Jump to content

Αξεσουάρ για το ΗΤC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρέλαβα την Bugatti.. Είναι πολύ ευχαριστημένος καθώς χαίρομαι γυμνό το κινητο... Από την αρχή είχα βαλει την μαμά που είχε μεσα στο κουτι. Άλλη φάση τώρα και πέρα από αυτό όσοι το βλέπουν λένε τι πανέμορφο κινητό!!! Ευχαριστω όλα τα παιδιά για τις συμβουλές...

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 463
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες, πουλαει κανενας καμια θηκη spigen? Την ψαχνω αλλα τα 30 ευρω που θελει ειναι υπερβολικα για μενα! Επιπλεον αν και εχω βρει κατι απομιμησεις δεν ξερω αν αξιζουν..
Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Παιδες, πουλαει κανενας καμια θηκη spigen? Την ψαχνω αλλα τα 30 ευρω που θελει ειναι υπερβολικα για μενα! Επιπλεον αν και εχω βρει κατι απομιμησεις δεν ξερω αν αξιζουν..

Καλησπέρα Καλημέρα. Έχω Εγώ απομίμηση και είναι ίδια ακριβώς. Πίστη αντιγραφή με το όνομα. 3 ευρώ νομίζω είχε βγει.

Θοδωρής

Φιλε θοδωρη, απο αποψη ποιοτητας (και δεν εννοω τα καλυτερα πλαστικα κλπ) ειναι καλη; Δλδ, εχω δει reviews με απομιμησεις και λενε πως δεν μπορει να φορτισει το κινητο και δεν μπαινει το jack των ακουστικων και κατι τετοια..αυτο ειναι το προβλημα μου..
Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Φιλε θοδωρη, απο αποψη ποιοτητας (και δεν εννοω τα καλυτερα πλαστικα κλπ) ειναι καλη; Δλδ, εχω δει reviews με απομιμησεις και λενε πως δεν μπορει να φορτισει το κινητο και δεν μπαινει το jack των ακουστικων και κατι τετοια..αυτο ειναι το προβλημα μου..

ΔΕΝ αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα. Σε αντίξοες συνθήκες τα πήγε περίφημα

Θοδωρής

Έχει αγοράσει κάποιος θήκη pouch από γνήσιο δέρμα;;

Εγώ όπως και άλλα παιδιά έχουμε την bugatti slim fit. Απλά κορυφαία

Θοδωρής

Δεν είναι δυσκολο να βγάζεται καθε φορα την συσκευη??Εγω σκεφτομουν για μια δερματινη με λουράκι για να βγαίνει η συκευη τραβωντας το..

Πχ αυτή http://www.ebay.com/itm/HTC-One-M8-case-sleeve-Genuine-brown-leather-cover-phone-pouch-Magnetic-flap-/141261200641?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20e3d2dd01

Αλλα ειναι ακριβουτσικη και φοβαμαι μηπως δεν ειναι καλης ποιοτητας..

Αυτές με το λουρί τις αποφεύγω. Κάποιοι λένε ότι κάνει σημάδι στα κινητά το συγκεκριμένο. Μπορείς να δεις στο βίντεο πόσο εύκολα η δύσκολα βγαίνει. Για εμένα βγαίνει εύκολα. Presentazione custodia Bugatti in vera pelle a Sacchetto per HTC One M8:
Θοδωρής

Δεν είναι δυσκολο να βγάζεται καθε φορα την συσκευη??Εγω σκεφτομουν για μια δερματινη με λουράκι για να βγαίνει η συκευη τραβωντας το..

Πχ αυτή http://www.ebay.com/itm/HTC-One-M8-case-sleeve-Genuine-brown-leather-cover-phone-pouch-Magnetic-flap-/141261200641?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20e3d2dd01

Αλλα ειναι ακριβουτσικη και φοβαμαι μηπως δεν ειναι καλης ποιοτητας..

Δύο φορές μου έχει πέσει το κινητό με δύο διαφορετικές θήκες pouch με "τραβηχτήρι". :-(

3>4

Καλησπερα..Εγω αγορασα μια τυπου dot view της rock και μου αρεσε αρκετα γτ αγκαλιαζει ωραια το κινητο και στην πλατη εχει μια ωραια ματ υφη σαν του moto g ...Ασε που το μπροστα ειναι μονοκοματο ημιδιαφανο πλαστικο και εχει καλυτερη ευκρινεια την μερα..
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Καλησπερα..Εγω αγορασα μια τυπου dot view της rock και μου αρεσε αρκετα γτ αγκαλιαζει ωραια το κινητο και στην πλατη εχει μια ωραια ματ υφη σαν του moto g ...Ασε που το μπροστα ειναι μονοκοματο ημιδιαφανο πλαστικο και εχει καλυτερη ευκρινεια την μερα..

Την έχω κι εγώ. Κλείνει καλά? Εμένα δεν έκλεινε καλά και έριξα ζεστό αέρα με ενα σεσουάρ στο πλάι λιωνοντας λίγο το πλαϊνό. Τώρα κλείνει σωστά αλλά έχει μαλακώσει πολύ.

Ψάχνω για την baseus αλλά δε τη βρίσκω. Απο που την ο

πηρατε ρε παιδιά;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ψάχνω για την baseus αλλά δε τη βρίσκω. Απο που την ο

πηρατε ρε παιδιά;

Εγώ από aliexpress. Νομίζω έχω βάλει λινκ πιο πίσω

Θοδωρής

Το είδα αλλά ο σύνδεσμος είναι πλέον νεκρός.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το είδα αλλά ο σύνδεσμος είναι πλέον νεκρός.

finn check το pm σου.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• 5 weeks later...

η dot view θήκη, δουλεύει αν έχει περαστεί tempered glass στο κινητό? ευχαριστώ :)

για αυτή εδώ λέω αν και δεν είναι η γνήσα, απλά αν την έχει κάποιο παιδί να πει εντυπώσεις και αν είναι λειτουργική σαν την original

http://www.cellphones.gr/p/4282/?ref=bestprice.gr

Edited by vassilis018

η dot view θήκη, δουλεύει αν έχει περαστεί tempered glass στο κινητό? ευχαριστώ :)

Δουλεύει αλλά πρέπει να επιλέξεις 0.2 mm πάχος. Γενικά λεπτό δηλαδή ώστε να κλείνει καλά. Το είχαν αναφέρει παλιότερα παιδιά εδω

Θοδωρής

Δουλεύει αλλά πρέπει να επιλέξεις 0.2 mm πάχος. Γενικά λεπτό δηλαδή ώστε να κλείνει καλά. Το είχαν αναφέρει παλιότερα παιδιά εδω

ναι διάβασα όλα τα ποστς των παιδιών. Ευχαριστώ. πάντως η spigen armor που πήρα για το κινητό, είναι λίγο κουμούτσα :p

ναι διάβασα όλα τα ποστς των παιδιών. Ευχαριστώ. πάντως η spigen armor που πήρα για το κινητό, είναι λίγο κουμούτσα :p

Λίγο ναι αλλά φουλ προστασία. Είχα πάρει μια μουφα για ειδικές περιπτώσεις και με είχε βγάλει άσπρο πρόσωπο

Θοδωρής

Γεια χαρά παιδιά!

Θα μπορούσε κάποιος ενδεχομένως να μου πει ποιο είναι το model number που έχει πάνω ο μαμίσιος φορτιστής (αυτός που συμπεριλαμβάνεται στο κουτί) του m8?

Ευχαριστώ πολύ

Γεια χαρά παιδιά!

Θα μπορούσε κάποιος ενδεχομένως να μου πει ποιο είναι το model number που έχει πάνω ο μαμίσιος φορτιστής (αυτός που συμπεριλαμβάνεται στο κουτί) του m8?

Ευχαριστώ πολύ

HTC TC P900

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδια

Μόλις εγινα και εγω κατοχος του htc one m8.

Θα ήθελα να μου προτείνεται με βασει την εμπειρια σας μια θηκη που να το προστατευει αρκετα καλα και ενα tempered glass.

Απο αυτα που εχω διαβασει ειμαι προς την slim armor της spigen.