Jump to content

feructer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by feructer

  1. feructer

    Nokia 8

    Το Eshop έχει το dualsim 429€ σε tempered blue και steel.
  2. feructer

    Nokia 8

    Δεν λέω για την τιμή.Αναφέρει ram 6GB και εσωτερική μνήμη 128GB.
  3. feructer

    Nokia 8

    Τι παίζει εδώ; https://www.gatoulis.gr/product/nokia_8_blue09
  4. Απλα δεν μου εχει τυχει σε καποιο αλλο κινητο και μου κανει εντυπωση και καποιες φορες ειναι λιγο εκνευριστικο.Και δεν το εχει αναφερει και κανενας.Παντως απο το πρωι με ενα soft reset δεν μου το εκανε ακομα.Ευχαριστω για την απαντηση.Τα δικα σας κινητα τι made in γραφουν στο προσθετα+πληροφοριες;
  5. Χρονια πολλα σε ολους.Πηρα και εγω το κινητο εδω και μια εβδομαδα.Ειχε και φορτιστη στην συσκευασια(mobile operator UK).Το τηλ ειναι σφαιρα η οθονη τελεια.Εχω ερωτησεις.Εχει παρατηρησει κανεις ενα τρεμοπαιγμα στην οθονη σε ανοιχτοχρωμο φοντο με 3g σαν να κανει παρεμβολες στην οθονη.Οπως οταν χτυπαει ενα κινητο διπλα σε οθονη.Με wifi δεν το κανει.Παντως με κατεβασμα και και καμερα ανοιχτη το τηλ ζεσταινεται αρκετα.Λετε να στρωσει με την αναβαθμιση;
  6. Μαυρο με ασημι κλασικος συνδυασμος. (π.χ. Iphone 5).Ουτως η αλλως γουστα κ αποψεις ειναι αυτα
  7. Τοτε μαλλον θα το παρω σε ασπρο και θα παρω ενα μαυρο καπακι απο πισω
  8. Να ρωτησω κατι και εγω.Το αλουμινιο γυρω απο το τηλεφωνο σε ολα τα χρωματα ειναι στο φυσικο του χρωμα και μονο στο μαυρο ειναι σε μαυρο χρωμα;
  9. Αυτο ειναι.Οντως τωρα που ειδα τον τιτλο τον θυμηθηκα.Ευχαριστω πολυ ''anarxaki'' να'σαι καλα.
  10. Παιδιά θέλω λίγη βοήθεια και εγώ. Πριν πέντε χρόνια είδα μια ταινία αλλά δεν ξέρω τον τίτλο για την βρω. Είναι ή κινέζικος κινηματογράφος ή ιαπωνικός. Ξεκίνα με έναν τύπο που τον απαγάγουν και τον φυλακίζουν για πολλά χρόνια (10 νομίζω)σε ένα σπίτι. Όταν βγαίνει από το σπίτι ψάχνει να βρει ποιος και γιατί τον φυλάκισε. Τελικά ανακαλύπτει οτι ήταν ένας παιδικός του φίλος και ήθελε για κάποιο λόγο να τον εκδικηθεί. Αυτός που τον φυλάκισε τον στρέφει επίσης προς την κόρη του(τον φυλακισμένο προς την κόρη του)με την όποια δημιουργεί σχέση (και σεξουαλική).Στην ουσία θέλει να του καταστρέψει την ζωή. Αυτά ελπίζω κάποιος να την έχει δει.
  11. καλημερα μπορει καποιος να μου στειλει pm απο που θα κτεβασω ολα οσα χρειαζονται κ ποια ειναι τα γνωστα μαγαζακια;ευχαριστω προκαταβολικα.
  12. Θα ηθελα και εγω ενα πιστοποιητικο ιμει: 354183024960102 εθχαριστω πολυ.
  13. παδια δυο ερωτησεις.οταν ανοιγεται το κινητο εχετε ηχο εκκινησης;εμενα μου δειχνει στην οθονη την λλσικη χειραψεια της νοκια αλλα χωρις ηχο.κ με την 11 που ειχα αλλα κμε την 20 τωρα.κ κατι αλλο, φακελους στημ εκθεση μπορουσα να κανω κ με την 11 το ερωτημα ειναι αν μπορεις να δημιουργησεις φακελο μεσα σε φακελο; Αν ξερει καποιος ασ μου απαντησει. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  14. Παιδια μια ερωτηση σχετικα με την αναπαραγωγη βιντεο.οταν βαζετε να παιξει βιντεο κανει περιστροφη η οθονη σε φουλ σκριν?υπαρχει περιπτωση να παιζει το βιντεο χωρισ να το κανει περιστροφη οπως στισ φωτογραφιεσ κ τη μουσικη?
  15. ναι το εφερε.βασικα το εχει προσφορα στοκοσμοτε 150 κ 180 μαζι με αλλες συσκευες στη μιση τιμη.η προσφορα ισχυει απο 25/1-4/2.αλλα στις26 που πηγα δεν το ειχαν διαθεσιμο ουτε στουσ καταλογους στα κεντρικα.
  16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Κ ΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 5800.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ([ΕΠΙΣΗΜΟΥ] Nokia 5800 XpressMusic)ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΧΑΡΙΟΣ ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΠΗΑΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ 197 ΕΘΡΩ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΠΛΑ ΟΤΝ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΟΠΟΙΩ ΦΕΥΓΕΙ.ΟΤΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΤΗΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GPS ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΕΩΣΗ Κ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΚΜΟΠΟΩ Κ ΑΝ ΜΕ ΤΟ WIFI ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.Κ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ PRODUCTE CODE ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
×
×
  • Create New...