Jump to content

Sotnem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.351
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About Sotnem

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Sotnem's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

50

Φήμη

  1. Ναι σε άνθρωπο δεν μετράει, αν και δεν μου φαίνεται ότι θα μπορούσες να το εμπιστευτείς ακόμα και αν είχαμε πάρει το feature. Δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβές. Αχρείαστο gimmick είναι γενικά, σε αντίθεση π.χ. με το Soli που είχαν παλιότερα και είχε νόημα. Αν και βγαίνουμε off topic αυτό που με ανησυχεί και βλέπω να γίνεται μόδα είναι οι... συνδρομές. Παραπάνω cloud, παραπάνω A.I. κτλ δίνοντας κάποια χρήματα τον μήνα. Βλέπω τόσο Samsung, όσο και Google να πηγαίνουν προς τα κει. Θες να σου γράφει την εργασία ο υπολογιστής; Θες όλα τα μαγικά καλούδια στην κάμερά σου; Δώσε μας $4.99 τον μήνα.
  2. Το θερμόμετρο δουλεύει κανονικά. Το Gemini ευτυχώς που δεν παίζει προς το παρόν γιατί με τα όσα διαβάζω είναι τραγωδία και δεν λειτουργούν απλά πράγματα που έκανε ο Google Assistant. Θα σπάσουν τα νεύρα μας όταν έρθει.
  3. Παιδιά, τα test ταχύτητας κρίνονται από πολλούς παράγοντες και δεν είναι και πάντα αξιόπιστα. Όχι μέσα στην ίδια μέρα, αλλά και στο ίδιο σημείο να κάνεις ακίνητος, κρατώντας το κινητό ακριβώς με τον ίδιο τρόπο (για όσους θυμούνται το παλιό θέμα με τα iPhone) το ένα μετά το άλλο τα τεστ, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά. Σίγουρα πάντως δεν διαπιστώνω κάποιο πρόβλημα μετά το update Απριλίου και σίγουρα δεν είναι... "εικονικό" το 5G (ήμαρτον τι άλλο θα διαβάσουμε). Προσωπικά πιστεύω ότι σε max ταχύτητες θα είναι πιο πίσω από τα τελευταία Samsung λόγω του modem, αλλά γενικά δεν υπάρχει θέμα. Κατέβασα το Ookla για να τεστάρω επειδή διάβαζα τα post. Pixel 8 Pro με patch Απριλίου, σε μέρος που ναι μεν έχω καλό σήμα αλλά το δίκτυο είναι πιταρισμένο (το ξέρω γιατί πριν βάλω οπτική ίνα είχα το 4G modem του OTE για υβριδική σύνδεση και ήμουν μέχρι τα 50). Το max που πιάνω με LTE είναι στα 80 περίπου (και αυτό μία φορά) και το max με 5G είναι στα 900.
  4. Στις ρυθμίσεις της κάμερας υπάρχει Macro Mode. Μπορείς να το ενεργοποιήσεις στο Αυτόματο. Αλλιώς όταν πλησιάζεις βγαίνει ένα λουλουδάκι για να το ενεργοποιήσεις. Να ξέρεις ότι επειδή οι φωτογραφίες στο macro mode βγαίνουν με τον ευρυγώνιο που δεν έχει OIS, θέλει σταθερό χέρι. Επίσης κάτι που ούτε εγώ είχα ψάξει μέχρι πρόσφατα, στο Pro Mode, έχει τη δυνατότητα για Focus Peaking, εντελώς manual. Αν δεν ξέρεις να το χειρίζεσαι δεν το συνιστώ. Είναι στο κουμπάκι κάτω δεξιά, στο Pro Mode ας πούμε. Περισσότερα σε αυτό το άρθρο εδώ: https://www.androidpolice.com/google-pixel-8-macro-focus-how-to/
  5. Θα σου πρότεινα να το συνηθίσεις, μαζί με τα gestures. Δεν ξέρω από τι συσκευή προέρχεσαι αλλά είναι λίγο αρχαϊκό το σύστημα με τα τρία κουμπιά και πολύ λιγότερο λειτουργικό. Αν το θέλεις πάντως System -> Navigation Mode -> 3-button navigation Για το 2ο ερώτημα Settings->About phone και κάνε tap στον αριθμό του build 7 φορές (αν θυμάμαι καλά)
  6. Kυκλοφόρησε το update Απριλίου. Με μια γρήγορη ματιά δεν είδα τίποτα ενδιαφέρον.
  7. Χμμμ... Τι έχεις ως προτίμηση; Στις ρυθμίσεις σου λέει αν θες να εχει προτεραιότητα το WiFi. Μήπως έχεις πρώτα το δίκτυό σου; Αν είναι έτσι, τότε αποφασίζει από μόνο του ανάλογα με το σήμα πότε θα το χρησιμοποιήσει.
  8. Τέλεια. (για το Tasker, όχι για τις κλήσεις 🤪) Δεν έχω πρόβλημα με χαμένες κλήσεις, δεν είχα και στο 6 που είχε σαφώς χειρότερο σήμα. Cosmote έχω. Αν τα έχεις όλα ενεργοποιημένα μου κάνει εντύπωση. Μία SIM φυσική έχεις; Διάβαζα κάτι προβλήματα σε άλλο νήμα από παιδιά που έχουν και e-sim.
  9. Αν και off-topic, μια που έβαλε ο petrog το παραπάνω, κάνει μεγάλη βλακεία η Google με τη σειρά a. Ενώ είχε ένα εξαιρετικό κινητό σε νορμάλ τιμές για ανθρώπους που δεν τρελαίνονται για specs αλλά θέλουν να έχουν ένα σοβαρό κινητό και τώρα το ανεβάζει στα ύψη (κάνοντάς ακριβό για όσους το αγόραζαν) και παράλληλα κανιβαλίζει τη σειρά non-Pro. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι έχουν στο μυαλό τους.
  10. Τζαμάκι δεν χρησιμοποιώ, θα σου πουν τα άλλα παιδιά, θήκες προτιμώ minimal πράγματα και στα τελευταία Pixel μου βάζω Ringke Fusion: https://www.ringkestore.com/products/google-pixel-8-pro-case-fusion Yπάρχει και στα ευρωπαϊκά Amazon. Αντέχει αρκετά, είναι διάφανη οπότε απολαμβάνω το χρώμα και δεν κιτρινίζει αμέσως όπως άλλες. Έχει και ένα μικρό "lip" προς τα πάνω οπότε αν πέσει με την οθόνη δίνει κάποια μικρή προστασία. Απλά κοντράρει το δάχτυλο στην άκρη σε κάποια gestures.
  11. Ναι από το P2 ακόμα και δεν είχα ποτέ θέμα. Δοκίμασε να λές Hey Γκούγκου ή OK Γκούγκου (δεν κάνω πλάκα, λειτουργεί καλύτερα 😀). Αλλιώς κάνε retrain την εντολή. Για το fingerprint επίσης κανένα θέμα. Λειτουργεί πάντα. Έχεις κάποιο τζαμάκι; Επίσης δοκίμασε να ξαναπεράσεις το αποτύπωμα. Για το ξυπνητήρι έκανα μια αναζήτηση και λένε ότι μπορεί να είναι από κάποια εφαρμογή τύπου Tasker: https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/15sogjr/alarm_icon_and_time_on_aod_although_its_not_set/ https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/kg8vbr/persistent_alarm_icon_in_status_bar/
  12. Αδιάφορο για πολλούς, μεγάλο πρόβλημα για άλλους. Επιτέλους, η Google μετά από 8 Pixel αποφάσισε να επιτρέψει μετάδοση εικόνας σε οθόνη https://www.androidauthority.com/google-pixel-8-display-output-3424412/ Υπάρχει βέβαια πάντα ο φόβος, όπως λέει το άρθρο, να το έκαναν "κατά λάθος" και να το αφαιρέσουν μετά. Ελπίζουμε όχι.
  13. Άλλο είπες πριν, άλλα λες τώρα. Πριν μας είπες ότι το ίδιο το σάιτ της Google δεν είναι επίσημο επειδή δεν έχει την... Κρήτη. To site αναφέρεται στην κάλυψη 5G και μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε. Όπως και να το κάνουμε είναι πρόοδος. Προφανώς και δεν σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει, αλλά μην εθελοτυφλούμε.
  14. Πιο επίσημο δεν γίνεται. Δεν είναι μόνο το μπλε, είναι ότι έχουν μπει κανονικά μέσα providers και συσκευές. Μπορεί να έπαιζε το 5G εδώ και λίγο καιρό, αλλά βρισκόμασταν ακόμα σε μία γκρίζα ζώνη.
  15. Έρχεται το Circle to Search και στη σειρά 7 με το νέο feature drop. Τίποτα το ενδιαφέρον έτσι που έριξα μια ματιά. Aρκετά fixes: https://support.google.com/pixelphone/thread/262118597/google-pixel-update-mar-2024?hl=en A, και αυτό για όσους τους ενδιαφέρει: You can now share Ultra HDR photos to Instagram or 10-bit HDR videos to Reels from your Pixel phone (Pixel 7, 7 Pro, 8, 8 Pro, and Fold)
×
×
  • Create New...