Jump to content

Αξεσουάρ για το ΗΤC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπιασα χτες του κολλητού το M8........έβαλα διπλα το M7 μου και έμοιαζε φτωχός συγγενής...το M7 είναι πιο minimal (για τα γούστα μου είναι πιο ωραίο) αλλα αντικειμενικά το M8 ξυρίζει..

Αν σκεφτείς ότι έχει και ένα Sense μέσα τότε σκέφτεσαι ότι όλα τα αλλα κινητά είναι για πέταμα :p

Εξαιρείται το Nokia 930 που μου αρέσει παρα πολύ και γνωρίζω από WP.

Θα συμφωνήσω με το υστερόγραφο για το 930.

Edited by Stoupi
3>4

• Απαντήσεις 463
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολυ καλη θηκουλα με τελεια εφαρμογη ειναι η Diztronic Matte Back Gray TPU Case ,Μονο απο αμερικη τις βρισκεις,αγορασα 2,οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει pm.https://tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&cPath=48_101&products_id=378

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει κανένα skin για το m8?

Slickwraps. Ψάξε το θέμα στο xda δίνει εκπτώσεις

Θοδωρής

Μου ήρθε σήμερα η δερμάτινη pouch που παρήγγειλα από ebay, άριστη ποιοτικά με καλή εφαρμογή στο τηλέφωνο. Δίνει φυσικά κάποιον όγκο αλλά την πήρα για τις διακοπές όπου δεν μιλάω πολύ και θέλω να μεταφέρω την συσκευή με ασφάλεια.. Επίσης το βαθύ καφέ δέρμα που επέλεξα ταιριάζει απόλυτα με το χρυσό της συσκευής μου :happy:

http://www.ebay.com/itm/Snakehive-Genuine-Leather-Pouch-Case-for-HTC-One-M8-2014-Model-/191152910690?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2c8199f162

Tην παρελαβα και γω σημερα. Το κινητο ζοριζεται πααααρα πολυ να μπει μεσα!

Tην παρελαβα και γω σημερα. Το κινητο ζοριζεται πααααρα πολυ να μπει μεσα!

Ναι ζορίζεται αρκετά, θέλει κάμποσες φορές μέσα έξω για να έρθει στα ίσια της.. Κι εγώ δεν την χρησιμοποιώ πολύ αυτή την στιγμή γιατί δέχομαι πολλές κλήσεις οπότε δεν βολεύει.. Μαύρη την πήρες?

Ναι μαύρη! Της έβαλα χέρι και άνοιξε κάπως. Αλλά όπως λες δεν βολεύει, θέλει δύο χέρια.

Αρκετα καλο tempered glass με παρα πολυ καλες ακρες

http://www.ebay.co.uk/itm/131229776999

Αυτη τη μαρκα ειχα στο note2. Καλυτερο οσον αφορα τις δαχτυλιες νομιζω, αλλα πολυ χειροτερες ακρες. Βεβαια δινει 60 μερες επιστροφη αν δεν σε ικανοποιησει.

http://www.ebay.co.uk/itm/ScreenKnight-Ultra-Glass-HTC-One-M8-Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-/161303979556?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item258e776624

Ξέρει κανείς κάποιο hands free όχι όμως με in ear ακουστικά αλλά τα κλασσικά με το σφουγγαράκι που να έχει και πολύ καλό ήχο;
3>4

Εδώ και 15 μέρες έχω βάλει στην οθόνη την νέα πατέντα της paint Bull όπου ούτε η οθόνη χαράζει αλλά και η αφή της δεν αλλάζει καθόλου. Παράλληλα 2 χρόνια εγγύηση γραπτή δεν είναι κακό.

Εδώ και 15 μέρες έχω βάλει στην οθόνη την νέα πατέντα της paint Bull όπου ούτε η οθόνη χαράζει αλλά και η αφή της δεν αλλάζει καθόλου. Παράλληλα 2 χρόνια εγγύηση γραπτή δεν είναι κακό.

Φίλε μπορείς να βάλεις κάποιο link; Φαίνεται ενδιαφέρον. Και η τιμή αυτής;

3>4

Εβαλε κάνεις tempered glass?

Δες δύο ποστ πίσω από το δικό σου

Δες δύο ποστ πίσω από το δικό σου

Ναι το είχα δει απλά δεν κατάλαβα αν τον έχεις βάλει. Αν είναι να δώσεις εντυπώσεις

Θοδωρής

Μια χαρά είναι, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Νομίζω ότι στην αρχή φαίνονται πιο πολυ οι δακτυλιες, αλλά μετά από κάνα δυο μέρες φτιάχνει.

Όπως είπα έχει και ωραία τελειώματα και δεν φαίνεται καθόλου. Το άλλο που είχα στο note φαινόταν.

Και δεν είναι και πολύ ακριβό.

Μια χαρά είναι, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Νομίζω ότι στην αρχή φαίνονται πιο πολυ οι δακτυλιες, αλλά μετά από κάνα δυο μέρες φτιάχνει.

Όπως είπα έχει και ωραία τελειώματα και δεν φαίνεται καθόλου. Το άλλο που είχα στο note φαινόταν.

Και δεν είναι και πολύ ακριβό.

Σε ευχαριστώ πολύ. Αν μπορείς δώσε κάποια στιγμή και φωτογραφίες έτσι να το δούμε κιόλας

Θοδωρής

Καλημερα σχετικά με αυτό που ζητήσατε για την νεα πατεντα στην οθόνη 9Η αντιχαρακτικη προστασια της paintbull. (+2 χρόνια εγγύηση γραπτή) .

Όσο αφορά τιμή είναι στα 20 ευρώ.

Για την τοποθέτηση

http://www.i-phone-servive.gr

Ενω για το προϊόν

http://www.paintbull.gr

Ξέρει κανείς κάποιο hands free όχι όμως με in ear ακουστικά αλλά τα κλασσικά με το σφουγγαράκι που να έχει και πολύ καλό ήχο;

Δεν έχει ασχοληθεί κανένας με hands free;

3>4

Μάλλον τους περισσότερους μας βολεύει το In ear που περιλαμβάνεται στην συσκευασία! Και εγώ είχα θέμα στην αρχή γιατί η τάση πλέον είναι τα in ear αλλά τα συνήθισα. Ειδικότερα με τα 3 μεγέθη "λαστιχάκια" που περιλαμβάνονται γίνεται η δουλειά.

Καλησπέρα, περιμένω με το καλό το κινητό την Τρίτη και είπα να αρχίσω να προετοιμάζομαι οπότε θέλω μερικές συμβουλές για το πως θα το ντύσω

Screen protector: είμαι ανάμεσα στις sentio και terrapin

Ως αναφορά τη θήκη μάλλον θα κινηθώ προς την dot view και ήθελα να μου πει αν ξέρει κάποιος τι παίζει με αυτές που υπάρχουν στο ebay μια και ξεκινούν από πολύ χαμηλές τιμές, βλέπε. ξέρω ότι ενδεχομένως δεν είναι αυθεντικές αλλά στα λεφτά τους αν κάνουν τη δουλειά που πρέπει είναι τέλειες.

Έχω περίεργα αυτιά και τα ακουστικά αυτά είναι τα μόνα που μου έκατσαν καλά. Στην αρχή τα κοροϊδεύα γιατί για ένα κινητό τέτοιας αξίας ήταν πλαστικά αλλά με άφησαν με το στόμα ανοιχτό μιας και μου δίνουν τέλειο ήχο με ένταση και μπάσο εκεί που πρέπει και είναι πολύ άνετα για πολύωρη χρήση.

Καλησπέρα, περιμένω με το καλό το κινητό την Τρίτη και είπα να αρχίσω να προετοιμάζομαι οπότε θέλω μερικές συμβουλές για το πως θα το ντύσω

Screen protector: είμαι ανάμεσα στις sentio και terrapin

Ως αναφορά τη θήκη μάλλον θα κινηθώ προς την dot view και ήθελα να μου πει αν ξέρει κάποιος τι παίζει με αυτές που υπάρχουν στο ebay μια και ξεκινούν από πολύ χαμηλές τιμές, βλέπε. ξέρω ότι ενδεχομένως δεν είναι αυθεντικές αλλά στα λεφτά τους αν κάνουν τη δουλειά που πρέπει είναι τέλειες.

Στο xda υπάρχει topic για της φτηνές dot view νομίζω να δεις και να πάρεις άποψη

Θοδωρής

Έχω περίεργα αυτιά και τα ακουστικά αυτά είναι τα μόνα που μου έκατσαν καλά. Στην αρχή τα κοροϊδεύα γιατί για ένα κινητό τέτοιας αξίας ήταν πλαστικά αλλά με άφησαν με το στόμα ανοιχτό μιας και μου δίνουν τέλειο ήχο με ένταση και μπάσο εκεί που πρέπει και είναι πολύ άνετα για πολύωρη χρήση.

Στο xda υπάρχει topic για της φτηνές dot view νομίζω να δεις και να πάρεις άποψη

οκ, ευχαριστώ

οκ, ευχαριστώ

Αν καταλήξεις σε dot view πας για tempered glass μικρού πάχους. Ορίστε και το αντίστοιχο thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2810825

Θοδωρής

Screen protector: είμαι ανάμεσα στις sentio και terrapin...

Εγώ έβαλα το: 9H Hardness Tempered Glass Clear Screen Protector της Nillkin.... είναι καταπληκτικό για εμένα.

Μιλάς γι αυτά που εμπεριέχονται στην συσκευασία; Δεν κατάλαβα.

3>4