gerstavros2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Και πάλι είναι εξωφρενικά χαμηλή η τιμή του. Τα RK3066 USB sticks - που ούτε μπαταρία, ούτε οθόνη έχουν - κοστίζουν τόσο. Καθόλου. Τώρα που το ψαξα, βρίσκεις το Window N70S και το Huynday X600 με λίγα ευρώ παραπάνω, τα οποία είναι και καλύτερα και γνωστά, κι είναι μια χαρά συσκευές Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδιά αφού εδώ και κάμποσες μέρες βάζω το tracking number στο singpost.com και μου λέει πως δεν υπάρχει τέτοιο tracking number μίλησα στο merimobiles από όπου και παράγγειλα το hyundai x700 και το έλεγξε και ενας υπάλληλος και του βγάζει τα ίδια αποτελέσματα μου είπε πως θα μιλήσει με singapore post,τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδιά αφού εδώ και κάμποσες μέρες βάζω το tracking number στο singpost.com και μου λέει πως δεν υπάρχει τέτοιο tracking number μίλησα στο merimobiles από όπου και παράγγειλα το hyundai x700 και το έλεγξε και ενας υπάλληλος και του βγάζει τα ίδια αποτελέσματα μου είπε πως θα μιλήσει με singapore post,τι να κάνω? κάμποσες μέρες= ? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 κάμποσες μέρες= ? Πολλες μερες...εκτος αν ξερεις τι σημαινει καμποσες και θες να μαθεις αριθμο ημερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Πολλες μερες...εκτος αν ξερεις τι σημαινει καμποσες και θες να μαθεις αριθμο ημερων.... Απαντα ρε ανθρωπε κανονικα και πες ποσες μερες.Εμενα απο merimobiles εκανε να εμφανιστει στο track-trace.com 9 μερες.Γιατι σου φαινεται τοσο παραξενο δλδ?Το tracking number δε σημαινει απαραιτητως οτι το δεμα εφυγε.Μπορει να ειναι στην ουρα ακομα ή να μην εχει περασει απο terminal ωστε να ανανεωθει η κατασταση του.Αμαν ανα 2 σελιδες τα ιδια λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) κάμποσες μέρες= ? παραγγειλα τι tablet τις 11/3 Και μου εστειλαν το tracking number 14/3 αλλα μεχρι.τωρα λεει πως η παραγγελια μου δεν υπαρχει στο site της singpost Να ανησυχώ? Edited March 18, 2013 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 η απαντηση ειναι ενα ποστ πριν. ΟΧΙ Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 παραγγειλα τι tablet τις 11/3 Και μου εστειλαν το tracking number 14/3 αλλα μεχρι.τωρα λεει πως η παραγγελια μου δεν υπαρχει στο site της singpost Να ανησυχώ? καθόλου . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδιά αφού εδώ και κάμποσες μέρες βάζω το tracking number στο singpost.com και μου λέει πως δεν υπάρχει τέτοιο tracking number μίλησα στο merimobiles από όπου και παράγγειλα το hyundai x700 και το έλεγξε και ενας υπάλληλος και του βγάζει τα ίδια αποτελέσματα μου είπε πως θα μιλήσει με singapore post,τι να κάνω? δυστηχως αυτο που τελευταια κανουνε ειναι να δινουν tracking ανυπαρκτο για να κερδισουν χρονο και καποια στιγμη σου δινουν καινουργιο...δεν λεω οτι αυτο επαθες απλα μετα την βδομαδα ειναι περιεργο. συνηθως(σε μενα) 3-5 μερες οτι εχω παρει φαινεται,με to merimobiles μου φαγαν κοντα 2 βδομαδες με ανυπαρκτο tracking ωσπου εκανα ακυρωση...το ιδιο και χειροτερα απο το pandawill οπου γυρισα σε claim γιατι δεν υπαρχει εδω και 3 μηνες πουθενα το tracking.... τωρα ειμαι 11 μερες και περιμενω tracking απο to ipadalternative ,ελπιζω να ληξει εκει καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 δηλαδή να ακυρωσω την παραγγελια και να κρατησω τα λευτα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 δηλαδή να ακυρωσω την παραγγελια και να κρατησω τα λευτα μου; εγω θα περιμενα (εφοσον εχεις tracking-14 δεν ειπες οτι το εστειλαν?)μερικες μερες ακομα...μια βδομαδα και μετα θα εκανα ακυρωση.καπου διαβασα σε ενα φιλο που το εκανε να φανει 9 μερες,δωσε λιγο χρονο αλλα οχι πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 δηλαδή να ακυρωσω την παραγγελια και να κρατησω τα λευτα μου; Ρε ανθρωπε ανοιξε τα ματια σου και δες τι σου γραφουμε ολοι!Απο τα 3 ατομα που λεμε οτι εισαι οκ εσυ ακουσες τον 1 που σου λεει οτι ΜΠΟΡΕΙ να σου δωσαν μουφα Tr.numb και κρατησες αυτο!Δλδ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. P.s. Ξερω δεν ειμαι υποχρεωμενος να απαντησω και ναι το ξερω οτι ολοι εχουν αποριες και οποιος θελει βοηθαει αλλα αυτο παραπαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ρε ανθρωπε ανοιξε τα ματια σου και δες τι σου γραφουμε ολοι!Απο τα 3 ατομα που λεμε οτι εισαι οκ εσυ ακουσες τον 1 που σου λεει οτι ΜΠΟΡΕΙ να σου δωσαν μουφα Tr.numb και κρατησες αυτο!Δλδ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. P.s. Ξερω δεν ειμαι υποχρεωμενος να απαντησω και ναι το ξερω οτι ολοι εχουν αποριες και οποιος θελει βοηθαει αλλα αυτο παραπαει. Ε οσο να ναιβνα μημ φοβαμαι λιγο και εγω; αλλα αφου οι περισσοτεροι μου λετε αυτο(δεν το ειχα δει) γιατι ειχ. μπέρδεψει τις σελιδες θα κανω οτι λετε...θα περιπενω Απλα να ρρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Επειδή δεν άντεξα να κάνω υπομονή για κανά δίμηνο για το pipo m9 είπα τελικά μιας κι έπεσε αρκετά η τιμή του ainol hero 10 να το χτυπήσω. Άλλωστε για χρήση ιντερνετ και μουσική, ταινίες το θέλω μόνο οχι για παιχνίδια και όλοι λέτε για καλή οθόνη, δυνατά ηχεία και καλή μπαταρία οπότε θα είμαι οκ. Έστειλα σε buycoins αλλά δε το είχαν διαθέσιμο που είχε και τη καλύτερη τιμή κι είχα κι ένα κουπόνι. Οπότε τελικά αφού μίλησα με pandawill στο chat και μου επιβεβαίωσαν ότι το είχαν είχα κι εκεί ένα κουπόνι για 5% οπότε ήρθαν με sing. post στα 173$ (περίπου 137€). Πιστεύω να μη το μετανιώσω... Και τώρα αναμονή μου ειπαν σε 3-5 ημέρες θα αποστείλουν και θα μου δώσουν tracking. Να το περιμένω σε κανά μήνα λοιπόν; Edited March 19, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Μεταξύ Ainol Novo Fire και Ainol Novo Hero, υπάρχουν άλλες διαφορές εκτός από τις διαστάσεις της οθόνης, τους αισθητήρες των καμερών, την χωρητικότητα της μπαταρίας και το βάρος/διαστάσεις? Ρωτάω επειδή η διαφορά στην τιμή τους είναι μικρή (ξέρω ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο το fire), και από όσα μπορώ να καταλάβω φοράνε ίδιες CPU, RAM κλπ κλπ. Από όσο έχω παρακολουθήσει το νήμα του fire βλέπω ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό και αξιόπιστο tablet, οπότε προκύπτει και η ερώτηση μου: Γιατί να μην πάρω το ίδιο σε 10-ιντσο, αφού δεν με ενδιαφέρει η κάμερα??? Υπάρχει κανείς που να ήταν/είναι κάτοχος και των δύο ή να τα έχει δει και τα δύο??? Δυστυχώς, μόλις είδα ότι η τιμή στο merimobiles ανέβηκε πάλι από τα 139 ευρώ όποτε η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά παρόλα αυτά αν θέλετε μου απαντάτε... Edited March 19, 2013 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Φιλε μου ημουν και εγω αναμεσα στα δυο αυτα. Ειναι και τα δυο τα ιδια απο πλευρας δυνατοτητωνεκτος απο αυτα που ανεφερες. Εγω πηρα το Hero λογο μεγεθους και μονο. Βλεπεις το μικρο δεν ειναι για τα χερια μου, και δεν εχω σκοπο να το βαζω στην κωλοτσεπη. Καλη κινηση ειναι να πας πχ σε ενα Πλαισιο που εχει ολες τις ιντσες και να δεις πιο σου καθετε καλυτερα. ΥΓ: To Fire δεν υπαρχει πουθενα και θελει προσοχη αν το βρεις καπου. Περιμενουν νεα εκδοση. Οσο για το Venus δεν το προτεινουν γενικα. Ευχαριστω για την επιλογη και την βοηθεια στα παραπανω τον gerstavros2. Σκεψου οτι ο ακριβως απο επανω σου το πηρε 173€ Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Σκεψου οτι ο ακριβως απο επανω σου το πηρε 173€ Πω πω το είπες κι έπαθε σοκ, λέω μα ποιος το πήρε τόσο... Εννοούσα 173$ με μεταφορικά. Περίπου 137€ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ετσι αλλαζει. τοσο το πηρα και εγω. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 ταμπλέτ με gps και κάμερα για skype 10ιντσο πέρα απο το sanei n10 3g υπάρχει; δεν βγάζω άκρη με τους τσινέζους :lol: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ταμπλέτ με gps και κάμερα για skype 10ιντσο πέρα απο το sanei n10 3g υπάρχει; δεν βγάζω άκρη με τους τσινέζους :lol: υπάρχουν, αλλά πολύ ακριβότερα (huawei mediapad 10fhd) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Φίλοι καλημέρα. Καμία πρόταση μέχρι 100€ υπάρχει; Και το κυριότερο από ποιο site δεν θα έχουμε πρόβλημα με τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 υπάρχουν, αλλά πολύ ακριβότερα (huawei mediapad 10fhd) Ευχαριστω Σταύρο. Βασικά εχω ήδη το sanei σπίτι και φαίνεται πολύ καλό. Θα του βάλω μια και Skype να το δοκιμάσω Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Φίλοι καλημέρα. Καμία πρόταση μέχρι 100€ υπάρχει; Και το κυριότερο από ποιο site δεν θα έχουμε πρόβλημα με τελωνείο; Δεν έχει σχέση το site με τα τελωνεια, αλλά ο τρόπος αποστολής. Με ταχυδρομείο δεν περνάνε τα πακέτα τελωνείο. Με EMS δεν πληρώνεις τίποτα κατα 99%. Μακρυά από ιδιωτικές κούριερ, DHL, FEDEX κλπ. Μέχρι 100€ δες Onda V711, Window N70, Cube U18gt (το rk3066 μοντέλο), Ainol Mars κλπ Ευχαριστω Σταύρο. Βασικά εχω ήδη το sanei σπίτι και φαίνεται πολύ καλό. Θα του βάλω μια και Skype να το δοκιμάσω Για πες εντυπώσεις! Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δεν έχει σχέση το site με τα τελωνεια, αλλά ο τρόπος αποστολής. Με ταχυδρομείο δεν περνάνε τα πακέτα τελωνείο. Με EMS δεν πληρώνεις τίποτα κατα 99%. Μακρυά από ιδιωτικές κούριερ, DHL, FEDEX κλπ. Μέχρι 100€ δες Onda V711, Window N70, Cube U18gt (το rk3066 μοντέλο), Ainol Mars κλπ Φίλε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Φιλε μου ημουν και εγω αναμεσα στα δυο αυτα. Ειναι και τα δυο τα ιδια απο πλευρας δυνατοτητωνεκτος απο αυτα που ανεφερες. Εγω πηρα το Hero λογο μεγεθους και μονο. Βλεπεις το μικρο δεν ειναι για τα χερια μου, και δεν εχω σκοπο να το βαζω στην κωλοτσεπη. Καλη κινηση ειναι να πας πχ σε ενα Πλαισιο που εχει ολες τις ιντσες και να δεις πιο σου καθετε καλυτερα. ΥΓ: To Fire δεν υπαρχει πουθενα και θελει προσοχη αν το βρεις καπου. Περιμενουν νεα εκδοση. Οσο για το Venus δεν το προτεινουν γενικα. Ευχαριστω για την επιλογη και την βοηθεια στα παραπανω τον gerstavros2. Σκεψου οτι ο ακριβως απο επανω σου το πηρε 173€ Εχω δει απο κοντα και 7'' και 10'' και μαλλον δεν εχω προβλημα με καμια απο τις 2 διαστασεις. Απλα μου φαινετε περιεργο να ειναι ολοιδια και να εχουν παρομοια τιμη παρολο που οι διαφορες δείχνουν οτι το Hero θα επρεπε να ειναι αρκετα ακριβοτερο. Το Hero εχει μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια που υποθετω σε σχεση με την μικροτερη καμερα σε σχέση με το fire το κοστος κατασκευης ειναι μεγαλυτερο για το hero. Και κατι ακομα. Η καμερα 0.3 MPixel μου φαινεται μικρη για Skype αλλα τελικα μαλλον κανω λαθος αφου το βιντεο που μεταφερει το skype δεν νομιζω να υπερβαινει το 640Χ480 που ειναι τα 0.3MPixel Απο ποιοτητα ειναι τελείως χάλια η μπροστινη καμερα? Βρήκα αυτο το βιντεο και απο οσο διακρινω δεν μου φαινεται κακη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts