Jump to content

clarco5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.418
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About clarco5

  • Ημ. Γέννησης 03/10/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

clarco5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Φήμη

  1. Παρόμοιο πρόβλημα και σε μένα. Μόλις πήγαινε 60% έκλεινε. Λέω η μπαταρία θα είναι. Την άλλαξα, αλλά συνεχίζει και κάνει το ίδιο. Ή πχ αν ειναι φορτισμένο μεχρι 60% στο 40% θα κλείσει. Έκανα factory reset, wipe cache, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
  2. Κάθε πότε πρέπει να βάζεις κάρτα ? Γιατί είχα 3 μήνες να βάλω κ μου κάναν φραγή εισερχομένων.
  3. clarco5

    LG Stylus 2

    Ακολουθησα τις οδηγιες σχετικα με το morelocale2 γιατι πρεπει να του δώσεις permissions απο adb. Όλα Οκ. Αλλά όταν τρεχω την εφαρμογή ενώ έχει άλλες γλώσσες τα ελληνικά δεν τα βγάζει.
  4. clarco5

    LG Stylus 2

    Καλησπέρα Εχει έρθει το συγκεκριμένο τηλέφωνο στα χερια μου απο την Αμερική, και δεν έχει ελληνικό μενού. Επειδη θα το πάρει ηλικιωμενο άτομο, γνωρίζεται με ποιον τρόπο μπορούμε να κάνουμε root και να περάσουμε ελληνικά?
  5. Μια βοηθεια αν μπορει κάποιος. Που μπορω να κατεβασω την rom είτε της lollipop είτε της 4.2 , αλλα για το μοντελο που υποστηριζει 3g δεδομένα ?
  6. Αν γραψεις στο google θα σου βγαλει πολλους Προσωπικά σου προτεινω αυτον : http://www.boinctech.com/post/Lenovo-Tab-2-A10-AVOID-LOLLIPOP-and-how-to-go-back-to-KitKat Ειναι ο πιο αναλυτικος και σου εξηγει βημα-βημα τι πρεπει να κάνεις. Και αρχαριος να είσαι θα τα καταφερεις αν τον ακολουθησεις πιστα. Πρόσεξε το step που πρέπει να εγκαταστησεις 2 drivers. Εγω απο βιασυνη παραλιγο να το ξεχασω... και ειχα βάλει μόνο τον έναν driver! Επισης στο τέλος πρόσεξε στο flash tool να επιλεξεις download only. Εγω το εκανα χθες με τον παραπανω οδηγό και πήγα σε 4.4,,, και απο αποψη μπαταριας νομιζω έχει στρώσει,,, αλλα περιμενω και τις επομενες μέρες για ασφαλη συμπερασματα.
  7. Ναι όντως βρήκα κάποιους οδηγούς για μετάβαση σε 4.4 ξανά. Μήπως έχω θεμα με την εγγύηση όμως μετά?
  8. Καλησπέρα guys. Κάτοχος και εγώ του συγκεκριμένου tablet. Εγω μόλις έκανα upgrade απο 4.4 σε 5.0.1 η μπαταρια μου κραταει 1,5 μερα. Ενω πριν εβγαζα βδομαδα άνετα. Παρατηρησα εκει στην αναλυση της μπαταριας ότι τρώει πολύ όταν είναι σε αδράνεια. Έκανα factory reset μηπως ήταν κάποια εφαρμογή αλλά τίποτα. Σε μια ερευνα που εκανα στο google, υπαρχουν και άλλοι που αναφερουν το ίδιο προβλημα https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and/LENOVO-TAB-2-A10-70-lollipop-issues-report-everybody/td-p/2134960 Στο τελος λένε ότι πήγαν στην αντιπροσωπεια και τους πέρασε την 4.4 ξανα και είναι ΟΚ. Καλεσα και εγώ την τεχνική υποστηριξη της lenovo και μου είπαν ότι εδώ Ελλάδα δεν αναλαμβάνουν να το γυρισουν σε 4.4 Εννοειται ότι είναι μέσα στην εγγυηση και τους είπα. 6 μηνες το εχω. Καμια ιδέα?
  9. clarco5

    LG G2 mini (D620)

    Μολις ανακαλυψα ότι το g2 mini δεν υποστηριζει OTG. Επειδή θελω να βάλω ενα usb stick( http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2455950,00.asp) και δεν μου το αναγνωρίζει, μηπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει?
  10. clarco5

    LG G2 mini (D620)

    Εκανε update 30/8 και τωρα είμαι στην 4.4.2 και εκδοση λογισμικού λέει V10h
  11. clarco5

    LG G2 mini (D620)

    Μου έβγαλε και έκανα το τελευταίο update, και παρατήρησα ότι δυστηχώς μέσα στις ρυθμίσεις ->δικτυα κινητής, δεν σε αφήνει να επιλέξεις λειτουργεία δικτύου μόνο 2G, δηλαδή GSM. Εχει μόνο αυτοματο GSM/WCDMA. To παρατηρήσατε και εσείς? Ενω πριν το update είχε και επιλογη μόνο GSM.
  12. Καλή επιτυχία σε όλους και πιο πολύ σε εμένα! :D
  13. clarco5

    iPhone 4

    Λογαριασμό στο itunes έχει φτιάξει? Ακόμα και για free εφαρμογές πρέπει να φτιάξει λογαριασμό δίνοντας κάποια έγκυρη πιστωτική κάρτα.
×
×
  • Create New...