tpal Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Πιο λεπτή είναι, αλλά πιο ανθεκτική. Αν θες την αγοράζω εγώ την άλλη βδομάδα που θα πάω Μάντσεστερ από αμαζον και στη στέλνω με ταχυδρομείο. Να είσαι καλά δεν υπάρχει πρόβλημα.Και κάτι ακόμα. Μπαίνει βγαίνει δύσκολα? Την βρήκα aliexpress και θα την πάρω από εκεί. Ευχαριστώ πολύ πάντως Edit. Αν μπορείς πες μου. Είναι πολύ glossy και γενικότερα αξίζει. Ξέρω πως δεν προστατεύει από πτώση αλλά ψάχνω κάτι απλό να ακουμπάει το τηλέφωνο και να μην χαλάει πολύ την αισθητική Edited August 22, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εύκολα μπαίνει. Είναι λεπτή και δεν φαίνεται πολύ, αλλά να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να το βγάλω για να το χαρώ μόλις γυρίσω από διακοπές. Τι εννοείς glossy? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εύκολα μπαίνει. Είναι λεπτή και δεν φαίνεται πολύ, αλλά να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να το βγάλω για να το χαρώ μόλις γυρίσω από διακοπές. Τι εννοείς glossy? Να γυαλίζει εννοώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Σκέφτομαι αν και λίγο αργά πια να βάλω και εγώ μια dot view. Έτσι επειδή ίσως να την έχω κακοχαρακτηρίσει κυρίως λόγω του ότι νομίζω πως είναι δύσχρηστη στην λήψη φωτογραφιών και τοποθέτησης στη βάση του αυτοκινήτου (βάλε - βγάλε). Από που προτείνεται την αγορά της σήμερα και για gun metal πιο χρώμα να προτιμήσω; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Να γυαλίζει εννοώ. Όχι ιδιαίτερα... Μια χαρά είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) ; -) Και εδώ τα ίδια. Με έχει βολέψει με το παραπάνω η dot view. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου γέμιζε το μάτι στην αρχή, καλά που σε άκουσα όμως :-) Edit. Καταραμένο tapatalk @stoupi εάν βγάζεις φώτο οριζόντια που είναι και το σωστό δεν έχεις θέμα. Εάν βγάζεις κάθετα και με το ένα χέρι δεν βολεύει. Εγώ στο gun metal έχω την γκρι και έχουν δέσει πολύ όμορφα! Edited August 22, 2014 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μόλις την παρέλαβα την dot view. Δεν κλείνει όμως καλά μένει ανοιχτή. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κατεβάζω κάποια εφαρμογή τώρα; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αν φοράς tempered glass προστασία οθόνης πολύ πιθανό να μην κλείνει εξαιτίας της... Νομίζω την εφαρμογή την έχει ήδη μέσα το κινητό εγκατεστημενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αν φοράς tempered glass προστασία οθόνης πολύ πιθανό να μην κλείνει εξαιτίας της... Νομίζω την εφαρμογή την έχει ήδη μέσα το κινητό εγκατεστημενη! Αυτό ακριβώς. Το έβγαλα (τσάμπα τα λεφτά! :-( ) το είχα βάλει και χάλια. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ακόμα μια ερώτηση. Μέχρι να πάρω την baseus είπα να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στην θήκη που έρχεται με το τηλέφωνο. Την χρησιμοποιεί κανείς σας? Το μόνο αρνητικό είναι ότι αυτή η υφή που έχει και κολλάει πολύ το πίσω μέρος με ξενίζει. Μόνο εγώ δεν το μπορώ? Γενικά όμως είναι αξιόλογη θήκη με προϋπόθεση να μην βγαίνει και γεμίζει σκόνη γιατί κάνει σημάδι στο κινητό μιας και είναι σφιχτή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ακόμα μια ερώτηση. Μέχρι να πάρω την baseus είπα να δώσω μια ακόμα ευκαιρία στην θήκη που έρχεται με το τηλέφωνο. Την χρησιμοποιεί κανείς σας? Το μόνο αρνητικό είναι ότι αυτή η υφή που έχει και κολλάει πολύ το πίσω μέρος με ξενίζει. Μόνο εγώ δεν το μπορώ? Γενικά όμως είναι αξιόλογη θήκη με προϋπόθεση να μην βγαίνει και γεμίζει σκόνη γιατί κάνει σημάδι στο κινητό μιας και είναι σφιχτή Εγω τωρα στις διακοπές την φοράω συνέχεια και άφησα την Bugatti!Μπορω να πω οτι ειναι πολύ καλή και μια δυο φορές που την έβγαλα δεν μου άφησε κανένα σημάδι πίσω!Βεβαια οταν την ξανά βάζα την καθάριζα να μν έχει σκόνη μέσα!Οσων αφορά αυτο που λες εμένα καλο μου φαίνεται γιατί δεν αφήνει ίχνος σκόνης να περάσει!Για τσάμπα θεωρώ οτι ειναι πολύ καλή! ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω τωρα στις διακοπές την φοράω συνέχεια και άφησα την Bugatti!Μπορω να πω οτι ειναι πολύ καλή και μια δυο φορές που την έβγαλα δεν μου άφησε κανένα σημάδι πίσω!Βεβαια οταν την ξανά βάζα την καθάριζα να μν έχει σκόνη μέσα!Οσων αφορά αυτο που λες εμένα καλο μου φαίνεται γιατί δεν αφήνει ίχνος σκόνης να περάσει!Για τσάμπα θεωρώ οτι ειναι πολύ καλή! Α σορυ μάλλον εννοείς οτι η πλάτη της ειναι έτσι που κολλάει στα υφάσματα των τσεπων ε κτλ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ναι για την πλάτη λέω. Και εμένα έχει αρχίσει και μου αρέσει αρκετά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ναι για την πλάτη λέω. Και εμένα έχει αρχίσει και μου αρέσει αρκετά Μια χαρά είναι ρε συ και το καλύτερο είναι ότι αν παίζεις παιχνίδια που Τώρα το καλοκαίρι με γυμνή συσκευή θα σου έκαιγε το χέρι,με τη θήκη δεν νιώθεις τίποτα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μια χαρά είναι ρε συ και το καλύτερο είναι ότι αν παίζεις παιχνίδια που Τώρα το καλοκαίρι με γυμνή συσκευή θα σου έκαιγε το χέρι,με τη θήκη δεν νιώθεις τίποτα! Τώρα θα το πω και ότι γίνει. Καλά ότι δεν παίζω Παιχνίδια αλλά Αυτή η υφή με ανατριχιάζει λιγάκι. Δεν ξέρω. Πάντως όπως είπες για δωρεάν είναι μια χαρά. Και δεν δίνει τρελό όγκο άσε που πάει απίστευτα ωραία με το gunmetal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Τώρα θα το πω και ότι γίνει. Καλά ότι δεν παίζω Παιχνίδια αλλά Αυτή η υφή με ανατριχιάζει λιγάκι. Δεν ξέρω. Πάντως όπως είπες για δωρεάν είναι μια χαρά. Και δεν δίνει τρελό όγκο άσε που πάει απίστευτα ωραία με το gunmetal χαχα:) Εμένα μου αρέσει πολύ η υφή της στο χέρι! και όντως σε gun metal πάει μούρλια. Όταν το βγάζω από την dot view μπαίνει σε αυτήν. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 χαχα:) Εμένα μου αρέσει πολύ η υφή της στο χέρι! και όντως σε gun metal πάει μούρλια. Όταν το βγάζω από την dot view μπαίνει σε αυτήν. Και εγω περιμένω την dot να έρθει!Ελπιζω να αξίζει! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Η dot view ειναι μια θηκη που δεν προστατευει το τηλεφωνο σε πεσιματα. Προστατευει αψογα για τις μεταφορες σε τσαντες, να το ακουμπησεις σε επιφανειες κτλ. Οπως ειπε και ο Βασιλης βολευει στις οριζοντιες φωτο και προσωπικα οταν θελω να δω κατι στο τηλεφωνο γυρναω τη dot view τελειως, παρολο που δεν "κλεινει" οπως οι περισσοτερες flip θηκες. Αν τη συνηθισετε ειναι μια χαρα θηκη. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Και εμένα μου αρέσει αλλά από Amazon δεν στέλνουν λέει Ελλάδα. Εδώ και το tempered glass της nillkin που ποσταρε φίλος εδώ και του ήρθε κανονικά σε εμένα λέει ότι δεν έρχεται. Τι να πω. Θέλω να τα πάρω από εκεί επειδή είναι δοκιμασμένα. Από eBay λένε ότι είναι χαλαρή η θήκη και όχι καλή Δυστυχώς η dot view δενμε βόλεψε καθόλου. Διπλό να μην πω τριπλό το χάσιμο. Χάλασα και το tempered glass της nillkin για να ταιριάξει και να κλείνει σωστά και τωρα; Πουλάω την dot, το tempered glass όπως λες δεν το στέλνουν πλέον και είμαι ως συνήθως στην αναζήτηση tempered glass και pouch λεπτή θηκούλα. :-( Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Δυστυχώς η dot view δενμε βόλεψε καθόλου. Διπλό να μην πω τριπλό το χάσιμο. Χάλασα και το tempered glass της nillkin για να ταιριάξει και να κλείνει σωστά και τωρα; Πουλάω την dot, το tempered glass όπως λες δεν το στέλνουν πλέον και είμαι ως συνήθως στην αναζήτηση tempered glass και pouch λεπτή θηκούλα. :-( Tempered glass nilkin ξανά από aliexpress pouch bugati slim fit και είσαι τζετ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Tempered glass nilkin ξανά από aliexpress pouch bugati slim fit και είσαι τζετ "Παίζει" κάποιο link και για τα δύο; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Δυστυχώς η dot view δενμε βόλεψε καθόλου. Διπλό να μην πω τριπλό το χάσιμο. Χάλασα και το tempered glass της nillkin για να ταιριάξει και να κλείνει σωστά και τωρα; Πουλάω την dot, το tempered glass όπως λες δεν το στέλνουν πλέον και είμαι ως συνήθως στην αναζήτηση tempered glass και pouch λεπτή θηκούλα. :-( Αν δεν θες να περιμένεις από Κίνα για γυαλί δες και το extreme-mobile.gr Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 "Παίζει" κάποιο link και για τα δύο; Extreme mobile η θήκη γυαλί θα πάρω αυτό και εγώ. Original NILLKIN Amazing H+ Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector Film For htc one 2 m8 + freeshipping http://www.aliexpress.com/item/Original-NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-htc-one/1706601643.html (from AliExpress Android) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Extreme mobile η θήκη γυαλί θα πάρω αυτό και εγώ. Original NILLKIN Amazing H+ Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector Film For htc one 2 m8 + freeshipping http://www.aliexpress.com/item/Original-NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-htc-one/1706601643.html (from AliExpress Android) Θα είμαι ειλικρινής. Δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο το link είδα. Τελικά το extreme Mobile που κολλάει; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Θα είμαι ειλικρινής. Δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο το link είδα. Τελικά το extreme Mobile που κολλάει; Από extreme mobile πήρα την pouch που σου είπα. Θες να σου στείλω φωτογραφίες? Γενικά είναι πολύ καλή έχει και στο YouTube βιντεο να δεις. edit. Κανενα car holder δοκιμασμένο έχουμε? Edited August 25, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) ...Κανενα car holder δοκιμασμένο έχουμε? RAM Mount X-Grip Universal Smartphone Suction Mount Εγώ έχω βρει την υγειά μου πάντως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υ.Γ Δοκιμασμένο στους αθάνατους Ελληνικούς δρόμους με απόλυτη επιτυχία. :) Υ.Γ2 ΚΑΙ ελεύθερη την κάμερα για καταγραφή της διαδρομής, που ακόμη και τα "συμβατά" πολλές φορές, ΔΕΝ σου δίνουν την δυνατότητα. Υ.Γ3 Πανεύκολο στο βάλε-βγάλε. Κάπου υπάρχει και βίντεο. Υ.Γ4 Για καλύτερα αποτελέσματα εγώ επειδή χρησιμοποιώ συνήθως pouch θήκη, το χρησιμοποιώ μαζί με την θήκη που είχε η HTC στο κουτί. Edited August 26, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts