Jump to content

Κινέζικά stores: Προβλήματα αγοράς

Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι από το Pandawill.com;  

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι από το Pandawill.com;

• Ναι
      0
    • Όχι
      0

Recommended Posts

Αυτός που και καλά παρέλαβε το κινητό ήταν στο κόλπο?

Επιπλέον, τι θα κερδίσουν από αυτήν την απάτη από τι στιγμή που θα πάρουμε τα χρηματά μας πίσω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως καλού κακού όσοι έχετε λογαριασμό εκεί αλλάξτε τα στοιχεία σας..Δεν βρήκα πώς κάνεις κατάργηση λογαριασμού για να τον σβήσω.

:D

Oneplus one, really my first smartphone.

Ενημερώνω πως το ibuymi.com έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο paypal, ή τον έκλεισε το ίδιο το paypal.

Όσοι έχετε κάνει αγορά, κάντε dispute στο PayPal, και αυτόματα θα γίνει claim.

Φυσικά ήταν μια καλοστημένη απάτη.

Επιπλέον, τι θα κερδίσουν από αυτήν την απάτη από τι στιγμή που θα πάρουμε τα χρηματά μας πίσω?

Απατη,ξεαπατη...Εγω παντως μια χαρα παρελαβα εχθες!Ολα κομπλε!μονο που ξεχασαν να μου στειλουν την δερματινη την θηκη...

Βέβαια στο site του έχει ακόμη το σηματάκι της paypal. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό.

Σιγά να μην διορθώσοπυν την σελίδα τους...

Οχι, ηταν το "δόλωμα" χωρίς να το ξέρει...

Θα τα πληρώσει το Paypal και θα ψάξει να τα πάρει από αυτούς...

Άμα μοίρασαν 5-10 τηλέφωνα σε κάθε forum για να αποδείξουν ότι είναι αληθινό site, τώρα είναι η καλύτερη ώρα να ρίξουν 60-70$ κάτω τα ακριβά τηλέφωνα και να μαζέψουν τις "χοντρές" παραγγελίες, πριν τους μαγκώσει το Paypal. Εγώ έτσι θα έκανα την κομπίνα, όχι με το καλημέρα απάτη...

Θα δείξει λίαν συντόμως...

Οι "εμπειροι" παλιοί ξέρουν...(8/5 το έγραψε...)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Για ο,τι εχει να κανει με το paypal, απευθυνθειτε εδω: Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις

Οπως είχε πει κι αλλο μέλος, εστειλαν μερικά κινητά για να κερδίσουν εμπιστοσύνη, και μετά τα κονόμησαν.

Αυτοί τα λεφτά τα πήραν κι εξαφανίστηκαν. Το PayPal έχει τη ζημιά

ωραια,

και τωρα τι λεμε στην paypal στο dispute?

ποια αιτιολογια χρησιμοποιουμε για να παρουμε πισω το ποσο?

ό,τι κι αν πεις γινεται claim και κάποτε θα σου κάνει refund

Απατη,ξεαπατη...Εγω παντως μια χαρα παρελαβα εχθες!Ολα κομπλε!μονο που ξεχασαν να μου στειλουν την δερματινη την θηκη...

Σωπα ρε, ποιο κινητό πήρες? Αν κάνεις και συ dispute θα πάρεις και τα λεφτά σου πίσω?:lol:

Εχω περιέργια να δω τι μου στείλαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλάκα-πλάκα, ακόμα και σεις που παραλάβατε κινητό, αν κάνετε dispute θα πάρετε κανονικά χρήματα πίσω, μια και δεν νομίζω να υπάρχει πλέον κάποιος από το ibuymi για να στείλει tracking number στο Paypal, αν πείτε ότι δεν παραλάβατε. Ορμάτε, κερνάει το Paypal.

Όλοι οι υπόλοιποι, πάτε στον καθρέφτη και κοιταχτείτε.

http://novabrowningrutherford.com/wp-content/uploads/2013/10/sucker.jpg

Τώρα μάθατε. Τα λεφτά σας θα τα πάρετε πίσω, οπότε απλά μην σκάτε, σας πιάσανε κορόιδιο, θα ξέρετε πλέον για το μέλλον τι να αποφύγετε.

Και πλάκα κάνω, μην πέσετε να με φάτε, και εγώ κάποτε την έχω πάθει έτσι... :)

Πλάκα-πλάκα, ακόμα και σεις που παραλάβατε κινητό, αν κάνετε dispute θα πάρετε κανονικά χρήματα πίσω, μια και δεν νομίζω να υπάρχει πλέον κάποιος από το ibuymi για να στείλει tracking number στο Paypal, αν πείτε ότι δεν παραλάβατε. Ορμάτε, κερνάει το Paypal.

Όλοι οι υπόλοιποι, πάτε στον καθρέφτη και κοιταχτείτε.

http://novabrowningrutherford.com/wp-content/uploads/2013/10/sucker.jpg

Τώρα μάθατε. Τα λεφτά σας θα τα πάρετε πίσω, οπότε απλά μην σκάτε, σας πιάσανε κορόιδιο, θα ξέρετε πλέον για το μέλλον τι να αποφύγετε.

Και πλάκα κάνω, μην πέσετε να με φάτε, και εγώ κάποτε την έχω πάθει έτσι... :)

:blink:χαχα είπαμε σαν ποντικοί στην φάκα πέσαμε

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Compose Message to Seller

τι γράφουμε τώρα εκεί? να μας γίνει full refund και τα σχετικά?

Σωπα ρε, ποιο κινητό πήρες? Αν κάνεις και συ dispute θα πάρεις και τα λεφτά σου πίσω?:lol:

Εχω περιέργια να δω τι μου στείλαν.

Το Thl T11 πηρα!σε 1 εβδομαδα το κινητο ηταν στα χερια μου...κ ολα καλα!κ την αλλη παραγγελια που εκανα σε 3-4 μερες πεταξε!Την παρασκευη εγινε dispached...

01/05 παραγγελία.

το track No το έστειλε και με μνμ μέσω paypal.

09/05 dispached μέχρι τώρα.

τώρα στο paypal ενώ έχει γίνει claim μου απάντησε ο ibuymi με το track No και το paypal ζητάει δικές μου ενέργειες.

Τι κάνω οεο; :O

Περιμένεις να δεις αν έρθει. Και αν έρθει κάτι, video unboxing, μην σου έχει στείλει αρκουδάκι αντί για κινητό...

Το ότι σου έχει βάλει tracking δεν σημαίνει ότι θα παραλάβεις και αυτό που πήρες...

Και εγώ περιμένω δέμα(dispatched στισ 9/05).

Μου έστειλε και images από το δέμα πριν το στείλει.Ίσως να είμαι από τους λίγους που θα παραλάβουν κανονικά(ίσως και όχι)

Την πατησαμε άλλη μια φορά. Δυο παραγγελιες μου τρέχουν εκει.

Καλα για την τελευταία που εκανα χθες βραδυ δεν έχω ελπιδες (113 €) αλλα στην πρωτη μου ειχαν στείλει tracking number και είναι Despatched to overseas (9/5).

Τώρα ποτε θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω μονο η paypal ξέρει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Oπότε εμείς που έχουμε tracking number να μην κάνουμε dispute?

Να κάνεις κανονικά.

παιδιά όσοι γνωρίζουν από αυτή την διαδικασία στο claim να γράψω

- I have evidence indicating that the seller may be fraudulent

Request full refund please.

Fake / scam eshop .

Να κάνεις κανονικά.

και τι να πουμε; οτι περιμενουμε να δουμε αν μας πιασαν κωτσους???

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

01/05 παραγγελία.

το track No το έστειλε και με μνμ μέσω paypal.

09/05 dispached μέχρι τώρα.

τώρα στο paypal ενώ έχει γίνει claim μου απάντησε ο ibuymi με το track No και το paypal ζητάει δικές μου ενέργειες.

Τι κάνω οεο; :O

καλα,αφου ο λογαριασμος στο paypal εχει κλεισει ,οπως μας ειπε ο @gestavros,πως σου απαντησαν?

αυτο δεν το βλεπει η paypal?

Kαι γω αυτό αναρωτιέμαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι γω αυτό αναρωτιέμαι.

Ότι και να γράψεις γίνεται αυτόματα claim, το έκανα πριν λίγο.

Το κακό είναι με τέτοιες λαμογίες ότι νέα προσπάθεια πάει να γίνει αν δεν περάσει ικανό χρονικό διάστημα θα έχει την ρετσινιά μήπως είναι απάτη...

Καλά το paypal δεν κάνει κάποιο στοιχειώδη έλεγχο με τις επιχειρήσεις που συνεργάζεται; Τεσπα όπως και να έχει αφού το paypal καλύπτει την διαφορά... είναι μια εγγύηση για στις συναλλαγές μας...

Το κακό είναι με τέτοιες λαμογίες ότι νέα προσπάθεια πάει να γίνει αν δεν περάσει ικανό χρονικό διάστημα θα έχει την ρετσινιά μήπως είναι απάτη...

Καλά το paypal δεν κάνει κάποιο στοιχειώδη έλεγχο με τις επιχειρήσεις που συνεργάζεται; Τεσπα όπως και να έχει αφού το paypal καλύπτει την διαφορά... είναι μια εγγύηση για στις συναλλαγές μας...

Ρε παιδιά ξέρουμε πόσο θα πάρει η επιστροφή των χρημάτων μας απο paypal?

Ενημερώνω πως το ibuymi.com έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο paypal, ή τον έκλεισε το ίδιο το paypal.

Όσοι έχετε κάνει αγορά, κάντε dispute στο PayPal, και αυτόματα θα γίνει claim.

Φυσικά ήταν μια καλοστημένη απάτη.

Που έχεις δει ότι έχει κλείσει? Η δυνατότητα πληρωμής μέσω paypal υπάρχει ακόμα και το e-mail τους φαίνεται να υπάρχει κανονικά στο paypal, αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο το paypal θα είχε αφαιρέσει την δυνατότητα αυτή.

Που έχεις δει ότι έχει κλείσει? Η δυνατότητα πληρωμής μέσω paypal υπάρχει ακόμα και το e-mail τους φαίνεται να υπάρχει κανονικά στο paypal, αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο το paypal θα είχε αφαιρέσει την δυνατότητα αυτή.

Μπορεί να έβαλαν νέο λογαριασμό. Ο παλιός τους εκλεισε και τα disputes γίνονται αυτόματα claim

http://s16.postimg.org/470ssruox/dispute11j.jpg

• The title was changed to Κινέζικά stores: Προβλήματα αγοράς
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...