Jump to content
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

Amazfit GTR 3 Pro Aluminium Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Brown Leather)

   (0 reviews)

Amazfit GTR 3 Pro Aluminium Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Brown Leather)

   (0 reviews)

110 €


  • Τιμή 110 €
0 Reviews
2.479 εμφανίσεις

Περιγραφή

Πωλείται το Amazfit GTR 3 PRO με καφέ δερμάτινο λουράκι σφραγισμένο στην αυθεντική του συσκευασία και αποτελεί αντικατάσταση ελαττωματικής συσκευής. Πωλείται καθώς μέχρι να γίνει ο έλεγχος κι η έγκριση του RMA είχα προμηθευτεί άλλο.

Ενεργή Εγγύηση μέχρι 31/12/2023

Αττική χέρι με χέρι ή αποστολή με χρέωση του παραλήπτη μετά από κατάθεση. 

 

Περιγραφή:

Οθόνη Ultra HD AMOLED

Το Amazfit GTR 3 Pro διαθέτει οθόνη 1.45 ιντσών AMOLED με ανάλυση Ultra HD και μέγιστη φωτεινότητα που φτάνει τα 1000 nits. Ακομη, η οθόνη καταλαμβάνει το 70,6% της πρόσοψης και η ευαισθησία της είναι στα 331 PPI (pixels per inch).

Biotracker PPG 3.0

Ο αισθητήρας PPG 3.0 τελευταίας γενιάς του Amazfit GTR 3 Pro, χρησιμοποιεί αλγόριθμους της Amazfit για να σου προσφέρει μία ολοκληρωμένη εικόνα της φόρμας σου. Οι αισθητήρες παρέχουν μέτρηση καρδιακών παλμών, επιπέδων στρες, SpO2 και τον ρυθμό της αναπνοής σου, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα.

Σύστημα παρακολούθησης υγείας

Μέσω του συστήματος PAI, που διαθέτει το Amazfit GTR 3 Pro, μπορείς να έχεις μία συνολική εικόνα της υγείας σου σε μορφή που είναι εύκολα κατανοητή. Το ρολόι διαθέτει, επίσης, περισσότερα από 150 διαφορετικά sports modes, τα οποία καταγράφουν την επίδοσή σου σε μία ευρεία γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων.

Μπαταρία 450mAh

Η μπαταρία του Amazfit GTR 3 Pro είναι χωρητικότητας 450mAh, που παρέχει έως και 12 ημέρες αυτονομίας. Ακόμη, χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη του ρολογιού, μπορείς να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια, ενώ μέσω του Bluetooth Call μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις απευθείας από το ρολόι.

- Greece



Επισκέπτης
This content is now closed to further comments.

Δεν υπάρχουν σχόλια.




×
×
  • Create New...