Jump to content

Thomi25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thomi25

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Thomi25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Έτσι ακριβώς είναι και σε εμένα. Το πρόβλημα είναι το εξής. Πριν την αναβάθμιση είχε 4 μπάρες. Μία για τον ήχο, μία για μουσική και βίντεο, μία για ειδοποιήσεις και μία για το ξυπνητήρι. Οπότε αν εσύ ήθελες οι ειδοποιήσεις από μηνύματα και τα σχετικά να μην τις ακούς(για ευνόητους λόγους) τις απενεργοποιουσες. Τώρα εξαρτάται από την ένταση του ήχου. Και προσπαθώ να βρω εφαρμογή για να το παράκαμψη.
  2. Συμφωνώ... Επειδή όμως έχουν βάλει στην ίδια μπάρα τον ήχο κλήσης και τις ειδοποιήσεις, το ένα εξαρτάται από το άλλο. Δεν σου δίνει πλέον την δυνατότητα να τα διαχειρίζεσαι ξεχωριστά.
  3. έχω πάει εκεί. απλά διαπιστώνεις ότι η htc έχει μία μπάρα πια για το ήχο και τις ειδοποιήσεις και δεν είναι ξεχωριστά...
  4. Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος και εγώ m8, πήρα την ΜΜ χτες και όλα καλά μέχρι στιγμής. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι έχουν βάλει μαζί τον ήχο κλήσης και ειδοποιήσεις μαζί με αποτέλεσμα να μην μπορείς να απενεργοποιήσεις τους ήχους. Πράγμα που θεωρώ υπέρτατη βλακεία από την htc. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.
  5. Γεια χαρά παιδιά! Θα μπορούσε κάποιος ενδεχομένως να μου πει ποιο είναι το model number που έχει πάνω ο μαμίσιος φορτιστής (αυτός που συμπεριλαμβάνεται στο κουτί) του m8? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...