Jump to content

John_F_L

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by John_F_L

  1. Καλησπέρα, έχω ένα ZTE E8QL στο οποίο έκανε ο κάτοχος hard reset αλλά δεν θυμάται το gmail που είχε βάλει ώστε να το ανοίξει. Υπάρχει δυνατότητα ξεκλειδώματος; Ή μήπως το firmware να προσπαθήσω να το περάσω από την αρχή μήπως και ξεκλειδώσει με αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ. Γιάννης
  2. Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Μου έδωσε η αδερφή μου ένα vodafone smart ii το οποίο μετά από hard reset όταν πατάμε το εικονίδιο του android για να συνεχίσει, μου βγάζει μύνημα "καμία εφαρμογή δεν μπορεί να εκτελέση αυτήν...." Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Έυχαριστώ.
  3. Καλησπέρα, Πήρα αυτό το κινητό για τον πατέρα μου, ο οποίος είχε πριν από αυτό το nokia 3600 slide. Αυτό που ψάχνω, είναι αν υπάρχει για προφύλαξη οθόνης ένα ρολόι, το οποίο να το βλέπει όταν πατάει το κουμπί του κλεισίματος (κόκκινο) και να μην του βγάζει το μύνημα για το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου. Και θα ήθελα κάτι ακόμα, δεν μπορώ να βάλω συγκεκριμένο ήχο για κάθε επαφή. Τα μόνα αρχεία που μου δείχνει, είναι κάποια .aac files τα οποία έχει μέσα το κινητό, αλλά δεν μπορώ να βρω που τα αποθηκεύει ώστε να αποθηκεύσω εκεί τα mp3. Ευχαριστώ.
  4. Κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τα γερμανικά, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω άκρη. Η μόνη λύση που έχω καταφέρει να σκεφτώ, αν ισχύσει βέβαια, να βρούμε την εργοστασιακή έκδοση από ένα LG ελληνικό, και να την περάσουμε κ εμείς.
  5. Δοκίμασα online αλλά μου γράφει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα την παρακάτω σελίδα csmg.lgmobile.com:9002/svc/popup/model_check.jsp?model=LGP500&esn=000KPPB001234 όπου στο esn έβαλα το imei του κινητού μου κ διαπίστωσα ότι έχω γερμανικό λογισμικό. Έχω τρόπο να κατεβάσω το ελληνικό, αλλά χρειάζομαι imei από ελληνικό LGP500. Η σελίδα για να κατεβάσω το ελληνικό firmware και να το περάσω στο κινητό μου είναι αυτή csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=<enter_esn_number_here> Αν κάποιος μπορεί θα ήθελα να μου δώσει τα link που θα του δείξει στη δεύτερη σελίδα ώστε να περάσω στο κινητό μου το ελληνικό firmware και να προσπαθήσω μετά να κάνω update. Τα link είναι της μορφής http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP500/ADEUBI/V10a_00/V10A_00.kdz
  6. Καλησπέρα σε όλους. Είχα κάνει την ίδια ερώτηση όταν πήρα το κινητό, αλλά δυστυχώς, επειδή ήταν αρχή δεν είχα βρει κάποια λύση, οπότε πήρα το θάρρος να ξαναρωτήσω. Αγόρασα το κινητό την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα. Προσπαθώ να του κάνω αναβάθμιση από την έκδοση v10a στην v10b που έχει βγει για την Ελλάδα, αλλά στο updater μου λέει ότι έχω την πιο ενημερωμένη έκδοση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω έστω και μόνος μου την έκδοση v10b;
  7. Οι χαρακτήρες ανά SMS είναι 70 και όχι 160, οπότε πιθανό να μην είναι εισαγωγής LG. Θα μιλήσω με την LG, και αν μου πουν να το στείλω επάνω και μπορούν να κάνουν κάτι, έχει καλώς, αλλιώς θα μείνω όπως είμαι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο (αν και πιστεύω πως θα γίνει, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα).
  8. Το κινητο το αγορασα απο το καταστημα multirama (εργαζομαι εκει) και συνεργαζεται με καποιο καταστημα για κινητα.δεν ξερω ομως αυτο το καταστημα απο που ακριβως προμηθευεται Αν το στειλω στην lg θα βγαλω ακρη;
  9. Καλησπέρα σε όλους, έχω αγοράσει εδώ και 10 μέρες αυτό το κινητό, αλλά αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Το κινητό το έχω στα Ελληνικά, αλλά κάθε φορά που το έχω κλειστό και το ανοίγω, στην σελίδα που ζητάει το pin μου τα έχει όλα στα γερμανικά. Επειδή δεν ήξερα αν έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση, το έκανα reset, αλλά και πάλι τα ίδια. Και κάτι ακόμα,το κινητό έχει την v10a έκδοση, προσπάθησα να το αναβαθμίσω σε v10b μιας και έχει βγει στην ελλάδα αλλά μου γράφει ότι έχω την πιο ενημερωμένη έκδοση.
  10. Μετα απο πολυ κοπο καταφερα κ εφτιαξα.λογαριασμο στο market αλλα δεν μπορω να κατεβασω καμια εφαρμογη. ενω παει να ξεκινησει μου βγαζει σφαλμα.
  11. Καλησπέρα σε όλους....είμαι πλέον κ εγώ ένας καινούριος χρήστης Optimus One αλλά έχω δύο ερωτήσεις. Όταν στέλνω αρχεία με το bluetooth από τον υπολογιστή που αποθηκεύονται; και ακόμα δεν με αφήνει να μπω στο market. προσπαθώ να συνδεθώ αλλά μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν τον διακομιστή (συνδέομαι με το wi-fi στο ιντερνετ) ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. John_F_L

    LG Optimus (GT540)

    Καλημέρα σε όλους, Έχω μπει στην διαδικασία αγοράς καινούριου κινητού και είμαι μεταξύ αυτού και του Samsung Galaxy 3. Βέβαια το δεύτερο είναι λίγο ακριβό. Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το LG και αν αξίζει να το αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Το κατάλαβα. Τα έσβησα όλα, κ πέρασα μόνο το fring πάλι, κ δούλευε σωστά! Ευχαριστώ πάντως.
  14. Λογικά η τελευταία είναι, τώρα την κατέβασα από το site. Το πρόβλημα είναι ότι δν μου κλείνει την εφαρμογή ούτε καν ο Swiss Manager. Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση κ εγκατάσταση πάλι, αλλά το ίδιο πρόβλημα. Αλήθεια, όταν έκανες εγκατάσταση, πέρασες κ τα άλλα δύο αρχεία που έλεγε? ρωτάω μήπως μου παρουσίαζει κάποιο πρόβλημα επειδή τα πέρασα.
  15. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το fring. ενώ μου τρέχει κανονικά και συνδέεται στο internet, δν μπορώ να το κλείσω, αν δεν κάνω επανεκίνηση στο κινητό. Δηλάδη, το τρέχω κανονικά, μιλάω στο skype, κ πατάω είτε κλείσιμο μέσα απο το πρόγραμμα, είτε από τη διαχείρηση εργασιών, αλλά το πρόγραμμα μένει ανοιχτό. Αν το κάνω μέσα από το fring, μένει ανοιχτό στην διαχείρηση, αλλά δν μπορώ να το ξανανοίξω με τίποτα.
  16. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να μπορώ να κάνω επεξεργασία φωτογραφίες; Υπάρχει κάποιο θέμα που εξηγεί πως μπορώ να το κάνω μέσω των mms, αλλά δν με βολεύει.
  17. Είχα ακούσει ότι υπάρχει κάποια αλοιφή, η οποία καθαρίζει τις γρατζουνιές, αλλά όχι πολύ βαθιές, κ πιστεύω πως σε συμφέρει περισσότερο από το να πας να αλλάξεις οθόνη. Τιμή για οθόνη δυστυχώς δν ξέρω καθόλου!
  18. Για ακόμη μία φορά, ευχαριστώ!
  19. καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω κάποιες εφαρμογές, αλλά μου βγάζει πρόβλημα στην υπογραφή ή καποια άλλη ότι το πακέτο χρησιμοποιεί προστατευόμενη ταυτότητα χρήστη. μπορώ να κάνω κάτι για να μπορέσω να περάσω αυτές τις εφαρμογές; ευχαριστώ!
  20. έχω μια ακόμα απορία (μιας κ μέχρι στιγμής έχω αρκετές) πως μπορώ να αλλάξω τι γλώσσα γραφής σε μνμ ή όταν είμαι στο internet ή γενικά όταν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα (π.χ. slick για messenger); διότι πρώτα έχει τα ελληνικά κ για να γράψω αγγλικά πρέπει να περάσω όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες πρώτα!!!
  21. αυτό που εννοώ είναι ότι έχω βάλει κάποιες συντομεύσεις στην αναμονή με το business αλλά κάποιες θέλω να τις σβήσω κ να τις "αντικαταστήσω" με την επιλογή που υπήρχε στην αρχή αν θέλω να περάσω κάποια καινούρια συντόμευση. ελπίζω να το εξήγησα καλύτερα τώρα κ να μπορέσεις να με βοηθήσεις.
  22. Η πρόσοψη δν πιστεύω να έπαιξε κάποιο ρόλο διότι είναι απλά μια πρόσοψη. Μπορεί απλά με την αλλαγή να σου έκαναν καμία ******* οι της Ericsson, αυτό δν στο αποκλείω. Με την αναβάθμιση μπορεί κ να στρώσει, αλλά υπάρχει πιθανότητα να έχεις το πρόβλημα που έχει αναφερθεί κ από άλλους, κ να πρέπει να γίνει αντικατάσταση motherboard και LCD. Ελπίζω να μην σου χρειαστεί κάτι τέτοιο βέβαια, απλά το λέω διότι έχει αναφερθεί από πολλούς.
  23. χρησιμοποιώ για την αναμονή το "business". εχω όμως μια απορία, έχω βάλει κάποιες συντομεύσεις τις οποίες θέλω να τις σβήσω, αλλά όχι να τις κάνω αντικατάσταση με κάποια άλλη. υπάρχει κάποιο τρόπος να γίνει αυτό? ευχαριστώ!
  24. ελπίζω να συνεχίσω να είμαι ευχαριστημένος κ να μην μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα!
  25. θα συμφωνήσω κ εγώ με τον SoNiCK, δως το πίσω με την εγγύηση. μπορεί να το έχω μόνο 4 μέρες... αλλά αν εξαιρέσουμε ότι είναι λίγο αργό (CPU 208MHz) κατα τ'αλλα δν έχω κανένα πρόβλημα. όλα δουλεύουν μια χαρά, έχει πολύ καλό σήμα, η μπαταρία μια χαρά (έχει ήδη αντέξει με την πρώτη φόρτιση 3 μέρες κ το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά διότι είναι καινούριο κ το ψάχνω). για την κάμερα δν μπορώ να πω τη γνώμη μου γιατί δν την έχω χρησιμοποιήσει τόσο πολύ. Το μόνο κακό που έχει (για μένα) είναι ότι για να κλείσεις μια εφαρμογή εντελώς πρέπει να πας στην διαχείρηση εργασιών. αν το ξεχάσεις κ αφήσεις αρκετές ανοιχτές, ε τότε αρχίζει να κολλάει (βασικά μου κόλλαγε γιατί είχα ανοίξει επίτηδες αρκετές εφαρμογές κ τις είχα αφήσει ανοιχτές να δω πως θα κινηθεί). Με το μενού τι θες να κάνεις ακριβώς?
×
×
  • Create New...