Jump to content

honda_supra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About honda_supra

  • Ημ. Γέννησης 29/12/1994

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

honda_supra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια. Εχω το Gilera Runner 50cc το παλιο και επειδη ειναι ακομα μανισιο θελω να το βελτιωσω χωρις να αλλαξω κυλινδροπιστονο. Τι μου προτεινετε;
  2. εγω παω στον τρυφωνα(4ο δημοτικο-παλιο ταχυδρομειο)

    και επειδη βασικα συνεργαζετε με αυτον που πηρα το παπι ...

    ειχα μεν ενα προβλημα παλιοτερα αλλα δεν εφταιγε ο τρυφων αλλα ο ΑΓΟΡΑΚΗΣ που πηρα το παπι(απεναντι απο λαζαριδη) και αμα δεν ξερεις και πολλα σου δινει οτι νανε πραγματα-ανταλλακτικα...(υποψην) :D

  3. Ποιόν εκκεντροφόρο να αγοράσω τον Daytona η τον Fuego 200??? O Daytona ειναι ποιό ακριβώς μάλλον θα είναι και καλύτερος .
  4. Την αλλη σορρυ που δεν το διευκρίνισα . :rolleyes:
  5. Το Daytona Sprinter που εχω παω εγω με το κοντερ μου 115 και το Crypton X παει 100
  6. 52 διαδρομη εχει το ειχαμε μετρηση σε ενα Sprinter 125 του φιλου μου αρα τι κυλινδροπιστονο να βαλω 54mm η 55mm?? Απο κυλινδροπιστονο ποια μαρκα ειναι καλη ? Η Narita καλη ειναι? Και απο καρμπυρατερ αμα βαλω Dellorto 24αρι καλο ειναι?
  7. Εχω ενα Daytona Sprinter 125cc μανισιο με 8.500 χιλιομετρα και σιγα σιγα θελω να αρχισω να το βελτιονω. Θελω να μου πει καποιος που ξερει γιατι εγω ειμαι σκραπας απο μηχανακια ,τι πραγματα να βαλω μεχρι 200 ευρω για να πηγαινει ποιο καλα ,καλα πραγματα ομως οχι μουφα . Α! Εχω μονο μια εξατμιση Protech με τα χαρακωμενα γραμματα. Ευχαριστο πολυ. :D
  8. Το κοντερ απο το Crypton X ποσα χιλιομετρα κλεβει? Γιατι ενας φιλος μου μου λεει οτι δεν κλεβει καθολου και εγω αυτο δεν το πιστευω.
  9. Απο αυτα τα 3 μηχανακια που αναφερω πανω στον τιτλο ποιο ειναι ποιο αξιοπιστο και ποιο γρηγορο ? Η τιμη δεν με νοιαζει με ενδιαφερει μονο ποιο ειναι ποιο γρηγορο και ποιο αξιοπιστο..:!:
  10. Οχι δεν εχω σκοπο να το βελτιωσω μανισιο θα το αφησω εγω θελω να μαθω απλα ποιο ειναι ποιο αξιοπιστο και ποιο απο τα 2 εχει την καλητερη τελικη .
  11. Παιδια τελικα κατεληξα να παρω το gilera runner 50 το καινουριο.Αλλα ποιο να παρω το injection ή το κανονικο με καρμπυρατερ???
  12. Μηχανικα τι διαφορα εχουν ???
  13. Γιατι δεν σου αρεσουν τα καινουρια runner? Τι διαφορα εχει το καινουριο με το παλιο μηχανικα??
  14. Εσυ δηλαδη ποιο μου προτινεις απο ολα αυτα ..? και γιατι?
×
×
  • Create New...