PARGINOS Δημοσιεύτηκε April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2014 Παίδες όποιον browser και να ανοίξω μου εμφανίζει πρώτη σελίδα το sweat page... Δεν το βρίσκω στα προγράμματα να το κάνω unistall. Πώς το βγάζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παίδες όποιον browser και να ανοίξω μου εμφανίζει πρώτη σελίδα το sweat page... Δεν το βρίσκω στα προγράμματα να το κάνω unistall. Πώς το βγάζω? Βάλε το malwarebytes. Και εγώ είχα ένα τέτοιο πρόβλημα και με αυτό το έβγαλα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Βάλε το malwarebytes. Και εγώ είχα ένα τέτοιο πρόβλημα και με αυτό το έβγαλα. Το έβαλα εχτές. Πάλι το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Πήγαινε στο Πίνακας ελέγχου, μετά κατάργηση προγραμμάτων και απεγκατέστησε ότι ύποπτο πρόγραμμα βρείς και σε κοντινή ημερομηνία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παίδες όποιον browser και να ανοίξω μου εμφανίζει πρώτη σελίδα το sweat page... Δεν το βρίσκω στα προγράμματα να το κάνω unistall. Πώς το βγάζω? Απεγκατάσταση Sweet-page.com http://ioys.gr/sweet-page-com/ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ο bill33 σου έδωσε σελίδα με οδηγίες, αν παρ'όλα αυτά δεν το καταφέρεις τότε δοκίμασε και με το CCleaner (όπως και το malware bytes που αναφέρει ο NickeTheGreek99) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Οκ. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Δες και το adaware. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τα έκανα όλα και Τίποτα... θα τρελαθώ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Μπορεί να εχεις καταργήσει το πρόγραμμα και απλά να χρειάζεται να αλλάξεις την homepage. Είχα κι εγω παλιοτερα ενα παρόμοιο θέμα , αλλά δε θυμάμαι τι έκανα...μάλλον επανεγκατέστησα τον browser (έσχατη λύση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Κατεβασε το AdwCleaner σβησε οτι βρει! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. May 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ναι ρε φίλε αυτό ήταν. Adwcleaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts