Jump to content

braindebug

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About braindebug

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

braindebug's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σκέφτομαι και εγώ να παραγγείλω το κινητό. Μια ερώτηση, αξίζει η επέκταση εγγύησης? Αν καλύπτει ότι κατάλαβα χωρίς (??) παιρετέρω έξοδα ίσως αξίζει το 40άρι να πάει εκεί και όχι σε θήκη + tempered glass..
  2. PLEASE HELP τον τελευταίο καιρό το κινητό είχε πρόβλημα με την μπαταρία, δεν κράταγε καθόλου. Προχτές μου έκλεισε απο μπαταρία και δεν ξανάνοιξε. Με το που το βάζω για φόρτιση ανάβει το κόκκινο λαμπάκι για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά τίποτα. Έχω δοκιμάσει να μπω σε recovery mode κλπ αλλά τίποτα. η μπαταρία δείχνει πεθαμένη. Είναι θέμα μπαταρίας ή κάτι άλλο? Που μπορώ να βρω 1 μπαταρία άμεσα?
  3. Παιδιά αξίζει πλέον η αγορά του ή είναι αρκετά ξεπερασμένο σε σχέση με τα 2gen Windows Phone?? Ποια είναι μια καλή τιμή για μεταχειρισμένο??
  4. Σε άλλες συσκευές (omnia i8000) από ότι είδα στο internet εμφανίζει κανονικά αυτά που πρέπει. πχ χςρος αποθ 512(εμένα 155) και μνήμη προγράμματος 256 (εμένα 140). Να το πάω για αλλαγή ή είναι κολπάκι της rom?? έχω wm 6.5 την επίσημη ( αγορασμένο απο γερμανό)
  5. παιδιά γιατί η συσκευή μου δείχνει ότι έχει μόνο 140 mb ram? 256 δεν θα πρεπε να έχει?140 συνολικά 100 χρησιμοποιύνται και 40 ελεύθερα περίπου. τι συμβαίνει?
  6. τα έχω κάνει όλα αυτά απλά όπως σου είπα η επιλογή ενεργοποίηση απενεργοποίηση του touchwiz δεν αλλάζει κάτι. να φανταστείς ότι από μόνο του ήταν απενεργοποιημένο και δούλευε το touchwiz. μπορώ να ορίσω κάπως απο το spb όταν πατάω έναρξη να μου βγάζει το δικό του menu? το μεσαίο κουμπί το βρήκα το ρύθμισα. βασικά δεν με ενοχλεί πολύ απλά δεν ξέρω αν τρώει μνήμη.
  7. Είμαι καινουριος ομνιας και στα wm γενικά. Έχω τις εξής απορίες: όταν ενργοποιώ/απενεργοποιώ το touchwiz δεν αλλάζει τπτ. Έτσι τώρα έχω περάσει το spb shell 3.5 αλλά όταν πατάω έναρξη βγάζει το menu του touchwiz!πως θα το εξαφανίσω?? Επίσης κατέβασα την εφαρμογή facebook mob και δεν μου εμφανίζει τους αλληνικούς χαρακτήρες.
  8. δεν είναι απο expansys είναι απο ελληνικό κατάστημα αλλά όχι ace hellas. Δεν μπορώ να του περάσω ελληνικά menu? Είναι σε πολύ καλή κατάσταση κει έχει και ένα χρόνο και εγγύηση. Aπό απόκριση πως είναι? Η οθόνη του είναι capacitive? αυτο που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να έχει γρήγορη απόκριση να μην τρώει κολλήματα και να έχει καλο gps και πολλες εφαρμογες.
  9. Παιδιά αξίζει πλέον η αγορά ενός HD? Το χω βρει μεταχειρισμένο στα 250 ευρώ.
  10. επειδή σκέφτομαι και εγώ να το παραγγείλω το μόνο που με απασχολεί είναι η εγγύηση και η μνήμη. Υπάρχουν στιγμές που σέρνεται λόγω μνήμης? Η ελληνική αψερ καλύπτει την εγγύηση ή πρεπει να το στείλουμε έξω? Επίσης οι φωτογραφίες είναι τουλάχιστον ικανοποιητικές?
×
×
  • Create New...