hgemwn Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παρέλαβα την Bugatti.. Είναι πολύ ευχαριστημένος καθώς χαίρομαι γυμνό το κινητο... Από την αρχή είχα βαλει την μαμά που είχε μεσα στο κουτι. Άλλη φάση τώρα και πέρα από αυτό όσοι το βλέπουν λένε τι πανέμορφο κινητό!!! Ευχαριστω όλα τα παιδιά για τις συμβουλές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδες, πουλαει κανενας καμια θηκη spigen? Την ψαχνω αλλα τα 30 ευρω που θελει ειναι υπερβολικα για μενα! Επιπλεον αν και εχω βρει κατι απομιμησεις δεν ξερω αν αξιζουν.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδες, πουλαει κανενας καμια θηκη spigen? Την ψαχνω αλλα τα 30 ευρω που θελει ειναι υπερβολικα για μενα! Επιπλεον αν και εχω βρει κατι απομιμησεις δεν ξερω αν αξιζουν.. Καλησπέρα Καλημέρα. Έχω Εγώ απομίμηση και είναι ίδια ακριβώς. Πίστη αντιγραφή με το όνομα. 3 ευρώ νομίζω είχε βγει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Φιλε θοδωρη, απο αποψη ποιοτητας (και δεν εννοω τα καλυτερα πλαστικα κλπ) ειναι καλη; Δλδ, εχω δει reviews με απομιμησεις και λενε πως δεν μπορει να φορτισει το κινητο και δεν μπαινει το jack των ακουστικων και κατι τετοια..αυτο ειναι το προβλημα μου.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Φιλε θοδωρη, απο αποψη ποιοτητας (και δεν εννοω τα καλυτερα πλαστικα κλπ) ειναι καλη; Δλδ, εχω δει reviews με απομιμησεις και λενε πως δεν μπορει να φορτισει το κινητο και δεν μπαινει το jack των ακουστικων και κατι τετοια..αυτο ειναι το προβλημα μου.. ΔΕΝ αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα. Σε αντίξοες συνθήκες τα πήγε περίφημα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σ ευχαριστώ ρε φιλε.. Έχω βρει πολλές από το ebay απλά αυτό με κρατουσε.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Έχει αγοράσει κάποιος θήκη pouch από γνήσιο δέρμα;; Edited February 11, 2015 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Έχει αγοράσει κάποιος θήκη pouch από γνήσιο δέρμα;; Εγώ όπως και άλλα παιδιά έχουμε την bugatti slim fit. Απλά κορυφαία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγώ όπως και άλλα παιδιά έχουμε την bugatti slim fit. Απλά κορυφαία +100000000 The best για pouch.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Δεν είναι δυσκολο να βγάζεται καθε φορα την συσκευη??Εγω σκεφτομουν για μια δερματινη με λουράκι για να βγαίνει η συκευη τραβωντας το.. Πχ αυτή http://www.ebay.com/itm/HTC-One-M8-case-sleeve-Genuine-brown-leather-cover-phone-pouch-Magnetic-flap-/141261200641?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20e3d2dd01 Αλλα ειναι ακριβουτσικη και φοβαμαι μηπως δεν ειναι καλης ποιοτητας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αυτές με το λουρί τις αποφεύγω. Κάποιοι λένε ότι κάνει σημάδι στα κινητά το συγκεκριμένο. Μπορείς να δεις στο βίντεο πόσο εύκολα η δύσκολα βγαίνει. Για εμένα βγαίνει εύκολα. Presentazione custodia Bugatti in vera pelle a Sacchetto per HTC One M8: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δεν είναι δυσκολο να βγάζεται καθε φορα την συσκευη??Εγω σκεφτομουν για μια δερματινη με λουράκι για να βγαίνει η συκευη τραβωντας το.. Πχ αυτή http://www.ebay.com/itm/HTC-One-M8-case-sleeve-Genuine-brown-leather-cover-phone-pouch-Magnetic-flap-/141261200641?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20e3d2dd01 Αλλα ειναι ακριβουτσικη και φοβαμαι μηπως δεν ειναι καλης ποιοτητας.. Δύο φορές μου έχει πέσει το κινητό με δύο διαφορετικές θήκες pouch με "τραβηχτήρι". :-( Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπερα..Εγω αγορασα μια τυπου dot view της rock και μου αρεσε αρκετα γτ αγκαλιαζει ωραια το κινητο και στην πλατη εχει μια ωραια ματ υφη σαν του moto g ...Ασε που το μπροστα ειναι μονοκοματο ημιδιαφανο πλαστικο και εχει καλυτερη ευκρινεια την μερα.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπερα..Εγω αγορασα μια τυπου dot view της rock και μου αρεσε αρκετα γτ αγκαλιαζει ωραια το κινητο και στην πλατη εχει μια ωραια ματ υφη σαν του moto g ...Ασε που το μπροστα ειναι μονοκοματο ημιδιαφανο πλαστικο και εχει καλυτερη ευκρινεια την μερα.. Την έχω κι εγώ. Κλείνει καλά? Εμένα δεν έκλεινε καλά και έριξα ζεστό αέρα με ενα σεσουάρ στο πλάι λιωνοντας λίγο το πλαϊνό. Τώρα κλείνει σωστά αλλά έχει μαλακώσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ψάχνω για την baseus αλλά δε τη βρίσκω. Απο που την ο πηρατε ρε παιδιά; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Ψάχνω για την baseus αλλά δε τη βρίσκω. Απο που την ο πηρατε ρε παιδιά; Εγώ από aliexpress. Νομίζω έχω βάλει λινκ πιο πίσω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Το είδα αλλά ο σύνδεσμος είναι πλέον νεκρός. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Το είδα αλλά ο σύνδεσμος είναι πλέον νεκρός. finn check το pm σου. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) η dot view θήκη, δουλεύει αν έχει περαστεί tempered glass στο κινητό? ευχαριστώ :) για αυτή εδώ λέω αν και δεν είναι η γνήσα, απλά αν την έχει κάποιο παιδί να πει εντυπώσεις και αν είναι λειτουργική σαν την original http://www.cellphones.gr/p/4282/?ref=bestprice.gr Edited April 1, 2015 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 η dot view θήκη, δουλεύει αν έχει περαστεί tempered glass στο κινητό? ευχαριστώ :) Δουλεύει αλλά πρέπει να επιλέξεις 0.2 mm πάχος. Γενικά λεπτό δηλαδή ώστε να κλείνει καλά. Το είχαν αναφέρει παλιότερα παιδιά εδω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δουλεύει αλλά πρέπει να επιλέξεις 0.2 mm πάχος. Γενικά λεπτό δηλαδή ώστε να κλείνει καλά. Το είχαν αναφέρει παλιότερα παιδιά εδω ναι διάβασα όλα τα ποστς των παιδιών. Ευχαριστώ. πάντως η spigen armor που πήρα για το κινητό, είναι λίγο κουμούτσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ναι διάβασα όλα τα ποστς των παιδιών. Ευχαριστώ. πάντως η spigen armor που πήρα για το κινητό, είναι λίγο κουμούτσα :p Λίγο ναι αλλά φουλ προστασία. Είχα πάρει μια μουφα για ειδικές περιπτώσεις και με είχε βγάλει άσπρο πρόσωπο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thomi25 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Γεια χαρά παιδιά! Θα μπορούσε κάποιος ενδεχομένως να μου πει ποιο είναι το model number που έχει πάνω ο μαμίσιος φορτιστής (αυτός που συμπεριλαμβάνεται στο κουτί) του m8? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Γεια χαρά παιδιά! Θα μπορούσε κάποιος ενδεχομένως να μου πει ποιο είναι το model number που έχει πάνω ο μαμίσιος φορτιστής (αυτός που συμπεριλαμβάνεται στο κουτί) του m8? Ευχαριστώ πολύ HTC TC P900 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mankon7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπέρα παιδια Μόλις εγινα και εγω κατοχος του htc one m8. Θα ήθελα να μου προτείνεται με βασει την εμπειρια σας μια θηκη που να το προστατευει αρκετα καλα και ενα tempered glass. Απο αυτα που εχω διαβασει ειμαι προς την slim armor της spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts