trackera Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Το συγκεκριμένο κινητό το βγάζει το εργοστάσιο για το συγκεκριμένο κατάστημα.Ανέβασε μου κάπου μια φωτογραφία από το βίσμα που έχουν τα ακουστικά μπας και έχω να σου δώσω 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierre7 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Το συγκεκριμένο κινητό το βγάζει το εργοστάσιο για το συγκεκριμένο κατάστημα.Ανέβασε μου κάπου μια φωτογραφία από το βίσμα που έχουν τα ακουστικά μπας και έχω να σου δώσω παντως εχουν γεμισει και αλλα καταστηματα με το εν λογω κινητο,αυτο το λεω χωρις να αμφισβητω αυτο που λες,απλως μεταπωληση κανουν.. Το βυσμα ειναι το ιδιο με τα σασμουνγκ.Απο την ιδια υποδοχη μπαινει τοσο ο φορτιστης οσο και το hands free.Δοκιμασα το hands free του samsung και τιποτα...οποτε μαλλον φταιει καθαρα η συσκευη. http://i207.photobucket.com/albums/bb192/g_gjikas/samsung-stereo-headset-blackjack.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Αν μένεις Αθήνα στείλε μου ένα pm να περάσεις καμιά μέρα να σου δώσω άλλα. 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Να βαλουμε τα πραματα στην θεση τους η chinavasion αγοραζει μεγαλο στοκ,και μετονομαζει τα κινητα της ειναι απλο, τα κινητα πωλιουνται και με την κανονικη τους ονομασια αν ψαξετε καλυτερα και φτηνοτερα ισως ;) και φυσικα δεν ειναι μονο απο ενα εργοστασιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierre7 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Να βαλουμε τα πραματα στην θεση τους η chinavasion αγοραζει μεγαλο στοκ,και μετονομαζει τα κινητα της ειναι απλο, τα κινητα πωλιουνται και με την κανονικη τους ονομασια αν ψαξετε καλυτερα και φτηνοτερα ισως ;) και φυσικα δεν ειναι μονο απο ενα εργοστασιο γι'αυτο τα περισσοτερα κινεζικα δεν φερνουν επανω διακριτικα μαρκας-φίρμας?? Δηλαδη κυκλοφορουν Noname και ο πωλητης ειναι αυτος που τα 'βαφτιζει' οπως θελει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 γι'αυτο τα περισσοτερα κινεζικα δεν φερνουν επανω διακριτικα μαρκας-φίρμας?? Δηλαδη κυκλοφορουν Noname και ο πωλητης ειναι αυτος που τα 'βαφτιζει' οπως θελει?? τα jaga π.χ. ειναι γνωστα κινεζικα μοντελα απλα τα βαφτιζουν με δικη τους ονομασια , σε κινεζικα σαιτ θα τα βρεις με λιγο ψαξιμο στην οριτζιναλ ονομασια τους,απλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierre7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 φιλε σημερα πηρα στα χερια το δικο μου.Θα το δοκιμασω και θα σου πω. Εχει δουλεψει σε ΚΑΝΕΝΑΝ το hands free αυτου του κινητου??Εμενα ουτε κατα διανοια.:wacko::wacko: τελικα δουλεψαν τα ακουστικα!!Τι εκανα και δουλεψε??Λοιπον πηγα στο ραδιοφωνο,το ανοιξα και εβαλα τα ακουστικα(handsfree)στην υποδοχη.Αμεσως λειτουργησαν και στην οθονη εμφανιστηκε το εικονιδιακι πανω αριστερα οτι ειναι συνδεδεμενα τα ακουστικα.Πηρα και τηλ. μετα και κανονικα ειχα handsfree.Ολα καλα λοιπον.:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 μεγια τα ακουστικα τοτε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Γεια χαρα σε ολους. 1 )Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να τα YOUTUBE βιντεακια ονλινε? 2 )Δεν μπορω να αποθηκευσω τον κωδικο μου απο το Wi-fi? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ψαχνοντας στο φορουμ θα βρεις για τα βιντεο απο youtube τον κωδικο δεν μπορεις να τον αποθηκευσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierre7 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Γεια χαρα σε ολους. 1 )Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να τα YOUTUBE βιντεακια ονλινε? 2 )Δεν μπορω να αποθηκευσω τον κωδικο μου απο το Wi-fi? ρωτας στο 1. πως μπορεις να κατεβασεις βιντεακια απο το youtube? για το κινητο μας,τι προτεινετε απο θηκες,μεμβρανες,ζελατινες και ξερω γω τι αλλο?Τι εχετε βαλει εσεις στο Odyssey σας? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 20, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Ουουουουπςςς..! Ηθελα να γραψω πως μπορω να δω ονλινε τα youtube βιντεακια? Στο αλλο θεμα με τους κωδικους των Wi-fi τι γινετε? Πως μπορω να τους αποθηκευσω ωστε να κανει συνδεση με την μια χωρις να χρειαζετε να γραφω συνεχεια τους κωδικους? ψαχνοντας στο φορουμ θα βρεις για τα βιντεο απο youtube τον κωδικο δεν μπορεις να τον αποθηκευσεις Στο συγκεκριμενο θεμα που μιλαμε δεν εχω δει κατι. Εκτος και δεν το εχω προσεξει. Τωρα εαν ειναι σε αλλο θεμα σορρυ αλλα δεν εχω βρει κατι. ΑΝ ξερει κατι καποιος ας με βοηθησει. Ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 20, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharia Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Φίλε μου καλημέρα..... Εχω το συνγκεκριμένω τηλέφωνο (odyssey-wifi-quadband-dualsim-cellphone-w-3-inch-touchscreen) περίπου πέντε μήνες....και δεν ξέρω με ποιό πρόγραμμα μπορω να του κάνω αναβαθμιση....αλλα και με ποιό να του περάσω αλλες εφαρμογές....:( αν έχεις κάτι ή αν γνωρίζεις τίποτα για το συνγκεκριμένο θέμα πες μου.... Σ'ευχαριστώ έκ των προτέρων :) Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό . Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί driver και pc suite για τη διαχείρισή του μέσω υπολογιστή. Το μόνο πρόβλημα ότι ξαφνικά εμφανίζει μύνημα ότι δεν είναι δυνατόν να εγκαταστήσει άλλα java προγράμματα. Λύνεται με επανεκίνηση αλλά πρέπει να ξανακάνεις ρυθμίσεις και να επανεγκαταστήσεις τα προγράμματα. Επίσης αδύναμη λήψη ραδιοφώνου. Εκπληκτικό WIFI και opera mini, αδυναμία streaming video, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Επίσης χαμηλή ανάλυση φωτογραφίας και πολύ κακή λήψη video. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 δεν μπορεις να του κανεις αναβαθμιση. εφαρμογες μπορεις μονο java να βαλεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharia Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλημέρα και πάλι και χρόνια πολλά...... ενοείς ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και μέσω του υπολογιστή να περνάω οτι java εφαρμογές θέλω και να μου βγάζει και τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας του; κατι διλαδει οπως ειναι το pc suite για τα νόκια..... και κάτι ακόμα...... μου έγραψαν ενα κωδικό αρχίζωντας απο αστεράκι-δίεσι και δεν θυμάμε το υπόλοιπο...και τέλος δίεσι....και απο τοτε δεν μπαινει στην λειτουργία του μηχανικού.....πώς μπορώ να το επαναφέρω......σε ευχαριστώ πολύ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RmX Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) πιάνει καλά το wifi του odyssey; γιατί το δικό μου είναι για τον ... Edited April 11, 2010 by RmX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 εμενα οσα κινητα εχω παρει μια χαρα ηταν ολα το wifi. ολα τα κινεζικα νομιζω το ιδιο wifi εχουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisgiallou Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 παιδιά εχω και εγω προβλημα με το wifi του κινητού.. ενω κανω search για δίκτυα και ενω συνδέομαι(μου δείχνει και σήμα πολύ καλο στο εικονίδιο στο πανω μέρος της οθόνης), οταν παω να ανοιξω το opera μου βγαζει το εξής μηνυμα:"failed to connect to the internet. Verification of server certificate failed.Please check the data setting in your device." Τα settings τα εχω ξεσκονίσει ακι δεν γίνεται τπτ... Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι??? παρακαλώ βοηθήστε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 ειναι δικο σου το ρουτερ? ή σε ξενο συνδεεσαι? αν εισαι σε ξενο ισως να εχει βαλει καποιο αλλο ειδος ασφαλειας και να μην μπορεις να μπεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisgiallou Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 παιδιά το βρήκα το προβλημα...οπότε καυρο το ερώτημα! βιάστικα να καλεσω την βοήθια σας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Καλό θα ήταν βέβαια να αναφέρεις τη λύση που βρήκες για την περίπτωση που μπορεί και άλλοι να αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billk64 Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 παιδια εχω χασει τ ακουστικα του! μηπως ξερει καποιος που θα βρω να αγορασω αλλα ή να παρω καποια αντιστοιχα αλλου κινητου ???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 παιδια εχω χασει τ ακουστικα του! μηπως ξερει καποιος που θα βρω να αγορασω αλλα ή να παρω καποια αντιστοιχα αλλου κινητου ???? ρωτα απο εκει που το πειρες, θα σου πει ο πωλητης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 παιδιά εχω και εγω προβλημα με το wifi του κινητού.. ενω κανω search για δίκτυα και ενω συνδέομαι(μου δείχνει και σήμα πολύ καλο στο εικονίδιο στο πανω μέρος της οθόνης), οταν παω να ανοιξω το opera μου βγαζει το εξής μηνυμα:"failed to connect to the internet. Verification of server certificate failed.Please check the data setting in your device." Τα settings τα εχω ξεσκονίσει ακι δεν γίνεται τπτ... Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι??? παρακαλώ βοηθήστε.... παιδιά το βρήκα το προβλημα...οπότε καυρο το ερώτημα! βιάστικα να καλεσω την βοήθια σας! Καλό θα ήταν βέβαια να αναφέρεις τη λύση που βρήκες για την περίπτωση που μπορεί και άλλοι να αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το wifi και τον Opera, μπορείτε πολύ εύκολα να το λύσετε με το να διορθώσετε την ημερομηνία στη συσκευή σας. Κατά 99% αυτό ήταν και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο φίλος xarisgiallou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisgiallou Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 παιδιά συγγνώμη που δεν ανέφερα την λυση....Όντως η λύση ήταν η ημερομηνία... μόλις την διόρθωσα έφτιαξε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts