Jump to content
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

Huawei WATCH 3 Pro Galileo (48mm/LTE/Τιτάνιο/Κεραμικό) e-SIm. Από Public Καινούργιo.

(0 reviews)

Huawei WATCH 3 Pro Galileo (48mm/LTE/Τιτάνιο/Κεραμικό) e-SIm. Από Public Καινούργιo.

(0 reviews)

220 €

• Τιμή 220 €
0 Reviews
1.254 εμφανίσεις

Περιγραφή

Έχω στα χέρια μου την τοπ ναυαρχίδα ένα άριστο Huawei Watch 3 Pro LTE με κουτί απόδειξη παρελκόμενα κλπ.

Είναι το μοντέλο με κάσα τιτανίου και οθόνη από ζαφείρι και με υποστήριξη e-Sim, WiFi, πορτοφόλι nfc πορτοφόλι πληρωμών, αδιάβροχο, τα πάντα όλα με μεγάλη μπαταρία 790mha (μεγαλύτερη του GT3pro) που κρατάει 15 μέρες άνετα με 2 λουράκια αδούλευτα εντελώς με την τελευταία αναβάθμιση Hormony OS 3.0.0.147 με φουλ υποστήριξη και δυνατότητα απάντησης κλήσεων και γραπτώς όλων πλέον των μηνυμάτων από 3rd party εφαρμογές Viber, Instagram, Spotify κλπ. Έξτρα λουράκι σιλικόνης, Tempered Glass στην οθόνη, και Θήκη προστασίας μαύρη.

Αγορά από Public 14/12/22 ενάμιση μήνα δηλαδή ολοκαίνουριο με έξτρα 1 ακόμη χρόνο εγγύηση Public Safety Net για προστασία από σπάσιμο οθόνης & βλάβης από πτώση με συνολική απόδειξη 360€. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου. Στα 220 ευρώ ελαφρά συζητήσιμη. Δυνατότητα αποστολής και στην επαρχία έπειτα από κατάθεση με έξοδα δικά μου.

Δεκτός κάθε έλεγχος.

Είμαι ο Γιώργος από Αθήνα Γαλάτσι Αμπελόκηπους. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
This content is now closed to further comments.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Other adverts from zerv_5800

• Create New...