5.5, dsl speed test 50.9down /5.2up. Με τοίχο να μεσολαβεί ακριβώς το ίδιο 50.9/5.3.
  7. Για αυτόν που ρώτησε πόσα mbit πιάνει θα κάνω ένα speed test στο σπίτι αργότερα που έχω 50αρα. Δεν έχω router με ac wifi οπότε το τηλέφωνο κλειδώνει στα 144mbit. Αν θυμάμαι καλά παίζει κάπου στα 45down/5.2up( το ρούτερ κλειδώνει στα 55/5.5). Για σιγουριά θα σας πω μετά.
  8. Να σας πω παιδιά κάτι που δεν ήξερα γιατί δεν είχα χρησιμοποιήσει σε edit footage από κινητό. Τα κινητά γράφουν vfr( variable frame rate) ενώ οι κάμερες cfr(constant). Για αυτό και έχεις περίεργα fps στα βίντεο. Οπότε αν έχεις ένα project 24αρι πχ ή χρησιμοποιείς πρόγραμμα που υποστηρίζει vfr ( premiere pro , final cut τελευταίες εκδόσεις) η κάνεις transcode τα κλιπ σε cfr πριν τα χρησιμοποιήσεις.Επισης να σημειωθεί ότι το κινητό εχει το καλύτερο σήμα wifi που έχω δει.
  9. Να σε καλα φιλε μου. Ασχολουμαι με το βιντεο απο χομπυ λογω καναλιων στο Youtube ("Golemisoptics" αυτος ειμαι εγω και "PANAGIOTIS GOLEMIS" ο αδερφος μου). Στο πρωτο καναλι μπορεις να ακουσεις πως ακουγεται το primo με το οποιο γραφω ηχο. Οπου μπορω και αν μπορω να βοηθησω μου λετε. Σε αυτο το καναλι ανεβαζω βιντεο οταν θελω να δω πως θα φαιντονται ( ) Σε αυτο το βιντεο εχω πειραξει χρωματα με resolve και εχω κανει downscale σε 1440p.
  10. Ναι βρε το καταλαβα! Γενικοτερα αυτο νομιζω ειναι και το νοημα των φορουμ. Να βοηθαμε ο ενας τον αλλο, κανενας δεν τα ξερει ολα. Να πω οτι εβαλα και εξωτερικο μικροφωνο (primo em172 ---> ενα πραγματικο κριμενο διαμαντι) με σπλιτερ και ο ηχος ειναι φανταστικος.
  11. Κινεζικα?χχαχχαχαχα θεος! Ειμαι υπερψειρας σε οτι εχει να κανει με βιντεο και μαλλον μπηκα σε τεχνικες λεπτομερειες που δεν απασχολουν τον περισσοτερο κοσμο. Το ρεζουμε ειναι παντως οτι γενικα το κινητο ειναι πααααααααααααρα πολυ καλο για τα χρηματα του. Ανελπιστα καλο.
  12. Γενικα δεν τραβαω πολλες φωτογραφιες και βιντεο με το κινητο(εχω μια mirrorless και μια blackmagic για αυτη την δουλεια) αλλα για τα λεφτα του το κινητο εχει φοβερη ποιοτητα και σε stills και σε βιντεο. Σε log (pro mode) ανεβαζει τα shadows (βγαζει θορυβο αλλα το κανεις ευκολα denoise στο post) και δινει μια πολυ καλη δυναμικη περιοχη. Μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει 24p και 25p και οτι βγαζει κατι περιεργα fps (ισως να γινεται με filmic pro) Αλλο μειονεκτημα οτι δεν εχει OIS. Τις φωτο τις RAW με lightroom της φερνεις εκει που θελεις. Με open camera τραβηξα 4Κ 100mbit h265(ισοδυναμει με 200mbit h264) Προσωπικα σε κινητο ειδικα αυτης της κατηγοριας τιμης δεν εχω δει τετοιες δυνατοτητες. Πιστευω με ενα nd φιλτρακι για να μπορεις να εχεις το iso στο 100 και το shutter speed στο 1/50 ή 1/60 θα εχει πολυ καλα αποτελεσματα.
  13. Εβαλα αυτο το apk και φαινεται να παιζει μια χαρα. Δεν κρασαρει. Εβαλα και open camera ενεργοποιηθηκε το camera2 api και εγραψε 4Κp30 100mbit με log profile. Δεν εχω καταφερει ακομα να γραψω 24fps. Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι γραφει 30.15fps και οχι true 29,97 ή 30. Κανει κατι drop frames που μου σπανε τα νευρα. Εχει δοκιμασει κανενας filmic pro?
  14. Και εμενα την 11.0.3 πηρε. Ασχετο πια gcam εκδοση παιζει σωστα(αν παιζει)? Εβαλα Urnyx05 GCam APK 7.3.018 – v1.6 και κρασαρει.
  15. Πηρα και εγω στα χερια μου το 6gb/128gb. Φαινεται πολυ καλο. Τελικα εχει log επιλογη στο video η οποια δεν φαινεται να κανει κατι πραγματικο. Θεωρητικα το log(arithmic) mode επρεπε να κανει το βιντεο πιο φλατ και να ανεβαζει την δυναμικη περιοχη. Δεν φαινεται να κανει κατι τετοιο. (θα κανω περισσοτερες δοκιμες) Απο την αλλη εχει zibras και focus peaking (που προσωπικα πρωτη φορα βλεπω σε κινητο)Οι raw φωτογραφιες πολυ καλες και στο lightroom εχεις αρκετο headroom για να τις πειραξεις. Ελπιζω να βγει αξιοπιστο.
×
×
  • Create New...