Jump to content

MessengerOfGood

Members
  • Δημοσιεύσεις

    324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MessengerOfGood

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1949

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MessengerOfGood's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Αυτά που βάζουν είναι γυαλάκια ή πλαστικές μεμβράνες?
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται Samsung Galaxy S7 G930F μαύρο, κυριολεκτικά σαν καινούριο χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά (ήταν από την πρώτη μέρα σε θήκη full cover) ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. RAM 4GB, storage 32GB (δέχεται και micro SD card 64GB), firmware updated Oct 2022. Η μπαταρία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κρατάει μια μέρα και περισσότερο ανάλογα φυσικά με τη χρήση (πάντα φορτιζόταν μόνο με τον γνήσιο φορτιστή του που παρέχει overload protection). Δίνεται με τον γνήσιο φορτιστή του και επιπλέον 8 θήκες: Μία 360 full cover σιλικόνης λεπτή, μία back cover σιλικόνης λεπτή με καθρέπτη πίσω, τρεις back cover σιλικόνης λεπτές και τρείς τύπου wallet (πορτοφόλι) σφραγισμένες (αν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για θήκες ας επικοινωνήσει μαζί μου).

    90 €

    ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - GR

  3. Ναι, αυτό ήταν, Ευχαριστώ πάρα πολύ!
  4. Μέχρι τώρα είχα θήκη πορτοφόλι (την LED της Samsung) που διαλύθηκε μετά από αρκετά χρόνια χρήσης. Τώρα το έχω σε απλή θήκη σιλικόνης και έχω 2 ερωτήματα στην ομάδα: 1. Υπάρχει κανένα καλό screen protector? 2. Μόλις το σηκώνω ανάβει η οθόνη και τρώει μπαταρία (πρώτα αν δεν άνοιγα το πορτάκι δεν άναβε). Μπορώ νά κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις για να μην ανάβει? Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα τίποτα...
  5. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Χαρίζονται οι παρακάτω αχρησιμοποίητες θήκες για κινητά Samsung Galaxy: Θήκη σιλικόνης για Samsung Galaxy S7 Edge. Θήκη και δύο τζαμάκια για Samsung Galaxy S6. Δυο θήκες που ταιριάζουν (από διαστάσεις) στο Samsung Galaxy S7 αλλά το κινητό αυτό δεν έχει τρύπες στο πάνω μέρος, άρα για κάποιο άλλο θα είναι. Βάζω φωτογραφίες γύρω-γύρω για να βγάλει άκρη όποιος ενδιαφερθεί.

    NO VALUE SPECIFIED

    ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - US

  6. Καλημέρα Ξέρει κανένας καμιά καλή εφαρμογή Android που να μιλάς στο κινητό Ελληνικά και να μεταφράζει Ισπανικά που να λειτουργεί εκτός WiFi (Internet)?
  7. Μόλις πήρα αυτό για τη σύζυγο. Ο (εξαιρετικός) πωλητής πέρασε το (έξτρα και πάμφθηνο) τζαμάκι στο δικό μου. Δεν πάει μέχρι την άκρη της οθόνης και μου είπε ότι αυτό γίνεται επίτηδες γιατί αυτά που πάνε μέχρι την άκρη τα σηκώνουν οι θήκες.
  8. Μια που είναι στην γνήσια LED θήκη της Samsung που έχει καπάκι (με LED) λέω να μη βάλω τίποτα και να έχω και την πιο άμεση αντίδραση και πιο καθαρή οθόνη. Δεν είναι το σπάσιμο της οθόνης που με απασχολεί αλλά οι γρατζουνιές από τα κλειδιά στην τσέπη, αλλά η συγκεκριμένη θήκη με το καπάκι το προστατεύει (αλλά δεν βολεύει στις φωτογραφίες). Τελικά έχω και την εντύπωση ότι το τζαμάκι Nilkin δεν έσπασε από εξωτερική αιτία, είναι προγραμματισμένα να σπάνε φαίνεται 😃
  9. Το τζαμάκι Nilkin που είχα ράγισε σε πολλά σημεία και το έβγαλα (μου έσωσε την οθόνη όμως!) Χωρίς το τζαμάκι έχω κάπως καλύτερο (πιο άμεσο) touch. Τώρα το βρίσκω μόνο από Θεσσαλονίκη. https://www.skroutz.gr/s/18515575/Nillkin-Amazing-H-Pro-Tempered-Glass-Galaxy-S10e.html Αυτό λέει τίποτα? https://www.skroutz.gr/s/18292914/2-5D-Tempered-Glass-Galaxy-S10e.html Δεν ξέρω και πολλά από αυτά και θα το πάω σε κάποιον ειδικό να το βάλει σωστά.
  10. Έχω βάλει μια SIM σε ένα συναγερμό και μπορεί να στείλει μόνο SMS στο κινητό μου (Galaxy S10e). Έχω δημιουργήσει ξεχωριστή κατηγορία notifications για αυτά τα SMS και θέλω να έχουν ήχο alarm όσο γίνεται πιο δυνατό. Δυστυχώς τα notification sounds του S10e είναι πολύ ήπια και δεν θα με ξυπνήσουν όταν χτυπήσει συναγερμός. Υπάρχει κάτι να βάλω και πως μπαίνει?
  11. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Κινητό Doogee X5 Max Pro σε απολύτως άψογη κατάσταση, στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα (φορτιστή, καλώδιο USB κλπ). Έχει γίνει ελάχιστη χρήση γιατί ήταν για δεύτερο τηλέφωνο αν χανόταν το άλλο. Είναι όπως ακριβώς αγοράστηκε. Μαζί δίνεται και μια θήκη σιλικόνης. Quad core. dual SIM, 2 GB RAM και ξεχωριστή (dedicated) slot για micro SD που χρησιμοποιείται μαζί με την μνήμη του κινητού (16 Gb) σαν ενιαία μνήμη ώστε το κινητό να βλέπει πολύ μεγάλη μνήμη storage (ROM). Οθόνη IPS, GPS, FM Radio, αποσπώμενη μεγάλη μπαταρία 4000 mΑ, πλήρες Ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, fingerprint κλπ. Πλήρη χαρακτηριστικά εδώ.

    40 €

    ΠΑΠΑΓΟΥ - GR

  12. Τελικά ενώ ήμουν έτοιμος να το σπάσω, έκανε factory reset με συνδυασμό πλήκτρων Power + μπροστινό κουμπί Είναι μια χαρά! ☺️
  13. Φτανει μέχρι το lock screen και δεν ξέρω τον κωδικό για να μπώ στο μενού. Αυτός που μου το χάρισε μου είπε: για ενα χρονο δουλευε αψογα μεχρι που χακαραν το gmail της ανηψιας (το οποιο ειχε βαλει κ στο κινητο) κ χωρις να το σκεφτει το διεγραψε. Εκτοτε το τηλεφωνο ξαφνικα μια μερα σταματησε να δουλευει κ αρχισε να ζηταει κωδικο, οσες φορες βαλαμε τους κωδικους που ηξερε η γυναικα μου δεν τους αναγνωριζε. Φαίνεται ότι απλά είναι κλειδωμένη η οθόνη, αλλά ίσως είναι και κάτι πιο σοβαρό. Κατέβασα και εγκατέστησα το Dr.Fone software, το έτρεξα και λέει ότι μπορεί να ξεκλειδώσει την αρχική οθόνη αλλά ζητάει registration που κοστίζει 40€ και δεν αξίζει για το συγκεκριμένο κινητό, Δεν φαίνεται ύποπτο το πρόγραμμα, άλλωστε έχω το πολύ καλό bitdefender antivirus που δεν έβγαλε μήνυμα.
  14. Μου χάρισαν το παραπάνω κινητό κλειδωμένο σε Cosmote αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα όποια κάρτα Cosmote κι αν του βάλω. Έβαλα και του κανονικού μου κινητού και δεν μπορώ να μπω στα μενού. Πρέπει να είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένο SIM της Cosmote. Υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώνει;
×
×
  • Create New...